Arama sonuçlarınız

1. BOBO

Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996

Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996 Bayram sonrasi guncel

2. BOBO

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tum LR ci dostlarima iyi bayramlar dilerim. Burak.
  3. BOBO

Alınık Land Rover Dıscovery Iı Bagaj Kapısı Merdıvenı

Merhaba, Td5 aracim icin bagaj kapisi ustu merdiven ariyorum. Yardimlarinizi rica ederim. Burak

4. BOBO

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ah be Tarik, Olayi yumusatayim derken daha berbat ettin :) Bu foto olurmu LR sayfasinsa :) Hadi burdan yak.
  5. BOBO

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bulent Bey politika yapmayi hic dusundunuzmu acaba ? Mutlaka deneyin benden size tavsiye. Cok basarili okursunuz. Hele bizim ulkemizde .

6. BOBO

Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Insanlar forum yonetimine suc atmak yerine birazcik objektif olmaya calisip aynaya bakmalari gerekli. Ilgili ilgisiz insanlara ve konulara dahil olmaya calisip , reyting uzerinden pirim yapmaya calisip yorumlar yaptiktan sonra agir cevaplar almak son derece...

7. BOBO

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Su yolunu buldu .
  8. BOBO

Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda

Ynt: Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda eywallah,
  9. BOBO

Ynt: Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda Erdinç Bey; Benim için motor gücü öncelikli konu değil. Benim için ilk önce aracın yakşıklı ve güvenli olması :) Çok ağır offroad yapmadığım için hatta aracı özellikle expedisyon için hazırladığım için bana TDI yetiyordu. Discovery modeli...

10. BOBO

Ynt: Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda :) Sevgili Eşmde bu soruyu sormuştu ve " ne farkı var ki ? " Aynen Nejat ın dediği gibi. 300 TDI herseyi yaptim snorkelin den vincine, çift aküsünden turbosuna kadar yeniledim. Artık yapacak birsey kalmadı. :) Biraz da TD5 in tadına bakayım...

11. BOBO

Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996 Hahaahhaha Aynen elektrik te uretiyor yolda giderken :)
  12. BOBO

Ynt: Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda Mertim banada az geldiydi :) 10 diyorsan filtreye bakim ama bu durumda benim TDI dan az yakiyor TD5 :) Chipsiz halini kullanmadim ama cok farkli diyorlar haklisin insanin basasi geliyor :)

13. BOBO

Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996 Aynen Mertcim, tesekkur ederim. 2003 TD5 , HES paket.
  14. BOBO

Ynt: Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda Sayin Derin satiyorum zira hanim eve almayacak en sonunda :)
  15. BOBO

Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996 guncel

16. BOBO

Ynt: Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda Sayin Dixie tesekkurler cevabiniz icin. Bende sasirdim tuketime ama hata yapmis olamam zira iki kere doldur bosalt yaptim. Sanirim chip uygulamasindan sonra intercooler da degistirilmis ama aklimda kontrol edim .
  17. BOBO

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bulent Bey gidiniz ABicim; Gidin Anadol sayfasında paylasım yapım. burası sizin mecranız değil. heee başka ortamnız yok ise reyting ugruna taklıyorum derseniz dha fena. defenderınız yok, defender sevmiyorsunuz, Land rover unuz zati yok, 4X4 ise hiç olmamış, ya...
  18. BOBO

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Bu arada Sürekli Nejat ile ilgili yorum yapıorsunuz; Nejat arkadasımız siz ne kadar anadola gönül verdi iseniz oda ömrünü ve kalbini Def e vermiştir. Biraz saygı ve takdir. Burak

19. BOBO

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Bulent Bey ; Anlasılan buradan baska mesguliyetiniz ve-veya size dikkate alan yok. Sürekli ben önemli insan modundasınız ancak insana kıymeti toplum verir kimse ben onemliyim diyerek saygı göremez. Örnek mi? Reha Abi; Ben foruma gireli yaklaşık 4 sene olacak. Ama Reha Abi...
  20. BOBO

Dıscovery 1 Direksiyon Amortisör Hakkında

Ynt: Dıscovery 1 Direksiyon Amortisör Hakkında Abi senin arac fena :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri