Arama sonuçlarınız

1. by-jingless

Yurt Dışından Bıçak Siparişi ?

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Ben dürbünü alttan girip üsten çıkarak zar zor aldım. adamlar dürbün aldım diye beni röntgenci yerine koydu başta... Sonra denizci olduğumdan filan bahsettim öyle böyle zor ikna ettim... Adamlar bir daha da kesinlikle böyle birşeyin olmayacağını söyledi; Ona...

2. by-jingless

Yurt Dışından Bıçak Siparişi ?

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Walla bende çok istiyorum özelliklede KA-BAR 1211 modelini... Tavsiye ederim. Ama gümrükte problem yaşayacağına kesin gözüyle bakabilirsin derim ben. Ben geçenlerde ebay.com dan dürbün aldım (Nikon 16x50 EX Extreme) o bile takıldı. Gümrük yayınlarıda zaten...
  3. by-jingless

Karavanda Yat Tuvaleti Kullanmak?

Ynt: Karavanda Yat Tuvaleti Kullanmak? Levent bey ben bu resimdekinin yat tualeti olduğunu belirtmedim... Yanlış anlaşılmış sanırım... Suya atılan bir taş oldukça yukarıya kadar çıkan bir su sıçramasına sebep olur... ha taş ile sıçrama yaptırmışın, ha... ;) Ben bu sistemin iyi olduğunu...

4. by-jingless

Pratik Duş Sistemi.. :)

En pratik duş sistemi... :) :) :) http://www.turkyuzme.com/fotogaleri/haftanin-fotosu/20070125-damacana-dus.JPG
  5. by-jingless

Karavanda Yat Tuvaleti Kullanmak?

Ynt: Karavanda Yat Tuvaleti Kullanmak? Kimseyi iğrendirmek istemem ama bir konudan bahsetmem gerekli bu resimdeki sistem ike ilgili olarak... Hiç bir teferruatlı sistemi bulunmayan bu basit tualet sisteminde, aşağıdaki malzeme bir sağa bir sola çalkalanacak ve oturduğunuz kısmından taşma...

6. by-jingless

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Hayır tualetsizliği filan savunmuyorum ben tabiki fikir alışverişi buradaki dialog... Ben daha hijyenik olacağını düşünüyorum ve ne kadar gerekli olabileceğini siz bilenlere danışmak istedim... Ben sadece "gereklimidir?" yazsam, Sizlerde "evet gereklidir" deseniz bitti gitti yani.. Neden niçin...

7. by-jingless

Sayın orsaalabanda, Sizin yazdığınız bir karavancı testi sorusundan bahsetmek istiyorum size.. "karavanınızın içinde mutfak tezgahının üzerinde bir kertenkele görseniz gözlerini üzerinize dikmiş ne yaparsınız?" diyordu soruda.... Sizde ağırlıklı olarak "d" cevabı vermştiniz... "Yatağınınız...
  8. by-jingless

Merhabalar, İlginç bir soru biliyorum... Sonuçta tualet ihtiyacıda, yemek içmek gibi bir ihtyaç sonuçta... Ama soru şu ki tüm ihtiyaçları araçta karşılamak ne kadar gerekli? Araçta değilde, bu işi dışarıda görmek oldukça mümkün... (Çadır kampçıları misali...) Sadece mutfak ve de yatacak yer ise...
  9. by-jingless

Yelkende Kullanmak için Saat ve Gözlük ?

Ynt: Yelkende Kullanmak için Saat ve Gözlük ? :) moonligh isimli arkadaşım ;) Tüplü dalış yapacaksanız sizede suunto D9'u önririrm o zaman... Dünyanın en iyi dalış bilgisyarı... İstediğinize danışabilirisniz... Her saat amaca uygun üretilir... Burada yelkenci saatinden bahsediyoruz.. Bu...

10. by-jingless

Yelkende Kullanmak için Saat ve Gözlük ?

Ynt: Yelkende Kullanmak için Saat ve Gözlük ? Herkeste nedense bir "casio" marka merakı var çocukluktan gelme olsa gerek; Hatırlarsınız her çocuğun kolunda vardı bir zamanlar casio F-91W modeli Evet casio'nun çok özellikli saatleride var... Oldukçada ucuz... Ama casio kaliteli bir marka değil...

11. by-jingless

Gezenbilir Yelken Eğitimi

Ynt: Gezenbilir Yelken Eğitimi Tabi eğitim ayrı ehliyetlendirme ayrı... ehliyetlendirmeye dair birşey varmı pakedin içerisinde...? Yoksa eğer 20-30tl lik tanııtım turları çok daha makul hiç olmazsa sade keyfinize bakacaksınız; amelelik kısmı olmayacak... Sadece eğitimse eğer, ehliyetlendirme...
  12. by-jingless

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Bu arada şunuda belirteyim, Geçengün sahille indim ve 2 adet motor vardı park halinde kaldırımda. Biri racing diğeri enduro... Yanyana bırakmışlar motorlarını, belliki sürücüleri artkadaşlar... Kısa bir süre sonra sürücüler geldi motorlarına atlayıp gitmek istediler...

13. by-jingless

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Aslında dediğiniz doğru tabi enduroda hafiflik son derce önemli.. Ama motoru haifletmek için kütleyi düşürebilmeniz için motor hacmini küçültmeniz gerekir ki dolayısıyla motor gücüde düşüyor(Her ne kadar yeni teknolojik makinalar olsada bu böyle; çünkü aynı teknoloji...
  14. by-jingless

Neden enduro motor?

Motosiklet sonuçta biskletin büyüğü sadece insan gücü yerine bir yakıtın enerjisini kullanan bir taşıttır. Bugün bisklet alacak olsanız eminim herkes dağ bisikleti alır... Oysa ki kimse dağda gitmiyor bisikletiyle... Ama gene de dağ bisikleti tercihiniz olacaktır emnim... Çünkü şehir içinde de...
  15. by-jingless

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) Kim ne derse desin ka-bar'ı tek geçerim... youtube'a filan sadece "ka-bar test" yazın ve izkeyin;) Neyden bahsetttiğimi o zaman anlayacaksınız... Neredeyse tüm dünya orduları ka-bar kullanıyor; Bunuda dip not olarak eklemiş bulunayım... ;D

16. by-jingless

Olasılıksız

Ynt: Olasılıksız pdf si filan var mı kimsede bu kitabın? Yanlış anlaşılmasın korsana tabikide karşıyım ama sonuçta ağaçları ve doğayıda korumak lazım... :)) Şaka maka ama yalanda değil tabii.. ben,m tabi ayrıca bir sebeb,m daha var, sürekli seyahat halinde olduğum için herşeyimi bir valize...
  17. by-jingless

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Bıçaktan konu açılmışken... KA-BAr diye bi marka duydunuz mu? Youtube tan filan sadece "ka-bar test" yazın ve çıkan videoları izleyin link vermiyorum çünkü hepsi birbirinden enfes... Bu bıçağın fiyatı ise türkiye fiyatı ile yaklaşık 120$ ve kesinlikle tek...
  18. by-jingless

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? Yada iyi bir örnek vermek gerekirse; (Ağırlıklı olarak kampçılar erkek olduğuna göre iyi bir örnek olacaktır sanırım....) Kullan at jiletlere, Mach3 jiletleri arasındaki fark gibidir... Her traşta yeni bir tane açmak...

19. by-jingless

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? Hiç bu kadar tartışmaya gerek yok bence... Kullanım yerleri farklı her iki çadırında... Eğerki sakin bir havada deniz kenarında kırda vs. kulanacaksanız sadece senede bikaç kez, ne gereği var pahalı bişey almanın...
  20. by-jingless

Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları Merhabalar, Çok merak ettiğimden soruyorum herkes sanırırm casio kullanıyor... Normalde neredeyse dünyanın tümünde sportif aktivitelerin saati dendiği zaman tek bir marka akla gelir "SUUNTO" Suuntoyu özelliklede D9 u biz dalışta çok kullanıyoruz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri