Arama sonuçlarınız

1. lukman

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Tüm GEZENBİLİR ailesinin Ramazan bayramını kutlar,aileleri ile birlikte huzur dolu nice bayramlar yaşamalarını Allah dan temenni ederim. En güzel bayram sağlık,afiyet ve huzur içerinde olmaktır.Huzurumuz daim olsun.

2. lukman

Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor

Ynt: Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor sayın atiladi, hayallerinizin ve emeğinizin ürününü sonuna kadar almanız temennisi ile başarılar diliyorum. Affınıza sığınarak şöyle bir öneride bulunmak isterim . Tesisin içerisinde yapı malzemesi olarak tuğlaları gördüm ve dikkatimi...
  3. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşbulduk, sayın gezmen, drares ve kenan akca. Gösterdiğiniz yakın ilginizden dolayı gönül dolusu sevgiler sunuyorum.

4. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoş bulduk sayın centilmen. Bu bayrama çok kalabalık bir aile ile girdiğim için çok mutluyum.
  5. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoş bulduk sayın yaybek.Çalışmalarınızı ve üretkenliğinizi yakından takip ediyor ve başarılarınızı gönülden tebrik ediyorum.

6. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk sayın derindeniz1, mutluluklar karşılıklı. Çok teşekkür ederim.

7. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Öncelikle, doğasever dostları gönül dolusu saygıi ve sevgiyle selamlar,aileleri ile birlikte sağlık ve huzurdolu bir yaşam geçirmelerini Allah dan temenni ederim. Formu uzun bir süredir takip ediip üye olmama rağmen, yazma konusundaki tembelliğim yüzünden mesaj...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri