Arama sonuçlarınız

1. BOBO

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi tam dediğinizi anlamadım. Ama içinize sinen bir aracı Otomekanik Hüseyin Ustaya gösterin. Sonrada alın :) Böyle yazışarak kafanız daha çok karışacak inanın. Alacağınız araçlar yüksek km ve yaşta araçlar. Mutlaka biryerden problem çıkaracaktır.

2. BOBO

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Sensor arızası
  3. BOBO

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi 96 model discovery 300 tdi otomatik kullandim 3 sene. Abs surekli aktifti. Cok nadir priblem cikardi ama agir offroad yapmadim sadece kamplarda kullandim aracimi. Ama iptal ettirmek isterdeniz sadece bir soketi cekiyorsunuz devre disk kaliyor...

4. BOBO

Satılık Araç Üstü Çadır ( Golıath )

Ynt: Satılık Araç Üstü Çadır ( Golıath ) Orkun Bey email attım size. Saygılar.
  5. BOBO

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Chiplisini kullanmanizi oneririm .

6. BOBO

Ynt: Satılık Araç Üstü Çadır ( Golıath ) Malesef degil Harun Bey, sadece cadir. Ve tente satilikda degil :)

7. BOBO

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi ABS uzun yolda bu gibi ağır araçlar için çok önemlidir. eğer ağır offraod yapacaksınız sürekli sensör arızası verebilir. iptal etmesi çok kolaydır.
  8. BOBO

Ynt: Satılık Araç Üstü Çadır ( Golıath ) Derya cım daha büyük birsey bakıyorum :) ama çok güzeldi evet özellikle yazları :)
  9. BOBO

Ynt: Araç Üstü Çadır ( Golıath ) Foto devam

10. BOBO

Merhaba yaklaşık 2 senedir büyük bir zevkle kullandığım araç üstü çadırımı satıyorum. İstediğim fiyat 2.200 Tl dir. Çadır istanbuldadır. Özellileri: Bej Renkli, 2 Kişilik, Araç üzerine monte edilebilir şekilde üretilmiştir. Matı, merdiveni dahildir. Tavan sepetine ya da...

11. BOBO

Alınık Araziye Girmemiş Discovery I

Ynt: Alınık Araziye Girmemiş Discovery I Sevgili Tafa Bey, 5 sene olmus. Herhalde hala aramiuordur arkadas. :)
  12. BOBO

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Efe Abıcım Elıne saglık.

13. BOBO

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Yok be Deryacim Panik yok. Gece 0 lari bulur ve yagmurlu. Kis kampi olmasada sonbahar kampi gibi olacak :)
  14. BOBO

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Hava durumu
  15. BOBO

Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen

Ynt: Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen Asagidaki linkte var. Gozat istersen. Vaktim olursa bendekininde fotosunu cekerim.

16. BOBO

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Ben sana yardim ederim, sen yeterki gelde sicak sarap yapalim.
  17. BOBO

Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen

2004 model td5 ile ilk tanışmam oldu daha önceden bir kere bile bırakın kulllanmayı içine bile oturmamıştım. Bu araç model ve donanım ile ilgili birçok şey yazılmış çizilmiş ancak birkaç konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. 1. araç 2004 model körük denilen sistem yok usta '' bu araç...
  18. BOBO

Diagnostic Cihazlar

Diagnostic Cihazlar Ben sahsen bu konuya cok kafa yorduydum ama henuz cozemedım :) Deal extreme sıtesınden OBD II port tan baglanabılecegım wıfı kablo getırttım. Amma velakın D2 nın her yerınde sensor olmasına ragmen hıcbır verı alamıyorum motordan, Sadece hız, motor devrı ve gaz tepkımesı (...

19. BOBO

Aracımın detaylı modelı nedır ?

Merhaba, Aracım 2003 model TD5. Ama aynı senenın modellerınden tek bır farkı var. Aracım 5 kısılık. Bagaj koltuklarının yerınde orjınal olarak avadanlıklar mevcut. Cok faydalı bu arada bunu belırtmelıyım, Dıger ozelıklerı standart; Yukseltme-alcaltma Koruk Yokus ınıs destegı Ace. Bahsını...
  20. BOBO

Katılım Listesi 1. Efe Karaismailoğlu... 3 kişi.. İstanbul 2. Murat Albayrak.........3 kişi.. Kdz Ereğli 3. Sedat Akkaya...........1 kişi...Kdz Ereğli 4. Çiğdem Avcı.............1 kişi...Ankara 5. Adnan Akgün............3 kişi. .Kdz Ereğli 6. Murat Keskin............4 kişi.. Kdz Ereğli 7. Cihan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri