Arama sonuçlarınız

1. U

Defender 110 yardım

Ynt: Defender 110 yardım Araçlarınız hayırlı olsun.Yedekparça konusunda Kayalar Otomotiv (Yedpa) size yardımcı olacaktır.Selamlar

2. U

2010 defender 90 hakkında düşünceleriniz?

Ynt: 2010 defender 90 hakkında düşünceleriniz? Heytem Abicim merhabalar.Abi her yerde ve her ortamda söylüyorum sen bir Tarz sın...Ve yine Tarz ını yapmışşın yakışır abime.İyi günlerde kullanmanız dileklerimle selamlar...
  3. U

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Evet aynen katılıyorum size.Bu paralara hazırları var marşa bas devam et.Hatta ya nasipten bir arkadaş da varmış ihalede bende de aynısı var ben 12000 e verebilirim gibi laf etmiş.Esasında arabalarımızı resmi kurumlara verebilsek de satışları onlar...

4. U

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhabalar .Bugün itibariyle Trabzon da yapılan ihalede 2,5 benzinli 1993 model defender araç 13,250 TL(+% 18 KDV) ye satılmıştır.Bu arabanın bu fiyatlara çıkması hakikaten inanılmaz ki;aracın çaılışıp çalışmadığı dahi bilinmiyor???
  5. U

Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 )

Ynt: Jeep Sahiblerine Biri Daha Eklendi ( Buda Benim XJ 1994 ) İyi günlerde kullanmanız dileklerimle... Selamlar.

6. U

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım Merhabalar.Araç hakkında detaylı bilgi verebilirim sizlere.Bizde bu araca baktırdık.Bilgilrinize.Yanlış anlaşılmalara sebep vermemek için özelden lütfen.

7. U

Grand Cherokee 3.1 Td, Neden Tutulmadı.?

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Td, Neden Tutulmadı.? Merhabalar.Bildiğim kadarıyla 3.1 VM italyan motorlar ve Türkiye de tek yetkili satıcısı var(motor parçalarının).2.7 motorlar ise mercedesde de kullanılan ML270 veya E270 diye tabir edilen motorların ortak parçalarından yapılmış motorlardır. Birçok...
  8. U

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Ellerinize sağlık.Teşekkürler...
  9. U

Aracımı Takas Edeceğim. Bu araç Nasıl? (Disco)

Ynt: Aracımı Takas Edeceğim. Bu araç Nasıl? (Disco) Merhabalar öncelikle aracınız hayırlı olsun.Parça konusunda Kayalar otomotivi arayın bence.Sizlere çok yardımcı olacaklardır.Yerleri Yedpa Tic. Merkezinde Kayışdağı İstanbul. Selamlar

10. U

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi sony ericsson varmı heytem bey yaşar çebi

11. U

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Seyhan Bey hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı.Bir sorum olacak sizlere.Yanılmıyorsam sizde aracınızı yükseltmişsiniz.Herhangi bir sorunla karşılaştınızmı yükseltmeden sonra. Yükseltmede hangi aparatları kullandınız biraz bilgi verirmisiniz?
  12. U

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! Herhangi bir sakıncası yoksa ne gibi sıkıntı oldu anlatırmısınız.Aks açıları çok önemli diyorlar,bende yükseltme düşünüyorum nivaya ama siz böyle söyleyince kafam karıştı doğrusu.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.iyi günler.

13. U

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! Aracınız çok şık olmuş,maşallah Allah kaza bela vermesin.Bir sorum olacak aracınızda yükseltme uygulamışsınız galiba nasıl yaptınız biraz bilgi verirmisiniz.
  14. U

Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım Aracınızı güle güle kullanın hayırlı uğurlu olsun.Parça konusunda istanbul da da güven oto var.Mümin beyler sahibi ilgili,dürüst ve hesaplı çelik motor yetkli parça satıcı sıdr.Bilgilerinize.
  15. U

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Evet abicim ta kendisi...

16. U

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td abicim sana yakışır ;) Maşallah Allah nazardan saklasın...
  17. U

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Abicim Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.Sana herzamanki gibi en iyileri yakışır..Yeni projelerini bekliyoruz... ;)
  18. U

Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor

Ynt: Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor teşekkür ederim.eğer ümraniye tarafına geçebilirsem mutlaka rahatsız ederim sizi.

19. U

Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor

merhabalar rn380 şanzumanın durumu nedir?fiyat olarak ne düşünüyorsunuz.
  20. U

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar.ben uğur özmenoğlu.32 yaşındayım jeofizik mühendisiyim,otomotiv sektöründeyim ve Trabzon'luyum.istanbulda yaşıyorum aranızda olmaktan çok mutluyum.ayrıca land rover defender hastası ve 1986 lr 110 county 3.5 v8 kullanıcısıyım.bu oluşumda emeği olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri