Arama sonuçlarınız

1. C

Suzuki GV de ki Bazı Sorunlarım

Tekrar merhaba arkadaşlar araç ile ilgili bir kaç sorum/problemim var yardımcı olursanız sevinirim. 1- Sabahları çalıştırırken bazen marş almıyor. (aküyü ölçtürdüm normal dediler) 2- Bazen anahtarı on konumuna getirdiğimde kaputun içinden bir vızıltı sesi geliyor. Tamirci arkadaşlar benzin...

2. C

2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum...

Ynt: 2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum... Öncelikle cevabınız için teşekkür etmek isterim. Ancak izin verin lütfen ne kazandıracağını ben düşüneyim. Sizin bu konuda net bir bilginiz varsa bundan faydalanmak isterim. Teşekkürler...
  3. C

Ynt: 2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum... Benim en çok öğrenmek istediğim mesele budur arkadaşlar. Bazı eski suzuki ustaları ve arabadan anlıyorum diye geçinen insanlar bu araçların sürekli 4x4 olmadığını ihtiyaç halinde 4x4 olduğunu iddia ediyor. Buna karşın aracın ne...

4. C

Ynt: 2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum... Peki hocam nedir ikisi arasındaki fark?
  5. C

Ynt: 2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum... Webde bir yerde "difransiyel kilitsiz" yazıyordu bunun anlamı nedir?

6. C

Ynt: 2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum... Yani araç hiçbir şekilde 2 çekere düşmüyor mu?

7. C

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır konuları takip ediyorum ancak yeni üye olabildim. Henüz bir kaç hafta önce 1.6 3k 2006 model grand vitara aldım. Aracımdan genel olarak memnunum, ancak kafama takılan bir kaç sorun hakkında yardımınızı rica ediyorum. En önemlisi ve kafamı kurcalayan şudur ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri