Arama sonuçlarınız

1. omurmar

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ... I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free ...

2. omurmar

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Belle, c'est un mot qu'on dirait inventé pour Elle,
  3. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar selamlar, bir konuda yardımınıza şhtşyacım var, daha üst konulardada bahsedilen arka ağırlık için, uygulaması nasıl oluyor nereden temin ediliyor, önerilen nekadaar bir ağırlığın konulması, yaptıranlar varsa nerede ve ne fiyata yaptırdılar, bu konuda bilgilerinizi...

4. omurmar

Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir?

Ynt: Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir? Aslında yapılabilecek hemen hemen heryer yazılmış birisinin haricinde. Diğerlerine belirtildiği için değinmiyorum. Karasuda Maden Deresi adında bir yer vardır. 1800 lü yıllardan kalan eski rum maden ocaklarının içinden ve mağaralırından...
  5. omurmar

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... the man who sold the world....

6. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Birde konuya ilave olarak belirteyim, Gördükleriniz navara nın yapabildiklerinden ziyade benim becerebildiğim kadarı, eminim çok daha zor şartlarda kullanabilen arkdaşlar vardır. Bu görüntüler sadece, 1 km kadar yol dışına çıkıp denize ulaştığımızın görüntüleri.

7. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selamlar Navara Fun club düşüncesini destekleyenlerdenim bende. Bir de buradaki arkdaşlar, araçlarının arazide neler yapabildiğini paylaşabilirse bizim için çok güzel olur. Ben Navara'nın hiç bir değişiklik yapılmadan en sade hali ile kumda neler yapabileceğini...
  8. omurmar

2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. selamlar, Yeni GV 3k da 5k ya farklı olarak 4H ve 4L kontrol seçeneği yok mu acaba ? Ayrıca araçlarınız çok güzel görünüyor.
  9. omurmar

Sakarya / Karasu

Ynt: Sakarya / Karasu kış aylarında karasunun dalgalarını görmek, kumsalında gezmek tavsiye olur... Dalgaların aştığı liman mendireğinin yüksekliği nerden bakarsanız 10 metre vardır. ve dalgalar onu bile aşıyordu. Ben ancak bukadar yakalayabildim. (karşı ki kumsalda batmış ve kurtulmaya...

10. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Ben birkaç bin km boyunca hiç sıfırlamadım göstergeyi, ağırlıklı şehir içi kullanım be birkaçkerede uzun yol sonucu gösterge 13,4 lt/100 km. daha aşağıyada düşmüyor :( Diğer 4x4 pick-up lardın yakıt tüketimleri konusunda da bukadar şikayet varmı acaba?

11. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar tabiki çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Ben istanbulda yaşıyorum. Ama kumsal denemem Karasu da olmuştu. Kışın pek sorun yaşanacağını sanmıyorum ama yazın yağışsız günlerde kum çok kuru oluyor ve parkur ciddi olarak zorlaşıyor. Yolunuz düşerse Karasuya öncesinden...
  12. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar hoşbulduk. Benim araçta hiç bir sonradan ilave yok. 80 bin km kullandım hep şehir içinde, 2006 dan buyana birkere kumda deneme teşebbüsünde bulundum... Herkesin Beni çekip kurtaran traktörün sahibinin bile o batmaya sebep olanın benim şöförlüğüm olduğunu iddia etmesi...

13. omurmar

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Merhaba Bende Navara 4x4 Le kullanıcısıyım. Selamlar Herkese... Navara yı hiç kum arazi de yada sahilde test edeniniz varmı? Varsa performansından memnunmusunuz?
  14. omurmar

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. müthiş görünüyor, yapıldıktan sonrasında nasıl olacağını az çok tahmin eebiliyorum. Yapılma aşamsınıda adım adım paylaşırsanız, bizim içinde çok iyi bir rehber olacaktır. hayırlı olsun...
  15. omurmar

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar http://unicat.net/en/index2-Individual.html Bu linkteki araçları incelemenizi önemle tavsiye ederim. inceledikten sonrasında benim çekme karavanmı, oto karavanmı yoksa pick-up üsütümü düşüncelerimin hepsi silindi....

16. omurmar

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? evet doğru. Aynı G lerden bahsediyoruz. G serisinin hangi modelden soraki araçlarında diferansiyel kilidi var biliyormusunuz acaba? http://www.sahibinden.com/1986_model_gd300_mercedes-07WQQaXQQ15960477WQQpXQQdisplayitem
  17. omurmar

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? Selamlar Sahibinden de yayınlanan Ankaradaki beyaz G leri gören varmı acaba, sanırım 5 tane var.
  18. omurmar

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Mevsimi gelmişken, Karasuya gidin, Denize girip güneşlenin, en az birkere kumsalda sabahlayıp denizin üzerinden güneşin doğuşunu izleyin. Haziran ve temmuz ayında sanıyorum Sakaryanın en görülesi ve gezilesi yeri Karasudur.

19. omurmar

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme sakaryaya gidip istediklerini yap hiçbişey anlamazsın, o şehri sevmek için yaşamak gerek. Ama sen genede Yenicamideki Köftecimustafaya bi git, belki seversin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri