Arama sonuçlarınız

1. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İskender bey aramaıza hoşgeldiniz.

2. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yeni katılan dostlar, aramıza hoşgeldiniz.
  3. lukman

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım sayın orsaalabanda , rica ederim kalbim kırılmış felan değil. Aracımın 2 yıldır satılmaması tahminim o ki piyasalardan kaynaklanıyor. Tasarımla direk alakalı oldugunu zannetmiyorum. Eğer öyle olsaydı, ilgili sitede 2007 yılından...

4. lukman

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sayın orsaalabanda, Aracımın dizaynını kendim tasarladım ve uyguladım. Başlarda bende klasik tasarımın iyi olacagını düşünerek bu tarz bir camper yapmayı düşündüm. Üç kişilik aile olmamızdan dolayı yatak avantajınıda gözönünde...
  5. lukman

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sayın orsaalabanda saygılar. Zannediyorum sizin camperinizde benim camperin modelinde. Bu tarz küçük metreküp camperlerde 80X70 bir kabin sizce çok mu küçük ve kullanışsız?! Anlamakda güçlük çekiyorum. Çoğu karavancı dostlar 12...

6. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza yeni katılan tüm doğa severlere hoşgeldiniz diyorum.

7. lukman

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Erden bey, yeni camperiniz çok cici ve şık, hayırlı uğurlu olsun. Eşinizle birlikte mutlu, kazasız ve belasız nice geziler yapmanızı gönülden temenni ediyorum.
  8. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşgeldiniz mehmet bey. Kendinizi tanımlarken ,aslında tüm doğaseverlerin tanımını yapmışsınız. Hayallerinizin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini gönülden temenni ederim.
  9. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hüseyin bey aramıza hoşgeldiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak hoş olacak eminim.

10. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın Alper ve Şahin bey aramıza hoş geldiniz.

11. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Metin bey aramıza hoş geldiniz. Bisiklet ile böylesine yol yapmak, doğayı böylesine özgürce hissetmek, inanın takdire şayan. Kazasız belasız geziler yapmanızı temenni ederim.
  12. lukman

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) Zerrin hanım geçmiş olsun dileklerimi iletir, babanıza şifalar dilerim.

13. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) sayın mabirsen aramıza hoşgeldiniz. Hayalinizdeki karavana en kısa zamanda kavuşmanızı tüm içtenliğimle temenni ederim. Doğayı seven,doğadan haz alan tüm doğaseverlere sevgiler.
  14. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Murat bey aramıza hoşgeldiniz.
  15. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza yeni katılan tüm dostlara hoşgeldiniz diyorum.

16. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Celal bey hoşgeldiniz.
  17. lukman

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) Etkinliği resimlerle birlikte görünce içim acıdı doğrusu. Tabi ki katılamadığımdan dolayı. Ancak, sizleri böylesine coşkulu görmek bizi rahatlattı. Zerrin hanım, organize gayet doyurucu ve zengin görünüyor. Çabalarınız...
  18. lukman

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) Tüm Ankaralı gezenbilir dostlara selam olsun. Organizasyonda olmayı canıgönülden isterdim. Ancak, oğlum gebzede asker pazar günü çarşı iznine çıkıyor bizde MSN üzerinden hasret gideriyoruz.Eğer görüşme erken...

19. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın Abbas ve Osman bey aramıza hoş geldiniz.
  20. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Osman bey, aramıza hoşgeldiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri