Arama sonuçlarınız

1. H

Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi)

Ynt: Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi) Bartın İnkumu, Mogada , Güzelcehisar, Filyos buralara bakın isterseniz. Sakin ve deniz kenarıdır.

2. H

Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk.

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. ... GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. H

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. Mesaj tekrar etmiş. Sildim GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. H

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. Oncelikle bilgiler için teşekkür ederim. Bütçe sıkıntısı yok ama ilk defa cadir kuracağım ve şık kullanmaz isem bosunada fazla para vermeden excamp mi alsam diyorum. aklıma cadir renklerde takılıyor aslında. excamp koyu renk olduğu...
  5. H

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. yeni kamp yapmaya başlayacak kisilere bu çadırı oneriyormusunuz. ben bu cadir ile husky bird veya board arasında kalıyorum. arada 100 120 tl gibi fiyat farkı mevcuttur. Yorumunuzu bekliyorum. tsk GT-N7100 cihazımdan Tapatalk...

6. H

İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı Karlı alanda çadır kurmayı düşünmüyorum. Şimdi Tulum alırken 0 derece mi -5 - 10 derece felan mı almalıyım. Birde bu tulumlar yazın terletir mi?

7. H

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı Peki bu aylarda da kullanabileceğim uygun tulum markası var mı :) GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. H

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı O zaman ucuzundan bir uyku tulumu alayım ben :) 20-30 TL lik uyku tulumları işimi görür demekki
  9. H

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı :) bu hafta sonuna kadar karar verecegim. Bakalım hangi cadir kısmet olacak Bişey merak ediyorum agustos ayı içinde cadir kuracağım acaba uyku Tulumu almam gerekir mi. Geceleri soğuk olur mu :) Malum çadırda ilk defa kalcagim GT-N7100 cihazımdan Tapatalk...

10. H

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. Sen bu ürünü aldın anladigim kadariyla. Hiç kullandım mi. Tecrübelerini paylaşmanı rica ederim GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. H

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. Evolite eXcamp 4 veya 3 için bilgilendirme de bulanabilecek kimse yok mu? Bu çadırı kullanan parmak kaldırsın lütfen... :)
  12. H

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı Tekrar Kontrol ettim ve resmi sitesine göre ölçüler şu şekilde -------------Ön Bagaj-------Arka Bagaj----- Bird............90....................yok.............. Boyard.........90....................90...

13. H

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı Bahtsız Bedeviyim Sanırım Ben Bird almaya karar verdim ve son verdiğim linkte 228 TL olan ürünü almak için girdiğimde Fiyatın 298 TL ye çıktığını gördüm. Firmayı telefonla aradığımda Ana Distribütörden izin almadan Babalar Gününe özel bir indirim...
  14. H

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı Bilgilendirme için teşekkür ederim. Siz söyleyince dikkat ettim ve evet Ölçüler aşağıdaki gibi -------------Ön Bagaj-------Arka Bagaj----- Bird............110....................90.............. Boyard.........90....................90...
  15. H

Husky Bird Çadır

Ynt: Husky Bird Çadır Yorum için ++

16. H

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı Son 4 gündür anladım ki çadır alma işi çok zormuş, bir çok detay var, o çadırdan o çadıra uçuyorsun:) Aslında Birde 230 vermişken boyard alsam mı diye düşünüyorum. Büyük olur mu diyede düşünüyorum. İşin kötü tarafı büyüklükleri hayal edemiyorum :)
  17. H

Husky Falcon, Husky Bizam Çadır Burada

Ynt: Husky Falcon, Husky Bizam Çadır Burada ???
  18. H

North Face, Marmot, Husky hangisi ?

Ynt: North Face, Marmot, Husky Hangisi ? işte güzel bir açıklama ...

19. H

Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2

Ynt: Husky Bizam Vs. Coleman Cobra 2 Çadır almak ne zormuş arkadaş :)
  20. H

Satılık Husky Bird Sıfır Gibi

Ynt: Satılık Husky Bird Sıfır Gibi İlanın güncel olup olmadığını merak ediyorum. Güncel ilse şuan ki satış fiyatı nedir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR