Arama sonuçlarınız

1. S

Araclar Bolumu Kayboldu

Buradan okuyup, öğrendiklerimizle bıdı bıdı yaptığımız için sanayideki ustalar aralarında anlaşıp sabotaj düzenledi bence:) :) Hiç öyle düşünmemiştim, o da olabilir. Yanlız burdan okuyup bıdı bıdı yaptığımız falan yoktu, yanlış yeri sabote etmişler, dünyanın öte ucuna açılan internet hatlarını...

2. S

Araclar Bolumu Kayboldu

Ruslar elemi geçirdi konuları :))) bende Rusça yazılar gördüm Arkadaşlar rus araçlarına olan ilgisizliğiniz yüzünden araçlar bölümünü kgb sabote etmiş, biraz daha fazla lada niva muhabbeti yapmanız lazım... Bence güzel arabadır aslında, ama üzerine memleketin meşhur ötv'sini koyunca anlamı...
  3. S

Sorunu Bulamadılar

Bu konuyu son araştırdığımda binbir değişik sebepten aynı sonucun olabildiğini görmüştüm. Şimdi tekrar aynı şeyleri bulup yazmayacağım ama konunun özeti kısaca bu...

4. S

Daihatsu Terios 1.3 Turbo 4x4 Icin Modifiye

Tekerler arasi boslugu artirip lastiklerin taban genisligini de artirdigimda daha iyi 1 yol tutusu alamaz miyim? En iyi yol tutuş işini bilen adamın (bknz. arabayı kim yaptıysa) işine karışmayarak elde edilir. Bir de trafik kurallarına uyarak, yavaş giderek. Gerisi bence vakit kaybı.
  5. S

Daihatsu Terios 1.3 Turbo 4x4 Icin Modifiye

Hem yol tutuş güven vermiyor hem de yükseltme mi yapmak lazım? hmm. Beğenmediğin arabayı satacaksın, şartları zorlamaya gerek yok, hem belki makul beklentileri olan bir beğeneni çıkar, kısmeti açılır :-)

6. S

2004 Freelander Şanzıman

Ben olayı anladım soğutucu bozulunca yağ yanmış, yanık yağ kalıntıları temizlensin diye de yeni yağ 5000 km sonra değiştiriliyor... Buraya kadar tamam. Bu durumun sebep olduğu problem vites atmama şeklinde ortaya çıkıyorsa mesele yok, alışsın bakalım denebilir, balatadan kaydırma şeklinde ortaya...

7. S

4x4 Modunda Manevralarda Arac Kasılıyor

Dusterda 2 tane 4x4 modu var biri otomatik öteki kilitli olması lazım. Kilitli olan için gayet normal ve normal deyip te kasten kastırmaya devam ederseniz arıza yapar (kuru zeminde kullanılmaması gerekiyor ve direksiyonun düz tutulması gerekiyor!), otomatik olan mod için normal değil. Ayrıca...
  8. S

2004 Freelander Şanzıman

Soğutucu derken? Hangi soğutucuyu bozdu onu anlamadım, tam olarak neyin bozulduğunu anlarsak belki daha isabetli bir tahmin yapabiliriz. not: Devir yükseldikçe araba da hızlanmıyorsa bir problem var her halükarda, arabayı o şekilde kesinlikle kullanmayın. Yok sadece vites değişmiyorsa durumu...
  9. S

Hilux Bilgi Ricası

ürünü görmeden yorum yapmak zor, linkini postalarsanız araştırıp anlayabiliriz belki. not: daimi 4 çeker için bahsettiğiniz güç dağılımının çok ta ciddiye alınır bir konu olduğunu sanmıyorum, diferansiyel işte sonuçta, zorlanınca fırıl fırıl dönecek, o %40 %60 oranı sabit kalmayacak yani.

10. S

2004 Freelander Şanzıman

Yağ seviyesini kontrol ettirin bence. Geçici 5000km'lik yağ neymiş onu da bir sorun, daha önce böyle birşey duymamıştım.

11. S

Karavan Ne Kadar Gerekli?

İnşallah İzmir'e döneceğim arkadaşlar. Ben söylemiştim ankara'yı sevmeyeceğinizi... :-)
  12. S

Vitaramız Için Yardim!!

Mümkündür inanırım. Bir dönem de suzukilerde hararetten kapak çatlatma muhabbeti dönerdi. O bozulan subab / subab yuvalarından veya conta çatlaklarından yukarı sızan egzoz gazının sebep olduğu noktasal sıcaklık fazlalığı üst kapağı çatlatabiliyor. Diyeceksiniz ki ne biçim kapak bu başka...

13. S

Vitaramız Için Yardim!!

Pek onla ilgili değil , yani saran pistonun sarmasının nedeni devirli kullanmak değil , sarmasının nedeni , piston yağlama sistemindeki hatalar sıkıntılar , komple yağsız kalma, şayet yeni motor yapıldıysa sıkı alıştırılan piston burçları vs sebep olur Olabilir, motorun yağsız kalmasının...
  14. S

Kırklareli (incesırt Ve Demirköy)

Güzel gezi olmuş.
  15. S

Vitaramız Için Yardim!!

motor kol çıkarıp blok çatlamış Bu tam olarak ne demek anlamadım, su mu kaçtı motora? not: sorunun cevabını buldum biri burda http://forum.donanimhaber.com/m_13067026/tm.htm yazmış "kol çıkarma olayında yüksek devirde çalışan motordaki pistonlardan biri önce yatak sarar arkasından daha fazla...

16. S

Tosfed !!!!

Bu vatandaşların resmi iletişim bilgileri: Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu - İletişim Şikayetlerinizi direk kendilerine iletebilirsiniz. Buraya yazdıklarınızı okuyacaklarını sanmıyorum.
  17. S

Babadağ Uçurum Kazası...

Başınız sağolsun. Ben dikkatimi çeken bir konuyu yazayım. Genelde sadece hafta sonu kullandığınız ikinci bir aracınız varsa ve sık kullanmadığınız için, veya arabayı yeni aldığınız için pek alışık değilseniz, yokuş inişlerinde sırf rahat oluyor diye ayaklarınızı pedalların ordan geriye çekmeyin...
  18. S

FRONTERA SPORT ARAZİ VİTESİNE ALINCA DÖNÜŞLERDE KASMA ŞİKAYETİ İÇİN YARDIM

direksiyon düz halde iken fronterada bu kadar kasma O da bir tür yürüyen aksam ayar problemine benziyor. Direksiyon düzken ön tekerler düz değil ya da arka tekerler düz değil. Kuru zeminde 4x4 modunda kullanılmaması gereken aracı bu şekilde kullanmaya devam etmekten kaynaklanan bir arıza olabilir.

19. S

Www.tehlikedeyim.net

FREN BAKIMI İHMALE GELMEZ!!! | TEHLİKEDEYİM.NET adresindeki fren hakkındaki bloğunuza eklemeniz gereken bir madde var o da hidrolik değişimi sırasında fren sistemine toz kaçırılmamasına dikkat edilmesi gerektiği. Siteye üye olup yorum olarak yazardım ama 'üşendim' açıkçası:-)
  20. S

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Yeni aracınız hayırlı olsun. Duster satıldı sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri