Arama sonuçlarınız

1. by-jingless

Casio SGW-100B Kalibrasyon

Ynt: Casio SGW-100B Kalibrasyon Merhabalar, Çok merak ettiğimden soruyorum herkes sanırırm casio kullanıyor... Casioya ait çok fazla konu var site içerisinde... Normalde neredeyse dünyanın tümünde sportif aktivitelerin saati dendiği zaman tek bir marka akla gelir "SUUNTO" Suuntoyu özelliklede...

2. by-jingless

Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı?

Ynt: Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı? Bence çok gezerekçok okuyan bilir:))) Ukalalık olacak ama ben uzakyol kaptanlığı okuyorum. Hali ile çok okudum.... Şimdide çok geziyorum... Ben biliyorum herşeyi demiyorum ama bu söz böyle gösteriyor... Örneğin çok gezdiniz diye bi doktor olmazsınız...
  3. by-jingless

Güzeldere Şelalesi Gölyaka - Düzce

Ynt: Güzeldere Şelalesi Gölyaka - Düzce Çok güzel bir yer gerçektende çok merak ediyorum burası için niye 5TL lik bir ücret alınıyor?? Özür diliyorum ama allahın verdiği bu güzelliklerin görülmesinin para karşılığı satılıyor olmasına çok çok karşıyım ben. Eğerki size bir hizmet veriliyorlarsa...

4. by-jingless

İspanyadaki Ölüm Vadisi

Defalarca kez ölümle sonuçlanan kazaların olmasına rağmen; macera severlerin en uğrak yerlerinden biridir tüm dünyada... http://www.youtube.com/watch?v=uYysPoxBGvA Beni vicdan azabına uğratmazsınız heralde, bunu buraya yazıpta sizi imtrendirip yönlendirdim diye... Rehbersiz çıkış zaten yasak...
  5. by-jingless

Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)

Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel) Cep telefonu(Samsung B2100 yada B2700) Çakı(Victorinox) El feneri,(+yedek pilleri) Düdük,(plastik) Çakmak(Küçük boyutlarda) ve nakit(nakit bazen sıkıtı olabilir; belkide kart) (yurtdışı ise dolar, başka para birimine gerek yok) Başka hiçbir şeye...

6. by-jingless

Samsung B2100

Ynt: Samsung B2100 Walla ben 165'e almıştım 8 ay kadar oldu gerçi... 1gb kartta dahildi... Dediğim gibi tek ekisği GPS bence... -ki GPS çok çok önemli bence... Hayat kurtarır... ;) bi hikayeden bahsedeyim sizlere; Çok değil iki ay öncesinden... Ben denzicilik okuyorum, benim okulumdan, bir...

7. by-jingless

Güneş Enerjisinden Şarj İmkanı Hk.

Ynt: Güneş Enerjisinden Şarj İmkanı Hk. En pratiği yedek bir pil taşımak bence... Yada yedek bir telefon... Şunuda sölemek isterimki samsungun bir modeli var arka kısmında güneş paneli var ve telefonu ters çevirip koyduğunuzda güneş enerjisi ile şarj olmaya başıyor... -Ki istediğiniz telefon...
  8. by-jingless

Samsung B2100

Ynt: Samsung B2100 bence tek eksiği GPS outdoor için...!
  9. by-jingless

Samsung B2100

Ynt: Samsung B2100 3G uyumlu modeli b2700 olarak geçiyor...

10. by-jingless

Samsung B2100

Bu arada....... Bu arada şarjıda yaklaşık 1 hafta gidiyor normal bir kullanım ile... Menü olarakta kesinlikle diğer samsunglara benzemyor... nokia kadar rahat bir kullanıma sahip Capt.Halil ÖNHAN

11. by-jingless

Samsung B2100

Merhabalar, Samsung B2100 cep telefonu tam bir outdoor telefonudur aldım test ettim gerçekten videolarında anlatıldığı gibidir. İlgili videoları çeşitli video paylaşım sitelerinden bulabilirsiniz. Kırmızı-gri ve yeşil olmak üzere 3 renk kombinasyonu bulunmaktadır siyah üzerinde... Ve kesinlikle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri