Arama sonuçlarınız

1. FMSSSS

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

Range Rover P 38 kasa da bence hak ettiği değeri görmeyen araçlardan . 3.1 td motor sorunlu onu anladık sahibinden de sürekli satılık motor sorunlu araç var en az 2 tane :). Neyse kısmet artık hafta içi netleşmiş olur benim olay da.

2. FMSSSS

Bu arada aşağıda ki araçlar aday listesinde bu araçlar hakkında ne diyorsunuz temiz görünenler var hafta içi baktıracağım. Bir tane p38 E hem aile hem hafif offroad A gayet uygun araçlar araştırıp bakınca da çok korkulacak araçlar olmadığını gördüm. Amortisör sıkıntılıymış ve bından doğan yan...
  3. FMSSSS

Hocam yardım ve destekleriniz için çok teşekkür ederim keşke Bursa da olsanız da Bi çayınızı içmeye gelsem veya sizi misafir etsem ve sohbet etsek tanışsak. 3.1 ler konusunda ki kötü tecrübe bence de beceriksiz usta kaynaklı adamlar bir aracı yapıyorlar test ediyorlar çok zor şartlarda ama bizim...

4. FMSSSS

Hocam siz zaten şanslı gruptansınız. Sizin ki gibi bir araç zor bulunur Allah nazarlardan saklasın. Maşallah diyelim de. Bugün itibariyle arabamı sattım nakite döndü arabam. Artık money talks diyorum :):cool: bugün arabayı satar satmaz Bursa'da birlik oto var Jeep konusunda uzmanlaşmışlar ve 3.1...
  5. FMSSSS

Araştırmaya devam bu arada 3,1 artık tamamen konu dışı 2,7 uzak ihtimal şu anda 4,7 de ok gibiyim bakıyorum

6. FMSSSS

Açıkçası 4,7 ye gönlüm kaydı, Sanayii muhabbetini sevsemde akrabalık etmeye gerek de yok :)) 4,7 alıcam gibi açıkçası eğer araya başka bişey girmezse çünkü ne Zaman araba alacak olsam hedeflediğim şeyin dışında aldım hep.

7. FMSSSS

Ya bu araçlar konusunda bu kadar kötümser olmamak gerekiyor bence. Olabilir araç motor sıkıntılı olabilir. Bu araçla ilgili yurt dışı sitelerine bakıyorum bir tanesinde buldum oradaki muhabbette bizimkine yakın sadece şöyle bir bilgi var enteresan : şanzıman Mercedes olduğu yönünde. 23.000 TL...
  8. FMSSSS

O da iyiymiş :)
  9. FMSSSS

O fiyatlara da o kalitede araç yok maalesef araçta bilinen sıkıntı motor sıkıntısı iyi bir bakım ve iyi bir usta elinde ben olur diye tahmin ediyorum . Çok mu umutluyum acaba . :):D

10. FMSSSS

Evet Mercedes motor mutlaka daha iyidir, 4,7 bence en iyisi kesinlikle sesi çok güzel. Ama burada şu da var bizim piyasa belirleyici galeriler araç sahibi olmadan araç Hakkında söz sahibi oldukları için mondeo gibi bir araba focus la aynı paraya gidiyor. Motor sıkıntılı olabilir ama uygun fiyata...

11. FMSSSS

Piyasası çok fena bu 3.1 lern belli arabalar hep duruyo bir de çok acayip rakamlar isteyenler var. 2,7 dizel den fazla isteyenler var .
  12. FMSSSS

LABARNA DAN 2000 MODEL JEEP CHEROKE 3,1 DİZEL OTOMATİK KAZASIZ İlan No: 241401917 2000 Jeep Grand Cherokee 3.1 TD 25.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 241401917 Takip ettiğim ilanlardan biri 27.500 den 25.000 E gerilediler. Bursa da olan bir diğer araç vardı o da 28500 diyordu 26.000 E...

13. FMSSSS

Var, araç çok fazlasıyla donanımlı. Yokuş kalkış , lastik basınç kontrol 220 volt priz vs vs araç donanım ve fiyat olarak çok çok iyi.
  14. FMSSSS

En sonunda satmaktan vazgeçicem arabayı nakite döndürmem lazım. sigorta acentesine ortak oldum eğer zaten satılmazsa vazgeçip kredi vs yoluyla halledicem işimi istanbuldakileri bilemiyorum ama Bursa'da şahıs kullanıcılar hep.birazda artması lazım zaten sw aracın . Bursa'da genelde bayan...
  15. FMSSSS

Ya tabi 42.500 olunca satılmıyor ama 38.000 desem hemen zıplarlar. Düzgün esnaf olanı da var aralarında ama çoğu apaçi resmen. Garip arabalar deli para ve çok hızlı satılıyor sw bu ülkede olmadı ama yavaş yavaş satışları artıyor artık daha çok görüyorum sw passat insignia megane vs özellikle...

16. FMSSSS

O ihtimali de düşündüm ama beyefendilerin araçları hep peynşr fotoğrafları yeniden çekicem. Bursa'dayım maalesef. Fotoğraf çekme bahanesiyle tanışmış olurduk. Evet aracın tek sıkıntısı otomatik olmaması. Bu fiyata alınabilecek bence en iyi araç .
  17. FMSSSS

O ihtimali de düşündüm ama beyefendilerin araçları hep peynir ekmek gibi satılıyor bizim kinin piyasası hiç yok
  18. FMSSSS

Teşekkür ederim barb_alone (isminizi bilmiyorum kusura bakmayın.) Araba güzel , konforlu.bişey paylaşmadan geçemiyorum. Şimdiye kadar takas fiyatım farklı diyenleri anlamıyordum ama adamlar haklıymış. Bugün bir takas teklifi geldi akıllara zarar 2007 model civic teklif ediyor 43.000 yazmış...

19. FMSSSS

Bu arada arabayı burda satışa çıkarmış gibi olduk. :) Arabaya da 45.000 yazıp da pazarlık ta 42000 çekmek istemedim. Üstelik arabanın üstünde 1 aylık kış lastiği var :):D:D
  20. FMSSSS

Dediğinizde haklısınız:D araç ilanı : 42.500 E 60.000 KM DE HATASIZ PASSAT İlan No: 241917218 Volkswagen Passat 1.6 FSi Comfortline 2008 Model 42.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 241917218 Araç ta kaza bela yok km çok düşük ve üstelik km nin. % 90 ı Ankara- Bursa arasında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri