Arama sonuçlarınız

1. erkanb

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

rüyalarıma giriyordu bu garaj kaç senedir merak ediyordum sonunda görmek kısmet oldu allah razı olsun resimler için üstümden bi yük kalktı sanki :)

2. erkanb

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

merhabalar, 2.7 otomatik kullanıyorum şehir içi yakıt tüketimi otomatiklerde 60-70 kuruş gibi değerlerde bilginiz olsun. kendi kitapçığındaki bilgilerde yazan şehir içi yakıt tüketimi 100 km'de 11.9 litre. dizelin litresi 5.75 zaten hesaplasak kmde 68 kuruşa geliyor. artan yakıt fiyatlarıyla bu...
  3. erkanb

merhaba, terranonuzu güle güle kullanın :) ampüllerinizi orjinalleri ile değişim yapsanız bence yeterli olur ben orjinal haliyle kullanıyorum memnunum. far içindeki metalik kısımları temizletebilirsiniz onunda etkisi olur aydınlatmaya.. farlarınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız eski model toyota...

4. erkanb

5. erkanb

Şanzıman problemi varsa yanar( Automatic Transmision Problem) bi şanzıman yağına baktırın önce.. Eğer değişim yaptıracaksanız koyulan yağ ATF olması lazım.. Genelde hata yapıp ATF-II koyuyorlar..

6. erkanb

sorunun çözülmesine sevindim.. bu işlemler ne kadara çıktı?

7. erkanb

sorunun çözülmesine sevindim.. bu işlemler nekadara çıktı?
  8. erkanb

bu konuda benimde bi fikrim yok.. istanbul'daysanız bu terranodan anlayan bi usta bulabilirseniz aslında.. maslak sanayide vardı galiba
  9. erkanb

ön lastiklerin içe bakma durumu normal değil ama bi foto atabilirseniz benim araçla bir kıyaslama yapabiliriz.

10. erkanb

merhaba güle güle kullanın çok güzel bir araç.. yakıt tüketiminde biraz azalma oluyor ama çok fazla bi fark beklemeyin ama. bence arazi lastikleri kalsın araca extra br hava katıyor :))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri