Arama sonuçlarınız

1. ferxkon

Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;) benzin senin için problem teşkil etmiyorsa 6 silindir tercih etmelisin ayrıca saglam bir sey ariyorsan benden sana tavsiye 10 bin e cj5 bulursan saglikli bir şey al 5bin e tentesini boyasini masraflarini elden gecir bunuda oyle orasini...

2. ferxkon

İzmirden 73 Model

Ynt: İzmirden 73 Model http://www.hizliresim.com/ buraya yükleyip buradan linki paylasabilirsin
  3. ferxkon

Ekonomik Cj5?

Ynt: Ekonomik Cj5? yani 100km lik yolu 30 liraya mı gidecegini iddia ediyor :)) 50liradan asagı giderse iyi değil mükemmel gitmiş demektir bnce :)

4. ferxkon

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;) kardesim nerede yaşıyorsun ??? ve cj ile neler yapmayi düşünüyorsun ? fiyat bu konuda önem kazanıyor bence diger iyi dilekler içinde ayrıca teşekkür ederim
  5. ferxkon

Takas

Ynt: Takas Merakımdan soruyorum komple ateşleme sistemine ne isteniyor acaba ?

6. ferxkon

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;) İyi Dilekleriniz İçin Çok Teşekkür Ederim Deri Koltuklari Yeniden Almak Yerine Boyatma Yolunu Seçtik Bakalim Nasil Olacak Yalnız Kışında Kullanabilmem İçin Üst Kapatmada Yardım İstiyorum Yaptiran Yada Bilen Duyan Gören Var Mı Acaba ?

7. ferxkon

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;) Çok Teşekkür Ederim Öncelikle http://n1309.hizliresim.com/1f/n/svjs0.jpg suanki halinden bir resim :) 1977 model 4.200 cc 170 hp 6 silindir 33..15.5..15 offroad jant ve lastik Deri koltuk komple rool bar (renkler haric cok iyi yer...
  8. ferxkon

Merhaba Arkadaşlar Yeni Aldığım Cjmi Marmaristen Menderese Yaklasik 210 Km Kullandım Ancak Aracta Bir Takım Teknik Problemler Var Bundan Ötürü Henüz Sanayiden Çıkarabilmiş Değilim + Döşemeler Ve Elektrik Aksamindaki Yeniliklerle Bu Baslik Altinda Önerilerinizi Okumak Ve Fotoğraflari Paylaşmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri