Arama sonuçlarınız

1. by-jingless

Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???

Ynt: Sizce "AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? O kategorilendirmeyi örnek olarak yazmıştım... Düzenlenebilir üzerinde oynanabilir. Tabi öncelikle forum yöneticilerinin böyle bir girişimde bulunmaları gerekiyor... Dediğiniz gibi eline silahını ruhsatını alana herkes kendini avcı olarak...

2. by-jingless

MUDURNU PANAYIRI BAŞLIYOR .

Ynt: MUDURNU PANAYIRI BAŞLIYOR . "Forum içerisinde "AVCILIK" kategorisi açılmalı mı?" yı oylamaya sunduk arkadaşlar... Oylamaya destek vermenizi rica ediyoruz sizlerden... Saygılar... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79746.0
  3. by-jingless

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) "Forum içerisinde "AVCILIK" kategorisi açılmalı mı?" yı oylamaya sunduk arkadaşlar... Oylamaya destek vermenizi rica ediyoruz sizlerden... Saygılar... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79746.0

4. by-jingless

2011-2012 Av Sezonu Kemalpaşa Bölgesi Avlanmaya Açık Bölgelere Dikkat !!!

Ynt: 2011-2012 Av Sezonu Kemalpaşa Bölgesi Avlanmaya Açık Bölgelere Dikkat !!! "Forum içerisinde "AVCILIK" kategorisi açılmalı mı?" yı oylamaya sunduk arkadaşlar... Oylamaya destek vermenizi rica ediyoruz sizlerden... Saygılar... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79746.0
  5. by-jingless

Trekking - Camping - Fishing Activity (19 Mayıs 2011)

Ynt: Trekking - Camping - Fishing Activity (19 Mayıs 2011) "Forum içerisinde "AVCILIK" kategorisi açılmalı mı?" yı oylamaya sunduk arkadaşlar... Oylamaya destek vermenizi rica ediyoruz sizlerden... Saygılar... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79746.0

6. by-jingless

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Zıpkınla balık avı kategorisinin oluşturulmasını isteyen arkadaşlar, Şu oylamaya katılabilir mi acaba? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79746.0 Saygılar...

7. by-jingless

Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???

MODERATÖLERİN DİKKATİNE: Forum içerisinde "dilek şikayet" gibi bir kategori bulamadığım için bu başlık altında yazıyorum... Daha öncede pek çok kez önerilmiş sanıyorum.. Geçenlerde de zıpkın avcılığı için bir kategori oluşturulsun diye bir konu açıldığında, pek çok gönüllünün olduğu ortaya...
  8. by-jingless

10W pmr için öneri

Ynt: 10W pmr için öneri Gemide, güvertede kullanmak amaçlı... Genelde gemilerde büyük bir sıkıntı var bu konuyla iligli... Şirkete istekte bulunurken belli bir marka-modeli verebilmek için sordum...
  9. by-jingless

10W pmr için öneri

Ynt: 10W pmr için öneri Bizde mesafe sıknıtısı yok aslında... Gemiden gemiye haberleşmeler için vhf, mf/hf mevcut zaten... Ancak diğer cihazların frekansları acayip düşüşe sebebiyet veriyor... Gemi üzerindeki statik elektrik, Radarlar, sahadaki frekans yoğunlukları vs. Alan olarak oldukça açık...

10. by-jingless

10W pmr için öneri

Ynt: 10W pmr için öneri Ben denizciyim... Açıkçası VHF, MF/HF haricinde yersel sistemide bilmiyorum... Şimdi çok net hatırlamamakla birlikte genelde 1W'ın aşağısını kullanılmıyor gemi içi haberlerşmelerde... Gemideki statik elektrik, radar dalgaları ve dış frakansların yoğunluğundan dolayı...

11. by-jingless

10W pmr için öneri

PMR için 10W civarı gücü olan bir PMR önerebilirmisiniz? Piyasada walky talky olarak tanımlananlar genelde 0.5-1W 5km menzilli diye satılsa bile açık alanda frekans yoğunluğunun olmadığı sahalarda dahi 5km değil mesafeleri... 5W üzeri 10W civarı, bir PMR arıyorum bu nedenle.. Önerilerinizi...
  12. by-jingless

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Zıpkın avcılığı adında kategori oluşturulmasında hem fikirim.... Ancak sadece zıpkın avcılığı değil, olta avcılığı, ve kara avcılığınada da bir kategori oluşturulmalı... Su sporları başlığı altında pek uygun düşmeyebilir... Ancak "AVCILIK" diye yeni bir kategori...

13. by-jingless

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı "JAK BOENO-SUALTI AVCILIĞI" kitabını öneriyorum herkese.. Oldukça büyük bir araştırma ve tecrübenin yazıya dökülmüş halidir...
  14. by-jingless

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Görünen köy klavuz istemez derler... Özür dilerim ama çok yadırgadım sizi... 1- Kurulu zıpkın her ne koşulda olursa olsun sudan çıkarılmaz!!! 2-Zıpkının su üzerinde göründüğü fotonuzda maskenizde bir şnorkelde görünmüyor bir sonraki resimdeki scuba ekipmanlarıda bu...
  15. by-jingless

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Zamanını bilemiycem bile ne zaman başladığımın zıpkın avcılığına... Oldukça uzun zamandır zıpkın avcılığı yaparım, ne şişin sektiğini ne geri döndüğünü ne gördüm ne duydum... Genelde karada bırakıldığında yaptığı hız ile düşünür bir çok kişi.... Suyun yoğunlğundan...

16. by-jingless

En İyi Su Arıtma Yöntemi ?

Ynt: En İyi Su Arıtma Yöntemi ? Şu anda derece derece hatırlamasam da, en iyi yöntem şudur diyemeyeceğiniz garantidir... Her method kendi içinde belirli oranlarda belirli sıcaklıklarda etkilidir... Şu method %100 etkilidir her sıcaklıkta diyemezsiniz... En iyi yöntem en az iki yöntem...
  17. by-jingless

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera Gerçekten emeğinize sağlık yine son derece başarılı bir çalışma olmuş... Bizim sektörde sözleşmeli olarak çalışıldığından, duruma ve zamana göre değişkenlik gösterebiliyor çalıştığımız firma... Ben uzakyol vardiya zabitiyim şuan için... (3. yada 4. kaptan...
  18. by-jingless

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera Gerçekten yürekten tebrik ediyorum sizi... Daha detaylı resimlerini görmek isteriz, eğer ekleme şansınız olabilrse... :)) Saygılarımla, H.Önhan

19. by-jingless

Pratik Duş Sistemi.. :)

Ynt: Pratik Duş Sistemi.. :) Damacanıyı ters çevirip içine koyabileceğiniz kuvet ismi verilen bir kabın içerisine koyacağınız 5-10 TL lik bir akvaryum pompası ile bile yapabilirisizniz bunu... ;) Alacağınız pompanın 9V yada 12V DC motorlu olmasına dikkat edin yeter... ;)
  20. by-jingless

Reklam Senaryolarımı Çalan Çalana!

Ynt: Reklam Senaryolarımı Çalan Çalana! Kusura bakmayın ama duyru ve haber bölümğde yayınlamışsınız bide... SİZİN TELİF HAKKI VERMEDEN BİLGİSYARINIZA İNDİRDİĞİNİZ KAÇ MP3 YADA FİLM VS. VAR ACABA? SİZİN YAPTIĞINIZ İLE SİZ YAPILAN AYNI ŞEY BENCE... Belkide siz başkasının seneryosunun üzerine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri