Arama sonuçlarınız

1. Y

Yunanistan'da 7 Hafta, Mayis-temmuz 2016

Takibe devam.

2. Y

Gürkan bey merakımdan soruyorum profosyonel fotoğrafçık varmı sizde. Gerçekten fotoları çok beğendim.
  3. Y

Anlatım ve fotoğraflar harika elinize, kaleminize sağlık.

4. Y

Dört günde Sarajevo, Mostar, Dubrovnik

Alper bey siz geziyi 2011 yılında yapmışsınız ama ben gezenbilirin yeni üyesi olduğumdan ancak 2016/Aralık ayında okuma fırsat bulabildim. Çok güzel bir gezi olmuş, çok da güzel ve akıcı ayrıntılı bir şekilde de anlatmışsınız. Sanki sizinle beraber bende oraları gezmiş gibi oldum...
  5. Y

Takipteyim.

6. Y

Güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınız için teşekkürler. Ancak anlatımlarınız yarıda kalmış devamını bekliyorum. Takipteyim. Selamlar.

7. Y

Gezenbilir ailesine selamlar.

Gezenbilir ailesine selamlar.
  8. Y

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Sayın belka takipteyim. Yeni turunuzda iyi eğlenceler dilerim hayırlı kazasız belasız yolculuklar dilerim. İnşallah önümüzdeki yıl bende emekli olup bir karavan almayı düşünüyorum tecrübeleriniz ve anlatımlarınız faydalı olacaktır bana. Hayırlı günler iyi gezmeler dilerim.
  9. Y

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Dostum güzel bir gezi olmuş, ayrıca anlatımlarınız da bir edebiyatçıyı veya gezi rehberini aratmayacak derecede akıcı ve anlaşılır nitelikte güzel paylaşımlarınız için teşekkürler. Ancak gezinin geri kalan kısmını da merakla beklemekteyim bizi daha fazla bekletmeyin. Selamlar

10. Y

Kendi Karavanini Yapanlar Citroen Jumper 15m3 Selim

Selim bey tebrik ederim başlamak bitirmenin yarısıdır derler, çalışmalarınızı merakla takip ediyorum. İnşallah tez zamanda bitirirsiniz. Bana yapmış olduğunuz önerileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim. Benim teknik bilgi ve berecrim olmadığından ben ancak ya hazır alacağım yada yaptıracağım...

11. Y

Karavancılığı Yeni Başlamaya Düşünen Çaylağa Önerilerinizi Bekliyorum.

Boş zamanlarımda gezenbilir forumlarını baştan aşağıya okuyırum. Evet Dolphin karavandan çok şikayet var ve şimdiden bu firmayı listemden çıkardım.
  12. Y

Değerli Bartek güzel bir hesaplama yapmış. Kesin bir bilgi olmadan bu kadar büyük bir risk en azından benim çok fazla. N e demişler köpeğe dalanmaktansa çalıyı dolanmak evladır.
  13. Y

Değerli dostlar mobil araç, mobil ofis ne derseniz deyin mevzuatı arkadan dolanarak ötv yi aşmanın bir yolu olduğu bilgisini alarak sizlerle paylaşmak istedim. Benim böyle bir iş yapma fikrim yok kimseye de böyle bir tavsiye de bulunmuş değilim. Bana kalırsa ben sağlamcıyım, hergün korkulu rüya...

14. Y

Sevgili Bartek yasal olmayan bir işi hiçbir zaman düşünmedim ve düşünmem de çünkü üç beş kuruştan kaçarken sürekli bir korku psikolojisi içinde yaşamak bana göre değil. Bülent bey kardeşim sigortacı arkadaş daha önce böyle bir sigorta yapmamış ben bilgi amaçlı sordum araştır bana bir gün sonra...
  15. Y

Sevgili dostlar tabi karavanla yatıp kalktığımı söyledim bu nedenle sürekli araştırıp duruyorum. İzmir'den Dolphin karavan dan Suat beyle görüştüm şu ÖTV ve 5 yaş olayını aştık biz diyor. Nasıl aşıldığını sorduğumda ruhsata mobil araç diye kayıt yaptırıyoruz herhangi bir sorun çıkmıyor dedi...
  16. Y

İlgilenip cevap yazan karavan dostlarına selam olsun. Evet sigorta ve kasko konusu kişinin siciline göre değişir mutlaka. Sigortacımla konuştuğumda otomobil sigortasında ki indirimlerin araç katogorisi değiştiğinde yeni araçlara devredilemediğini, bu indirimlerin sadece Sampo Japon sigorta da...

17. Y

Bülenttg dostum belliki karavacılık konusunda epeyce deneyimlisiniz. Karavancının nelerle karşılaşabileceğini açıkca anlatmışsınız. Evet çok büyük bir heyecan ve hevesle karavancı olmaya karar vermiştim. Öyle ki gece yatarken aklımda karavan, gece uyanıyorum hala karavan, sabah kalkıyorum gene...
  18. Y

Değerli Bulenttg arkadaşım detaya girmeden vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. Mesajın sonunda ki iki mutluluktan ilkini anladımda ikincisini pek anlayamadım yani karavanı satıca yaşayacağım mutluluk nedir? Bu sözünüzden sanki bana bu illete bulaşmayın der gibisiniz. Saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri