Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
Çagrıcım ağvada sezonluk 250 TL nekadar kalırsam kalim farketmez. 100 kerede kalsam artık para vermiycem.
Şilede tarife sabit 50 TL. İş makinesine rastlarsan onlar daha az alıyor. Ne verirsen ver diyor. Bazen istemiyorlar bile.
Duruyor çagrı. Tanıştığımız günden bu yana her şeyi kronolojik olarak sunucam sana. Arakayada bi fon müziği...
Çağrı'cım senin CD işini bugün hallediyorum.
Resim eklemeye gelince bende ki fotoların boyutları 250 KB dan fazla. O yüzden ekleyemiyorum. Küçültmeyide bilmiyorum. Yardımcı olursan eklerim.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu güzel gezi için başta fikir babası Güven beye, bize öncülük edip programlı ve bilinçli bi şekilde bize rehberlik eden Timurçin beye, bu paylaşım ortamını bizlere sunan gezenbilir ailesine ve tüm...
Ynt: Kuzuyaylası 'na Ailece Kar Gezisi (21 Aralık 2008)
Teşekkür ederim düşündüğünüz için. Ama cumartesi zaten gelemezdim. Ben pazar gittiniz sandım. Neyse önümüzde uzun bi kış var. Gidecek zaman çok. Saygılar...
Ynt: Kuzuyaylası 'na Ailece Kar Gezisi (21 Aralık 2008)
:( Tolga abi, Fatih abi alacağınız olsun. Ben gezi iptal oldu zannediyodum. Dayı aradı Ralli var dedi . Gidemiycez diyince ben iptal oldu sandım. Ama çok eğlenmişsiniz. BEn bile resimlere bakarken eğlendim. Benim araba gelirmiydi...
Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)
Şilenin her yeri parkur. Benim arabam kaportada çıkarsa ben varim
01) Offroader_ Suzuki Vitara
Ynt: Ömerli, Kurtdoğmuş, Ballıca Ormanlarında Unimog (14 Aralık 2008)
Büyük geçmiş olsun. Kapartoya 30 santimlik çukur açan halat, insandan çok şey götürebilirdi...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)
Dün gördüm seni sanayide. Çamur bulaştı sanada bikere. Kolay kolay çıkmazsın sanayiden. Arabaya daha henüz bişey yapmamıştın. Bu hafta zor yetiştirirsin.. Sana kolay gelsin...
Göz aldanmsaı olurmu abi benim o. Ben çektim. Sadece omu ? gece de kumsalda çektim.
Ben kalırsam da o çeker dimi Hunter?
Arkadaşlar herşey çok güzeldi. Orda olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Çok yorucu ve zevkli bi gün oldu. Saat 03.00 da eve girdim.
Action sports hiç beklemediğim bi performans sergiledi. Arabayıda sürücüyüde tebrik etmek...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)
Bu kumsal fikri çok güzel olur aslında. Benim gibi çamur lastiği olmayan arkadaşların arabalarının tadını çıkarmak için güzel bi fırsat. Daha sonra takılırız Çağrı'mızın arkasına o nereye biz oraya. Kılavuzu Çağrı...