Arama sonuçlarınız

1. hakan68

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon Nikon D300 ün yeni sürümünü yüklemenizi öneririm.Özellikle benim gibi yaban hayat fotoğralarıyla uğraşıyorsanız.Takip modunda önemli iyileştirmeler var.

2. hakan68

Santa Fe 4wd Lock

Ynt: Santa Fe 4wd Lock Bu konuda bursa da bir firmayla konuştum.Warn markaydı sanırım.Warn ın 2 adet 4 tonluk vinçi olduğunu ama dediğiniz gibi biri diğerinin nerdeyse yarı parasıydı.
  3. hakan68

Santa Fe 4wd Lock

Ynt: Santa Fe 4wd Lock Merhaba.Grandvitara eski model diyorsanız bildiğim kadarıyla dizel otomatiği yokdu.Yeni kasanın ise altı bana alçak geldi.Hyundai assana telefon açtım ve ancak 2 gün sonra bana döndüler.Araba normalde önden çekişli.4WD lock konumuna aldığınız zaman 40 km ye kadar ön ve...

4. hakan68

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon Nikon D300 için yeni bir yazılım çıkardı.Makinaya yeni sürümü yüklediğinizde focus da inanılmaz iyileştirme var.Tavsiye ederim.
  5. hakan68

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon Nikon kullanan biri olarak ben de birşeyler mırıldanayım. İkisininde kendine has üstünlükleri var.Neden nikonu seçtim, işte burası önemli. 1.renkleri 2.keskinlik 3.3 boyululuk hissi. Canonun bana göre nikondan üstün olan tek tarafı af sisteminin çok daha hızlı ve kararlı...

6. hakan68

Santa Fe 4wd Lock

Ynt: Santa Fe 4wd Lock 15 gün önce tatile gittim.710 km de 210 YTL lik mazot yaktı.Yaklaşık 100 km de 10-11 litre yakıyor.

7. hakan68

Santa Fe 4wd Lock

Ynt: Santa Fe 4wd Lock İlgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Valla servisten daha faydalı oldunuz. Ben aracı alırken aslında mitsbishi L200 düşünmüştüm. Ama hanım baskısı bu SUV u bana aldırdı.Çok sert araziye girmediğimden işimi de görüyor aslında.Bir hafta sonu beraber olmaktan çok...
  8. hakan68

Santa Fe 4wd Lock

Merhabalar.Aranıza yeni katıldım.2006 model santa fe suv aracım var.Yaban hayat ve kuş fotoğrafları hobim.Dolayısıyla çoğu hafta sonunu arazide geçiriyorum.Sorum şu, araçta bulunan 4WD Lock düğmesinin tam fonksiyonu nedir.Ne zaman ve nerelerde kullanmam uygundur. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  9. hakan68

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba.Siteyi tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum.İlgimi çekeçek bir çok konuyu kapsamış olması çok sevindirici. Hyundai santa fe bir suv aracım var.Hobi olarak yaban hayat ve kuş fotoğrafları çekiyorum.Nikon D300 body ve Nikkor 500mm f4 lensim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri