Arama sonuçlarınız

1. S

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü Öncelikle herkese merhaba ; Biraz geç olacak ama bende birkaç kelam edeyim belki dostlara faydam dokunur :) Birincisi katalizör sensör ışığının yanmasının sebebi katalizörün tıkanmış olma ihtimali yada sensörün ucunun tıkanması yada sensörün sarsıntıdan dolayı...

2. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Murat abi selam ; Bende gölcükteyim isim vermeyeyim ama sen iyi bilirsin şuan gölcüğün en büyük fabrikasındayım bizlerde istanbuldan göçtük geldik buralara ama pişman değilim huzurlu bir ortam var gölcükte en kısa zamanda görüşmek ümidi ile. Bu arada...
  3. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Evet bence de süper bir fikir benim gibi acemi akvaristler için :) ustalarımızın deneyim ve engin bilgilerini paylaşacak sanal bir platform olması sanırım hepimiz için iyi olurdu .

4. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler Hoşbuldum :)
  5. S

En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden?

Ynt: En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden? En sevdiğim enstrümanlar arasında Gitar ve Bağlama yer alıyor , nedeni ise sanırım küçük yaşta onlarla tanışmam olsa gerek . Fakat bugün fırsatım olsa keman ve cümbüş çalmayı çok isterdim onların sesine de hayranlığım var . Ben 6 yaşında iken...

6. S

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? Sadece motoru mazdadır demek istediniz sanırım :)

7. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selam arkadaşlar ; İsmim Selçuk , yaşım 28 bir arkadaş tavsiyesi üzerine bu forumu takip ettim ve inanılmaz derecede işime yarayan bilgilerle karşılaştım ve tabi ki hemen üye oldum :) Özel bir şirkette Ar-Ge teknisyeniyim ve mekanikçiyim ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri