Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Sayın orsaalabanda, Aracımın dizaynını kendim tasarladım ve uyguladım. Başlarda bende klasik tasarımın iyi olacagını düşünerek bu tarz bir camper yapmayı düşündüm. Üç kişilik aile olmamızdan dolayı yatak avantajınıda gözönünde...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Sayın orsaalabanda saygılar. Zannediyorum sizin camperinizde benim camperin modelinde. Bu tarz küçük metreküp camperlerde 80X70 bir kabin sizce çok mu küçük ve kullanışsız?! Anlamakda güçlük çekiyorum. Çoğu karavancı dostlar 12...
Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)
Erden bey, yeni camperiniz çok cici ve şık, hayırlı uğurlu olsun. Eşinizle birlikte mutlu, kazasız ve belasız nice geziler yapmanızı gönülden temenni ediyorum.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
hoşgeldiniz mehmet bey. Kendinizi tanımlarken ,aslında tüm doğaseverlerin tanımını yapmışsınız. Hayallerinizin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini gönülden temenni ederim.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
sayın mabirsen aramıza hoşgeldiniz. Hayalinizdeki karavana en kısa zamanda kavuşmanızı tüm içtenliğimle temenni ederim. Doğayı seven,doğadan haz alan tüm doğaseverlere sevgiler.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)
Etkinliği resimlerle birlikte görünce içim acıdı doğrusu. Tabi ki katılamadığımdan dolayı. Ancak, sizleri böylesine coşkulu görmek bizi rahatlattı. Zerrin hanım, organize gayet doyurucu ve zengin görünüyor. Çabalarınız...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)
Tüm Ankaralı gezenbilir dostlara selam olsun. Organizasyonda olmayı canıgönülden isterdim. Ancak, oğlum gebzede asker pazar günü çarşı iznine çıkıyor bizde MSN üzerinden hasret gideriyoruz.Eğer görüşme erken...