Arama sonuçlarınız

1. by-jingless

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera Çalışmalarınızdan dolayı sizi yürekten tebrik ediyorum...

2. by-jingless

Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları

Ynt: Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları Söz benim sözüm değil.. Anonim ve genel bir tabirdir... Ama bence gerçeklik payı var istanbulda yaşıyorsanız bu söz geçerlidir... İstanbulda olukça masraflı bir hobi tekne sahibi olmak...
  3. by-jingless

Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları

Ynt: Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları Bir söz daha vardır onuda ben paylaşayım sizlerle.. "En iyi tekne arkadaşının teknesidir!" Dert yok tasa yok... ;)

4. by-jingless

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera Bir kere herşeyden önce mükkemmel bir model ve marka seçimi yapmışsınız... ChrissCraft'ı anlatabilecek bir cümle yok zaten... :) Lobster tekneler ise bugün abd başkanları tarafından bile tercih edilen bir model... ;) -ki bencede gerçekten iyi bir deniz...
  5. by-jingless

Yurt Dışından Bıçak Siparişi ?

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Aynı şeyden bahsetmiyormuyuz.. bak sen daha bu yaşında nelere nelere tanık olmuşsun... Biz bıçağı savunma amaçlı bile kullanmıyoruz/taşımıyoruz... Bizler doğa sporcusuyuz... Doğa sporu ekipmanı olarak kullanıyoruz.. Sen diyorsan ki ben kendimi itten çakaldan...

6. by-jingless

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Görüşünüze saygı duyuorum ve sonuna kadarda haklsınız... Ama ben şahsım olarak 3 ayrı motor almak yerine tek bir makineyi 1200GS i tercih ederim şahsen.. Neden mi? Çünkü yolun bittiği yerden, devam edebilmek isterim... (Başar beyin mesajından alıntıdır) Asfaltta iyi...

7. by-jingless

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Deniz ve ömer arkadaşlarım... Bizim bu bahsettiğimiz konunun dışında bir konudur bu bahsettiğiniz "satılabilir ama taşınamaz olması..." Bizler saldırı yada kendimizi savunmak amaçlı vs. gibi bir sebep ile istemyoruz bu bıçakları... Biz bu bıçakları doğa...
  8. by-jingless

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Gerçekten güzel bıçak belli... Şahsen ben sap kısmını pek beğenmedim ama şuda bir gerçek tabi bıçağın kalitesi bunu ört pas edebilir... ;) Benim yinede öncelikli tercihim ka-bar dır gerçi ama bu "türkiyede bulunuyormu?", "fiyatı nedir?" bilgim yok.. Eğer ki...
  9. by-jingless

Bmw x5 -Cayenne - Q7 ile offroad yapılırsa ne olur ??? :D:D

Ynt: Bmw x5 -Cayenne - Q7 ile offroad yapılırsa ne olur ??? :D:D Hangi aracı kullanırsan kullan... İster amfibi, ister Land rover, ister land cruiser... Üzerine off road lastiği koymazsan bu hale gelirsin... X5 in yada Q7 nin kötü olduğu anlamına gelmez bu.... Ferrari alıpta, üzerine 5 para...

10. by-jingless

En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :)

Ynt: En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :) Artık iyi yaratıcı reklamcılık diye bişi kalmadı... Aptal aptal reklamlar... Her izlediğimde beddua edyorum... Birde üstüste 40 sefer yayınlıyorlar... Reklam özdenetim kurumuna şikatyette bulunun.. Bir mail atmak bu kadar zor değil...

11. by-jingless

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Çakıda bi ihtimal ama bıçak olunca konu gümrüğe takılma ihtimali yüksek... :(( Aslında tamamen oradaki gümrükçünün keyfine kalmış... isterse geçirebilir...
  12. by-jingless

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Aynı fikirdeyim... Peki bir site üzerinden mi vermiş arkadaşın bu siparişi(amerikadanhemenal.com... vs. ), yoksa direk ebayden mi? Bence çakı ile bıçağa aynı tepkiyi vermezler bence... bıçağı farklı değerlendirebilirler...

13. by-jingless

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Konuyu ancak gördüm... Walla toplu bir hareket yapıp tek bir noktaya tek paket halinde almak kesinlikle daha avantajlı... Ama 3 bıçak aynı pakeette problem olmazmı? 3 Tane için emniyetten izin almakta pek kolay olmasan gerek... eğrki varsa tanıdıklarınız...
  14. by-jingless

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Böyle bir açıklama yaparsanız niye celaleneyim ki... Önerilen bir ürün hakkında sadece "Ka-Bar almayın!" derseniz bir açıklama beklerim arkasından... Şunuda eklemeden edmiycem ama ;) Sog Tigershark ı gerçekten kendimi tercih etti? Yoksa yönetmen bu daha...
  15. by-jingless

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? "Ka-Bar almayın!" diyorsunuzda... demesi kolay... Ka-Bar neden almayalım?? Ka-Bar kullandınızmı hiç? Durun tahmin edeyim Gerber, Sog, Cold Steel bu markaları kullandınız bunları tavsiye ediyorsunuz ama Ka-Bar kullanmadınız sanırım.. Neden böyle bir tahminde...

16. by-jingless

Karavan Depolarında Serbest Satıh Etkisi (FSM-Free Surface Moment)

Karavanınız içerinde toplamda ne kadarlık bir sıvı tankınız var? Hiç düşünüdünüz mü? (FSM-Free Surface Moment) Sıvıların Serbest Yüzey(Satıh) Etkisi oluşacaktır. "Aracın dengesini ne kadar etkileyebilir ki?" demeyin sakın!! Ben bu sebepden dolayı alabora olan pek çok gemi de bilirim... Evet...
  17. by-jingless

Li-ion Mini Güç Paneli Yapabilirmiyiz Sizce?

Ynt: Li-ion Mini Güç Paneli Yapabilirmiyiz Sizce? Sizin gösterdiğiniz adaptör yanında bide ekstradan bunu besleyecek batarya taşıyacaksınız... Bence buda oldukça zahmetli iş... Eğerki sadece cep telefonunuz için kullancasanız yedek pil alıp taşımak daha kolay bir yoldur bence... Tercih sizin...
  18. by-jingless

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Walla ben denizciiyim... Pek çok ülke geziyorum ama outdoor ekipman alabilecek kadar dıışarıda kalamıyorum:(. Sonuçta diğer ülkelerdeki bulunma amacım seyehat değil, iş... :( Ve haliyle pek zaman kalmıyor gezmeye... :( Birde her ülke gezilebilecek türden...

19. by-jingless

Li-ion Mini Güç Paneli Yapabilirmiyiz Sizce?

Ynt: Li-ion Mini Güç Paneli Yapabilirmiyiz Sizce? Güzel bir düşünce tabi ama kullanacağın her ekipman için bu sistemi uygulamaktansa: Elektronikçilerden alacağın biraz yüksek güçteki, 220V/12V lik bir trafo ile 12V gerilimi seconder kısmına uygularsan, primer kısmından 220V elde edersin...
  20. by-jingless

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Walla çok sevinirim arkadaşın öyle bir jest yapabilirse... Aracı arasalarda bir problem olmaz.. Kendin getirebiliyorsun.. Benim var getiren tanıdıklarım... Uçakta filan bagajda olduğu sürece problem yok; Sadece kargo ile oluyor bu problem... :( Odun keserken...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri