Arama sonuçlarınız

1. Ş

Cherokee 5.2 4. Vİtese Geçmeme Sorunu

evet arkadaşlar aracımı jeep garage davut ustaya bırakmıştım km okuyucusu ve şanzımanın orda plastik bir dişli var o değişti ve araba artık 3. vitesten 4 e geçiyor ama tam sebebini bilmiyoruz dedi davut usta bu ikisi beraber de olabilir ya da km okuyucu çalışmadığı için 4 e geçmiyor buda...

2. Ş

çok teşekkür ederim cvblar için bugün jeep garajı aradım şanzımandan değil sorun büyük olasılıkla getir aracını 1 günde çıkar tahminen dediler cuma sabahı götürücem burdan bilgi veririm tekrar şanzıman yapılırken selenoidlerle ilgili bi işlem yapılıp yapılmadığını bilmiyorum 2 ay yattı arabam 3...
  3. Ş

od tuşuna basınca ışığı yanıyor ama araç 4 e geçmediği için çalışıp çalışmadığını anlayamıyoruz şimdi bi usta bulup bostancı sanayiden telefon ettim km okuyucusu çalışmıyorsa 4. vitese geçmez dedi araban ve km çalışmıyor bunla alakalı olabilirmi gerçekten cuma getir dedi arabayı bide sorun şu bu...

4. Ş

arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum tanışma bölümünde kendimi tanıttım burdan da kısaca bilgi veriyim. adım ahmet 31 yaşındayım izmitte ikamet ediyorum 95 model bir grand cherokeem var aracıma şanzıman yaptırdım 2.5 ay sorun yoktu yağ sızıntısının haricinde onu yaptırmak için aracıma...
  5. Ş

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

MERHABALAR AHMET ŞENGÖZ BEN İZMİTTE İKAMET EDİYORUM 95 MODEL ORJİNAL DURUMDA BİR GRAND CHEROKEEM VAR DOĞADA GEZMEYİ ÇOK SEVİYORUM PLANSIZ OLARAK HERKESE SELAMLAR TEKRAR

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri