Arama sonuçlarınız

1. zileli

Defender 110 Tadilatı Başladı

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı Birkaç parça almak için Ankara"ya geleceğim o zaman da gidip Gaye otomotiv den bakarım artık. Aracı da kırmızıya boyatmayı düşünüyorum yakışırda hani beyaz beyaz ;D ;D

2. zileli

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı Teşekkürler Beyrun bey. aklım sizin jantlar da kaldı alacağım inşallah onlardan..
  3. zileli

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı

4. zileli

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı İşte Adıyaman Tpao ihalesinden aldığım 1988 Düz Dİzel Defenderim. İki aracımızıda bir arada toparlamaya çalışacağız.
  5. zileli

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı Abi dün yeni Defender"imi teslim aldık eski ile pek ilgilenemedik bir kaç tane yeniden atıyorum şimdilik ;D ;D

6. zileli

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yunus abi bunları atlamışsın ;D ;D

7. zileli

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Araçların hepsi de dizeldi.
  8. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Çok teşekkür ederim. İnşallah o araçlardan biridir, yabancıya gitmedi hani ;D
  9. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Rica ederim yardımcı olabildimse ne mutlu bana iyi günler.

10. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri diğer Defender"i satacağım büyük ihtimalle 2 si fazla gelir bana.

11. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Teşekkürler evet askeriye araçları gibi değil bu araçlar ben Hurdasan"daki araçlarada bakmıştım çok fark var aralarında.
  12. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Çok şükür aldık Nuri bey ama gerçekten süpriz oldu.

13. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri İnanın tam olarak bende bilmiyorum 6 adet araç vardı ama bildiklerimi yazayım. 92 Defender 8,800 88 Defender 7,700 88 Defender 5,050 88 Defender 2,150
  14. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Saol Yunus abi. TPAO kırmızısı abi bu renk ;D ;D hoş görünüyo aslında tadilattan sonra aynı renk"e de boyatabilirim.
  15. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Teşekkürler darısı Defender"i olmayanlara inşallah.

16. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri iyi olacak inşallah bu araç için kredi bile çekmiştim bankadan. Kan kana can Cana hemiiii ;D ;D ;D ;D
  17. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mavi Boncuk"a kardeş geldi diyebiliriz şimdiden
  18. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Teşekkürler daha teslim almadım ama Hayırlı olacak İnşallah.

19. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bugün sabah bir telefon geldi TPAO"dan ve yeni bir DEFENDER sahibi olduğum müjdesini verdiler NASİP işte ;D ;D bende Adıyaman daki ihaleye acemice katılmıştım ve yanlış tekliften dolayı ihaleden çekilmiştim, ama bu aracın bana kaldığını ve...
  20. zileli

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Yanasip"in dosyası ihalede kabul edilmedi bir evrakı eksikti ve ihale dışı kaldı. çok itiraz etti ama ihale komisyonu kararında geri dönmedi, 1 adet 92 model araç vardı ve oda 8800 e satıldı Adıyaman lı bir esnaf aldı Yanasip"in yanında olan kendini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri