Arama sonuçlarınız

1. S

2.7 Crd Grand Cherokee De Gaza Basınca Devrin Düşmemesi.

Yani netice itibari ile iş ciddiye binince olaya bir "el atılmış" oldu. Galiba asıl mesele de burda bir el atınca gerisi ya şundadır ya bunda mantığıyla gelmeye başlıyor.

2. S

Otomatik Vites L200 problemleri

iyi hoş yazmissin bunları ama bende 2009 4*4 intense var ben hangi sınıfa gidiyorum:) Aracı alalı bir bucuk ay oldu doğrusu araç hakkında hiç bildi edinemedim arazi güreşlerinin bile çözemedikleri Hiç l200 kullanmadım bilmiyorum, fakat burada (*) yazanlara bakılırsa kamyonetlerin çoğu gibi bu...
  3. S

Otomatik Vites De Duruslarda Sarsma Ve Ses Sorunu!

Durma noktasına gelişte titreme olmasa yürüyen aksamda biryerlerde boşluk var demek daha mantıklı olurdu ama şu an itibari ile problem her ne kadar şanzıman ile ilgili gibi görünse de bu araçların yürüyen aksamı karışıktır başka birşey de çıkabilir. Hatta "titreyen şanzımanın" patlak egzoz...

4. S

1997 Ford Explorer 4.0 Şanzıman Hakkında

Neyse aracınız düzelmiş hayırlı olsun, mutlu günlerde kullanın.
  5. S

Kac mesajda konuya girilen bir yazi platform mu burasi? Yok ilgimi çekti sadece, ardı ardına hiç bu kadar sık yeni üye görmemiştim. İlk yapmanız gereken şey şanzıman yağ seviyesini kontrol ettirmek. Sonra varsa şanzıman yağ filtresini kontrol ettirmek (tıkanmış olabilir). Daha da olmazsa son...

6. S

Gmc Tukon Deali 6.2 V8

kronik arızası çok benzin yakmasıdır, iflah olduğu görülmemiştir (buraya kadarı şaka). nedense kullananı da görmedik o yüzden bilemiyoruz. (burası gerçek).

7. S

bu aralar ne çok yeni üye var forumda, ilk mesajda da hemen konuya giriyorlar.
  8. S

1997 Ford Explorer 4.0 Şanzıman Hakkında

Merhaba Zirve kardeşim, bu makale tam da arızanın gerçek sebebi. Teşekkürler. Aracı Atatürk sanayide Abdullah ustaya götürdüm ve şanzıman sökülüp problem ortaya çıktı. Çatal zamanında çatlama yapmış, birileri parça yenileme yerine kaynak yapmaya çalışmış. 1.sebep bu. 2.orta göbek dişli zamanla...
  9. S

90 Bin Civarı 4×4 Suv Tavsiyesi

O kadar bütçem olsaydı malum sitedeki arama filtresine direk toyota koyardım:) Koymasam bile kafanıza takılan türden dertlerim de olmazdı. Suzuki dizelin kronik sorunu mu varmış? varsa var sizde de 90bin bütçe var, yani bu şartlar altında sorun değil.

10. S

2.7 Crd Grand Cherokee De Gaza Basınca Devrin Düşmemesi.

enjektörler değişti ve sorun ortadan kalktı. Geçmiş olsun. Enjektörlerin değişmesi gerektiğine kim karar verdi ve mantık neydi açıkladı mı? Eski enjektörlerin mazotu atomize ederek püskürtemediği bilinen bir durum da mesela bunun yüksek rolanti ile ilgisi neymiş bilinen birşey mi? Yoksa eski...

11. S

cevabın icin tesekkur ederim ama tatmin edici olmadı yinede sagol anlaşılır bir şekilde özetlemek gerekirse, olayın özeti bu araçlar 3 tip. kimileri daha konforlu, daha çok dağda bayırda değil de şehir içinde dolanan tiplerden. bunlarda genelde ön ve arka aksı birleştiren noktada bir...
  12. S

Acil Yardim 1996 Blazer 4.3 Sıfır Motor

Bu sorun çıkmadan önce bujilerde yağlanma var mıydı? (ateşleme yapan kısım üst beyaz kısım değil) O da nerden çıktı derseniz sizin konuyla bir ilgisi yok tesadüfen forumda dolaşırken gördüm. Bir iki kişinin başına gelmiş. Araştırınca çok sebeb bulmakla beraber daha çok konu ihmal edilirse olası...

13. S

Kış Lastiği

Şu ana kadar çeşitli araç ve yıllarda aşağıdakileri denedim hepsi iş gördü: bridgestone lassa michelin continental
  14. S

O araçların 4x4 modu nasıldır bilmiyorum, ama süreki 4x4 denen orta diferansiyalli tiplerden değilse (veya öyleyse ve siz o diferansiyeli kilitlediyseniz) o durumda direksiyonu sağa sola kırmak (hele zemin kaygan değilse) kullanıcı hatasından sayılır. Servis te sallar. Ben olsam ben de...
  15. S

Cherokee 2.8 Crd - Forester Veya Önereceğiniz...arıyorum

LPG zararlı. Dizel motorlar karışık ve tamiri masraflı, bu da daha zararlı. Eski dizeller gibi uzun ömürlü oldukları da doğru değil. Yüksek vergi dilimi zararlı - arabanın canı çıkmadan fiyatı aşağı düşmüyor. Otomatik vites, bol elektronik, vs de göreceli olarak yaşlı araçlarda pek tercih...

16. S

Amarok Off Road

artık tekere yapcagım masraflada otomatiğini falan almaya çalışırım madem işin şakasını geçtik, şöyle diyelim, lastiğe yapacağınız masrafı siz yine yapıp kışlık lastik alın, ne de olsa ticari araçlar için zorunlu. otomatik vites te kullanırken keyifli ama arıza yapınca can sıkabiliyor.
  17. S

Amarok Off Road

Ticari kullanılacak araç + 4x4 + şehir içinde asfaltta gezecek sırf hava olsun diye + çamur lastiği => tam genç işi. Yaşlanıyoruz mu ne, bana çok saçma geldi. İçimizdeki heyecanı kaybetmişiz anlaşılan...
  18. S

Acil Yardim 1996 Blazer 4.3 Sıfır Motor

araba basit birşeyse (arıza yapınca derdi kolay anlaşılıyorsa vs), kaporta parçaları bulunuyorsa, yapacağınız masraf keyfi bir tercih. yok ilerde bunda bir arıza çıkar, derdinden anlayan adam bulma ihtimalim de düşük diyorsanız, o zaman işin mantıklısı en ekonomik şekilde tamir ettirip ardından...

19. S

X-trail Conta Yakması

2 ayda 5 bin km yaptim yarısı arazi yarısı şehir içi her halukarda lpg şart bana Öyle görünüyor...
  20. S

X-trail Conta Yakması

Lpg sizde arabaya bunmek cesaret ister Evet o arabaya lpg'siz binmek cesaret isteyebilir... :) Yanlız şehir içinde çok fazla araç kullanmıyorsanız bence 2lt'ye kadar lpg'ye gerek yok, ondan sonrası için düşünülebilir, 5.9 lt motorlu arabayı benzinle kullanmaktansa motor tamiri yaptırmak daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri