Arama sonuçlarınız

1. offroader_

Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008) Tekrar teşekkür ederim. Beni Hunter'a muhtaç etmedin :) Adı üstünde adam avcı. Bi çekseydi beni kırk yıl konuşurdu herahalde :)

2. offroader_

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008) Allah rahmet eylesin ne diyelim...
  3. offroader_

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008) Hunter MTR ler ve yükseltmen hayırlı olsun resim koysana nete bakalım. Bakarsın pazar görüşemeyiz mereak ettim..

4. offroader_

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008) 1- Cagri_ali.........cj 3 2- Abbas............cj 6 3-Bronco............cj 5 4-Hunter_34.......frontera 5-Offroader.......vitara 6-Doom..............vitara 7-Concrete.........deffender110
  5. offroader_

Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008)

Ynt: Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008) Çagrı tam program belli mi şimdi?

6. offroader_

Ynt: Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008) Büyük konuşmayalım. Hunter MTR takıyor. Kendiminde her gezide çekildiğini düşünürsek. Komik duruma düşebiliriz. Ama diğer arkadaşında dediği gibi kimin kimi çektiğinin hiç önemi yok. Önemli olan bizim Hunter ı çekmemiz :)

7. offroader_

Ynt: Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008) Ne zaman sıkıcı geçtiki Çagrı?
  8. offroader_

Ynt: Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008) Vitaralarda seni sabırsızlıkla bekliyor sevgili hunter. Ormanda görüşürüz....
  9. offroader_

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008) Çağrı bey madem gezi düzenliyosun sponsorda olursun herhalde :) Senin HUMA otodan neyin eksik.

10. offroader_

Ynt: Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008) Bensiz ii eğlenmişsiniz... Kıskandım. Bi dahaki sefere beraber inşallah...

11. offroader_

Ynt: Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008) Arkadaşlar orda olamadığım için o kadar üzüldüm ki. Ya offroad ya kız arkadaşım diye iki seçenek vardı. Aslında offroad ağır bastı ama offroad un telafisi olur, bunun olamayacaktı :) Resimleri bekliyoruz..
  12. offroader_

Ynt: Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008) Cağrı bey merhaba. Bende düzenlemiş olduğunuz geziye katılmak istiyorum. Fakat daha kötü bi saat seçemezmiydiniz acaba. Cmt saar 1 insanlar çalışıyor işinde oluyor o saatlerde. Gelin şunu 18.00 yapalım gecenin karanlığını...

13. offroader_

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin...
  14. offroader_

Vitara Performans Filtre ve Şnorkel

Ynt: Vitara Performans Filtre ve Şnorkel Ben aracıma Safasi Snorkel takdırmak istiyorum acaba nerde bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  15. offroader_

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Emeği geçen herkese teşekkürler. Biz geziye 3 araçla katıldık. İlk defa gezenbilircilerle buluştuk. Yer , hava koşulları ve katılımcı insanlar harikaydı. Fakat biz yeni katılımcılar olarak ne yapacağımızı...

16. offroader_

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Avrupa yakasından gelicek olanlar tam olarak nerde ve saat kaçta buluşacak öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
  17. offroader_

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +3 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 - Anadolu Yakası 04- Mert Kiğılı (Deep) - Avrupa Yakası 05- Levent Baştepe (levend) +1 -...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri