Arama sonuçlarınız

1. by-jingless

Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Kişisel girişimde bulunulmadığı sürece cevap yazmayacaktım... (belirtmiştim) Ve dikkat ettiyseniz Levent beyin linkinden sonra konuya nokta koydum uzatmadım... Yok Levent bey link verdi hala uzatıyorsunuz vs. gibi yaklaşımda...

2. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Konunun uzadığının farkındayım bende... Ancak bilinçsiz ve yasa dışı avcılığı bir nefse olsun engellemek adına, buna değer diye düşündüm/düşünmüştüm. Bundan bile rahatsız olanlar oldu... Bundan sonra sadece oylayalım lütfen...
  3. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Buda sizin görüşünüzdür... Elbette ben uzattığımı düşünmüyorum... Bir fikriniz bir öneriniz varsa, önce artıları eksileri tartışılır... Aynı bilimsel bir projedeki gibi: Teoriyi çürütecek ve destekleyecek tezler bir arada sunulur...

4. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Görüşünüz için teşekkür ederim kilitli kalmasını önerdim, çünkü sürekli olarak takip altında tutmak, yersiz paylaşımlara izin vermemek oldukça güç olur aksi takdirde... Ben sadece olta avcısı değilim, zıpkın avcısıyım aynı...
  5. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Demagogy olarak yazdığınız kelimenin, Türkçe karşılığıda "demagoji"dir. Öz Türkçe olarakta "laf cambazlığı" olarak tanımlanıyor TDK'da. Kelime oyunu yapmak, lafı çarpıtmak, laf kalabalığı yapmak gibi karşılıklarıda mevcut birebir...

6. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Elbette sizin görüşünüzdür... Ancak kimseye vegeteryan olup olmadığın sorduğumm tek bir yer yok (bu demagojik yanıt nedir? demagoji değil ise) Demagoji kelimesi her nasılsa türk toplumunca anlamını bile bilmeden oldukça yaygın...

7. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Bu arada çıplak kızlar işte işin demagojisi ama ne çıplak kız var işin içinde ne sex... Yinede avclığın açılmasını isteyen bu kadar kişi var... Bırakalım görelim bakalım daha bu oylama nerelere kadar çıkacak... Oylama %100 ile...
  8. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Evet demagojinin ne olduğuna dair iyi örnek vermişsiniz... Benim ki ne "teşbih" deniyor demagoji değil...! Arada ki farkı bilmiyorsunuz sanırım... Neyse kültür, bilgi seviyesi ölçmüyoruz... Burada birbirmize göderme yapmaya hiç...
  9. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Konuyu okumadan yazmışsınız... Kategori kilit altında olmalı, içeriğinde ise sadece bilinçsiz avcılığı önlemek adına, avcıların yasal çizgilerinin, sınırlarının altı çizilsin diye bahsetmiştik... Önermem bu yöndeydi... Özellikle...

10. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Yazdıklarınız elbette okuyorum... Ancak verilen örnekler kesinlikle çarpıtıcı değildir; sadece çarpıcı gerçekleri ortaya opyuyor siz kabul etsenizde etmesenizde... Tekrar söylüyorum bende avcı değilim... Ama avcıları doğayı sevmez...

11. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Demagoji yok ortada... Konuyu çarpıtmadım... Açıklayıcı örnekleriyle biz avlanmayanlarında nelere sebep olduğumuz açıklama çalıştım... Ama kabul etmesi zor olsa gerek... Bende söylediğinizin aksine "hayır bu kategori açılacak!"...
  12. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Marangoz demişken aklıma geldi, güzel bir örnek vereyim sizlere: Tomrukçu, doğayı sevmez gibi görünür, çünkü ağaçları kesen kendidir... (Bunları avcılar gibi düşünün) Marangoz ise, tomrukçudan tomruğu alır işler ve kullanacığınız...

13. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Elbette evet...! Her bir parçasını tüketmek değil kullanmak olacaktı doğrusu... Hayvanın tendonlarından ip, kemiklerinden ise baltalarına sap yaparlarmış ve daha neler neler boynuzundan, dişinden bıçak sapları...vs. Hıristiyan...
  14. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Diyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz bazı şeyle kabul etmek istemiyorsunuz daha doğrusu... Sizin mantığınızca marangozun doğayı seviyor, koruyor olması mümkün değil; Çünkü bir insanın hem ağaçları kesmesi, biçmesi, işlemesi ve de...
  15. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Onların yedikleri et ağaçta yetişiyor sanki ... Onlar para karşılığında başkalarına kestirdikleri için tükettikleri eti, kendilerini cani görmüyorlar... sığır kesilebilirmiş o olurmuş ama o kesilmek için besleniyormuş... hayvana...

16. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Av yapmak zorunda olan yok bunu belirtmek gerekir... Markete gidip para karşılığında alarak, hayvanları başkalarına kestirmiyorlar sadece avcılar... Hazır kesilmişini alınca bir sorumluluk oluşmuyor ve canilik olmuyor şeklinde...
  17. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Bunu anlamayacaksınız biliyorum ama canını aldıkları hayvanları sizden daha çok seven avcılarda var... Hatta "apocalipso" gibi filmlerde bunu görebilirsiniz... Hayvan avlanır arkasından törenler yapılır, avlanılan hayvana ve tanrıyaa...
  18. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Desteğiniz için telekkür ederim... Ne yazık ki herkes silah kullanmayı, can almayı avcılık zannediyor... Ben silah avcısı değilim. Ama doğada avcılığı araç olarak görüp, avlanmayı ikinici planda bırakarak, tamamen dağcılık...

19. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Konu oldukça dağıldı tabi açıklamalar ve görüşler ile... Bende konunun silinmesinden yanayım artık ne yazık ki... İçeriği bence de silinebiir ve sadece oylamaya devam edilebilir sanırım... Yada sizler moderatörler olarak konuyu...
  20. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Görüşünüze katılıyorum... Ancak herkes şu tabiri kullanıyor bunu anlayamıyorum: "Avcılk için bir sürü site var" var olmasında var... Buradaki her kategori içinde tek tek bir sürü site/forum var ama herkes burada yer alıyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri