Arama sonuçlarınız

1. by-jingless

Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Sizleri elbette anlıyorum.. hiç şüpheniz olmasın... ;) Ancak bazı kiişiler sadece lafta doğacılar ne yazık ki... Doğayı savunmak yada doğa için bir fidan ekmekten bile aciz insanların, "doğayı seviyoruz" cümlesini kurarak...

2. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Aslında bakarsanız kimsede haksız değil avcıları suçlamakta... çünkü daha öncede belirttiğim gibi, eline bir silah alıp ruhsata pulunuda alan herkes kendini avcı ilan ediyor... ve neredeyse herkes, tüm avcıları bu saçma sapan...
  3. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Elbette söylediğiniz doğru ama balık avcılığına dair özellikle pek çok kişi sıcak bakıyor... Yani baş ağrıtacak bir durum olmayacaktır eminim... Ancak elbette bizim istememizle olacak bir şey değil bu... 100.000 üye mevcut olabailir...

4. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? "Elbetteki hayır!" derken "balık avcılığı"da dahil buna...? :) Gözünüzün önüne direk silahlı avcılığı getirmeyin... balık avıda bir avcılık türüdür... Masum hayvanları avcılar spor amaçlı avlarsa canilik, para verip marketten...
  5. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Gezenbilir yöneticileri, Oylamayı göz önünde bulundurarak konu hakkında bir girişimde bulunacağınızı umuyorum... Saygılarımla H.ÖNHAN

6. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Anlamadığım şu var.. bana bir sürü avcılık forumu var, oraya gidin demeyin... Örneğini verdim... (bunu siz anlmaıyorsunuz her nedense) bir sürü karavancılık forumuda var... bir sürü fotoğrafçılık forumuda var... bir sürü off-road...

7. by-jingless

Bobin Direnci Aranıyor

Ynt: Bobin Direnci Aranıyor Bahsederken pek bir alakası olduğunu sanmıyorum ama her nedense görüntüsüyle tutyayı anımsattı bana diyerek bashetmiştim bende o nedenle... Bende tutya'yı çok iyi bilirim ne olduğunu ve çalışma prensibini (katodik protection). Elektirk mezunuyum... Elektirk...
  8. by-jingless

Bobin Direnci Aranıyor

Ynt: Bobin Direnci Aranıyor Elektirk emmesi filan bana saçma geldi açıkçası... Bu oluşacak olan manyetik akımı absorbe etmesiyse durum mantıklı... Bir tür nüve diyebilirz o halde... Ama bana bu taş her nedense daha çok "tutya"yı andırdı... :) Gemilerde paslanmayı önlemek amacıyla gemi...
  9. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Yaban tv çok pasif bir kanal... Herkes bolca konuşuyor saçmalıyor vs. Herkes, TV de sırf boy göstermek için çıkıp saçma sapan konuşuyor... Kameranın lafını bitirmeden dönmeyecğini bildiğinden lafı uzattıkça uzatıp saçmalıyorlar...

10. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Bence de boşuna uğraşıyruz... Tüm üyeler olarak istesekte forum yöneticleri istemedikten sonra yapacak hiç birşey yok... En azından biz Arz-Talep ilişkisinden, arz ve talebimizin olduğunu gösteriyoruz anket doğrultusunda... Açıp...

11. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Kişinin kendi karakterine bağlı bir durumdur bu.. avcıların hepsi böyledir diyemeyiz... Bu nedenle garanti altında da olsun diye, kategori komple kilitli olsun önerisinde de bulunmuştum "silahlı avcılık" için... Hatta öyle ki yinede...
  12. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? :) :) Halen balıkçılık için pek çok forum var demektesiniz... :) Siz hangi aktivite ile ilgili olarak bu foruma ulaştınız ve üye oldunuz? fotoğrafçılıkmı? www.fotokritik.com karavancılık mı? http://www.ukkf.org off-road mu...

13. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Aynı görüşeteyiz zaten, en baştan beri bunu vurgulyamaya çalışıyorum... Ama sadece balıkçılık kategorisi çok yalın kaçar... Bu nedele de "sportif avcılk" kategorsinde "silah avcılığı"nada yer verilmeli ama mutlaka yasal prosedürler...
  14. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Öyle birşey asla olmayacak... Bizim niyetimiz bu değil... Asıl amaç balıkçılık aslında ama çok yalın bir başlık olur bu... sportif avcılık başlığı altında açılır, silah avcılığı kesinlikle sınırlı olacak belli başlı hukuksal...
  15. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? O bahsettiğiniz yerki kan kan görmek mi problem zaten böyle bir şeye yer veremeyelim di??? Siz anlamak istememişsiniz belli ki... Eğip bükmüyorum, mesajları okuduysanız tümünü, ben zaten kategori kilitli olsun diyorum en başından...

16. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Bir kere herşeyden önce başka birsürü avcılık forumu var deyimini geçelim... Başka bir sürü fotoğrafçılık siteside var, Karavancılık siteside, Dağcılık siteside terrking ve kamping siteside... Hepsinin bir arada olduğu kaç forum...
  17. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Deniz bey ben yanlız tarafsız bakmaya çalışıyorum ve bir şeyi anlayamıyorum... İnsan doğası gereği protein almalı evet doğru bildiğiniz kırmızı mercimekte etten daha fazla protein var... Ama yinede et yemeden yaşayamıyoruz...
  18. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Siz okumamışsınız ki hiçbir şey... Biz avcılık biz istesekte, istemeskte var olacak, bilinçli avcılıkla yasal porsedürlere uygun olsun diye, sadece bilgi içersin paylaşıma müsade edilmesin demiştik silahlı avcılık için... Okumdan...

19. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Avcılığın 10 da 9 unun atmak olduğu deyimini duymuşsunudur eminim... Bu bahsettiğiniz pek çok site/forum var derken de bahsettiğiniz yerler bu şekilde doldurulmuş yerler ne yazık ki... Ayrıca pek çok fotoğrafçılık siteside var...
  20. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Yaşar bey ben size ve sizin gibi düşünen herkesin düşüncesine saygı duyuyorum... Ancak moderatör olsanızda sizin gibi düşünenler olarak azınlıktasınız... Bu kategoriyi burada görmek isteyen pek çok kiişi var... Bu kişilere karşı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri