Arama sonuçlarınız

1. by-jingless

Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Siz hayırda deseniz herkes paylaşıyor birşeyler... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79301.0;topicseen Ben diyorum ki bu gibi konuları bir kategori altında toplamak gerekir... Bu kadar basit... Ne zannediyorsunuz avcılığı...

2. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Ben bunu anlayamıyorum en büyük doğa aktivitesini forumunun en büyük doğa aktivitesine karşı ön yargısı var... Atın şu ön yargıyı üzerinizden... Kan görmek istemiyormusunuz; Peki güzel... Av hikayeleri resimleri vs. paylaşılmasın o...
  3. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Oldukça güzel bir linkte serbest muhabbet kategorisinde yer almış... Bu sportif avcılıkta silahlı avcılık kategrosinde paylaşılabilir bir başlık olmalı bence... Avcılık kategorisi denince herkes bir ön yargı takınıyor... Bunun...

4. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Zıpkınla balık avıda bir avcılık türü... Oltayla avcılıta silahlı avcılıkta... Sadece balıkçılık diye açmak içinde olta ve zıpkın avcılıklraının olması oldukça yalın kaçar... Bende bir öneride bulundum... Sportif avcılık diye bir...
  5. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Doğada geyiğede, ceylanada yapma bir pençe verin o zaman derim ben aslanlara karşı eşit şartlara mücadele verebilsinler... Allah aşkına doğada her av ve avcı hayva birbirine karşı eşit mi?????? Hangi mantıkla bakıyorsunuz bu...

6. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Burası doğa aktivitelerinin avcılık hariç tümün yer aldığı en güzeli ve de klasmanındaki tek forum... Evet halısınız... Onları başka yerde tartışalım, o zaman dağıtın tüm kategroileri... Fotoğrafçılık için, fotokritik.com Avcılık...

7. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Sizi çok iyi anlıyorum.. ama avcılık denince sadece silaha vcılığını düşünmeyin... Ya balıkçılık?? O da mı rahatsız ediyor sizi onu analayamıyorum... Hayır deyip atmak kolay.. Şöyle şöyle olursa evet aksi takdirde hayır demek...
  8. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Pekala, Oylamada değişiklliğer gittik... Çünkü avcılık denince herkes silah avcılığını düşünüyor direk ve buna göre cevaplıyor.... Deniz avcılığı, "balıkçılık" çoğu kişinin aklına bile gelmiyor... Oysaki bu da bir avcılık türü...
  9. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Dediğiniz gibi oldukça fazla forum ve site var bu konuyla iligli olarak... Yalan yanlış yazılmış şeylerin oldukça fazla olduğu... Avcılık 10da 9uyla doldurulmuş siteler forumlar hep bunlar bu şekilde doldurmuşlar belli ki... Sizde...

10. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Katliam değil ki bu eğer ki doğru prosedürlerle avlanırsanız... Siz hiç et yemiyormusunuz yediğiniz et nereden geliyor mezbaha keismi olunca katliam değil bu hayvan doğada yetişyor ve siz bunu avlayıpta yiyorsanız katliam.... Tabi...

11. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Bence boşa tartışıyoruz zaten bu kategori olmalı hepimiz biliyoruz bunu... Ama pek hoşlanmıyoruz... Bende hoşlanmıyorum ama... Ama bence bu kategori oluşturulmalı; Ancak içeriği konusunda sınırlamalar getirilebilir... Örneğin silah...
  12. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Bir üst mevkilere belgelerle sunmak gerekir... bu konuyu bilgim yoktu şimdi sizlerden duyuyorum... 158 sahil güvenliğe bildirebilirsiniz... Bu yasak avı belgeleyip, ,l,gl, yerlere göndermek gerekir... Dalan adama sorsanız belki...

13. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Amaç burada silah sevgisi filan değil ki, bu sadece bir araç... Doğada iz sürmek ateş edebilmek için doğru anı beklemek, karda kışta extreme şartlarda dağda bayırda oldukça zor koşullarda yapılan avcılıklar var... Doğadaki canlının...
  14. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Gezenbilir.com doğa sporları forumu değil doğa aktivitelerinin tümünün yer aldığı (avcılık hariç) doğa severlerin yer aldığı bir forum... Ne karavancılık, ne fotoğrafçılık, ne off-road ta spor değil (off-road motor sporudur)...
  15. by-jingless

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Olabiliir, mantıklı... bu da moderatörlerin elinde olan birşey yine... ;)

16. by-jingless

Yedigöller Çadır Kampı

Ynt: Yedigöller Çadır Kampı Mantıklı.. hiçbir ekipman teçhizat almaya gerek kalmadan doğa kampı... Ücretler nedir?
  17. by-jingless

Ynt: Sizce "AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Mantıklı tabi söylediğiniz... Açıkçası bende bende çok seviyorum diyemem... Ancak bu da bir doğa aktivitesidir... İnsanlar bilinçisizce avcılığa devam eidyor hayvanların nesilllerini katlediyorlar... Sitece açılacak basit bir kategori ile...
  18. by-jingless

Ynt: Sizce "AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? O zaman "camping" kategorisinide kaldırın... Sizinde dediğiniz gibi Türkiyede yaşıyoruz kural kaide bilmeyen bir topluluğuz.. Kamp yapçam, piknik yapçam diye ormanları yakanlarda oluyor...(sürekli görüyoruz örneklerini) Milleti...

19. by-jingless

Ynt: Sizce "AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Elbette katliam olmaması için destek veririrm bende... Ancak siz buna destek vermek istemiyorsunuz ama o örneğinizdeki gibi 500 tane ördek resmini burada olmazsa başka biryerde yayınlayacaklar, çünkü bunun yasal olup olmadığının bile...
  20. by-jingless

Ynt: Sizce "AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Hayır, yer verilmemeliyide işaretleyebilirsiniz... ancak bu kategorsin oluşmadığı takdirde, bilinçsiz avcılık dahada ilerleyecek... Eline silahını ruhsatını alan herkes avcı olacak neyin yasak olup olmadığını dahi bilmeyerek... aynı şekilde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri