Arama sonuçlarınız

1. zileli

Koltuk Sayısı İçin Öneriniz?

Ynt: Koltuk Sayısı İçin Öneriniz? Otomobil-arazi taşıtı geçiyor ruhsatta yani vizesi 2 yılda bir yaplıyor ruhsatın fotokopisini paylaşırım yarın.

2. zileli

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Güle Güle kullan kardeşim, Umut ben hallederim o kelebekleri ;D merak etme sen yenileri gerekiyordu zaten artık.
  3. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) ;D ;D ;D ;D ;D

4. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) 1.21 oranlı dişlilerimiz de geldi
  5. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Tarık dönüş yolunda sizinle kozlarını paylaşır ondan sonra karar veririz ;D ;D ;D

6. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Daha da iyi olacak inşallah Adnan bey.

7. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) İşte taze taze fotolar
  8. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) gitme Yavuz abi geldim geldim yüklüyom şimdi ;D
  9. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Motor takıldı şuan ratyatör tadilatı yapılıyor ama ben maalesef yine sanayiye gidemedim ilk fırsatta gidip fotoları paylaşacağım.

10. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Yavuz bey ben şuan işyerindeyim sanayiye gitme fırsatım olmadı henüz ama detayları öğrenip paylaşacağım.

11. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Hayır Yavuz bey hiç kaynak yok.
  12. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Veee Puma"mızın ilk kükremeleri ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=soAQ6ap2f94

13. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Sabah yağını değiştirip motorumuza start verdik.
  14. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) 130" luk Yavuz abi
  15. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Flanş hazırlanıyor

16. zileli

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Geldim Tarıkkkk geldim, hafta başı olduğundan işler yoğun sanayiye gidemedim ama sıkı bir telefon trafiği var merak etme sen. Şuan hasarlı olan üst plastik kapaklar değişiyor, flanş içinde ustamız ölçüleri almış yarın yada çarşamba günü de flanş hazır...
  17. zileli

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Hehe tamam tamam akşam hallederim fotoları, şu hastane işini bi atlatalım ondan sonra sıra sende.
  18. zileli

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Evet arkadaşlar hafta sonu Tarık"la ufak bir arazi gezimiz oldu inanın araç çoook farklı oldu arazide ben bile tanıyamıyorum aracımı. Tarık Kırat için Puma operasyonumuz önümüzdeki hafta start alacak biraz daha beklemen lazım :))

19. zileli

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Çok teşekkür ederim, inşallah en kısa sürede düz dizelden kurtulursunuz.
  20. zileli

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Aracı satmazsan iştediğini atarız kanka

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri