Arama sonuçlarınız

1. FMSSSS

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

Evet o araç da enteresan bir araç onu da sizin tavsiyelerinize istinaden değerlendirmeye almıştım sahibinden de favori ilanlarım arasında var. 2001 model Sıfır turbolu İlan No: 213876706 2001 Nissan Terrano 2.7 TDI 29.550 TL Sahibinden satılık ikinci el - 213876706 2001 MODEL 7 KİŞİLİK MUAYYER...

2. FMSSSS

Beni zorlayan kısım aslında aracın aile içinde kullanılacak olması yoksa defender alıp 20ye 10 bin masrafla iyi bişey çıkartırım ama aile aracı olmaz defenderlardan. Discoverylerde çok pahalı. Para az olunca kafa allak bullak oluyor tabi.
  3. FMSSSS

Evet öyle ama bu arızasız ve hasarsız iddiasındaydı zaten ilanda da 2 gün durdu muhtemelen satıldı çünkü o fiyata 4,7 düzgün yok maalesef.

4. FMSSSS

Ya yok denklik değil tabi ama dediğim gibi amacım hafif offroad ve aynı zamanda ailemizin de aracı olacağından vitara Bi opsiyon olabilir yoksa 4,7 yle denk olamaz tabi. Bu arada geçenlerde 30.000 TL ye 4,7 vardı bir tane hemen satıldı şu anda motor arızalı olanı o fiyata veriyorlar.
  5. FMSSSS

Bu arada araştırmaya devam ediyorum ama tabi passat ı hala satamadım :(. Gönlüm tavsiyeler E bakarak 4,7 ye doğru kaymaya başladı açıkçası özellikle o sesi çok ama çok güzel. :) arazide vitara nın da başarılı olması onu da ihtimaller arasına koydu ama 4,7 çok acayip ses veriyor .

6. FMSSSS

Navara Pick-up Kasa Içi Ve Diş Kaplama Alinstech

doğru valla :);) aynende tartışıyoruz ama malı satan arkadaş ortada yok. Ticaret bu şekilde olmamalı bence sorulan bir tane sorunun cevabı yok ortada. Neyse çok da önemli değil. Ben de simit satıyorum üstüne bol susam püskürtüyorum özel bir makineyle böylece daha kaliteli oluyor.:););):D Nasıl...

7. FMSSSS

Ben buradaki ticari zihniyeti yanlış buluyorum. Oltayı attım gelen olur nasılsa düşüncesi en kötü ticari mantıktır. Diğer taraftan sadece firmanın reklamı için açılan bir konuysa başarıya ulaşmış sayılır ama sitede reklam verenlere de ayıp bence. Ürün tanıtmak için konu açıyorsan zahmet edip...
  8. FMSSSS

Bir ürün tanıtımıyla ilgili birşey yazılıp çiziliyor sonra da tabi insanlar sorular soruyor ama ürünü tanıtan ve bu işten para kazanacak olan arkadaşlar ortadan kayboluyor , oysaki sürekli burayı takip edip sorulara anında cevap vermeli . Sizce de öyle değil mi Sn. Alinstech
  9. FMSSSS

Bir de bu araçlar konusunda bana direkt olarak Bursa da destek olabilecek birileri var mı acaba?

10. FMSSSS

Evet çok temiz duruyor sahibinden de bunun gibi 3-4 tane var 911 AUTO - CLASSIC RANGE ROVER İlan No: 221819432 1984 Land Rover Range Rover 3.5 16.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 221819432 911 AUTO - SİYAH DİSCOVERY V8 İlan No: 232877228 1993 Land Rover Discovery 3.9 V8 23.750 TL Galeriden...

11. FMSSSS

Bu bildiğimiz kaplamadan farklı bir uygulama peki çıkabiliyormu yani sonradan çıkartmak isteyen olursa Nasıl çıkıyor.
  12. FMSSSS

Evet rakamlar oldukça enteresan ve oldukça ikna edici bizim Şahinler kadar üretilmiş nerdeyse :). Range ler çok iyi ve karizmatik teknoloji haliyle çok eski araç çünkü. WJ o konuda çok iyi bir de benim gibi passat konforunu yaşayıp da araçtan aynı konforu bekleme ihtimali olan biri için. Tercih...

13. FMSSSS

1990 Range Rover Classic 3.9 V8 İlan No: 229865756 1990 Land Rover Range Rover 3.9 Vogue 22.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 229865756 Bu ilandaki range Rover larda çocukluğumun hayal aracıdır sizler bınlarla ilgili ne düşünüyorsunuz. Parça aksesuar fiyatları ne durumdadır açıkçası çok...
  14. FMSSSS

Umarım uzun süre binerim alacağım araca ve açıkçası malını kolay satabilen biri değilimdir duygusal olarak bağlanırsam da benimle gömebilirler arabayı . :):):cool: Passatımı bile gelen 2-3 müşteriye 500 TL bile indirim yapmadım valla adamlar 500 daha insem alacaklardı ama bende ben inceme siz...
  15. FMSSSS

Kusura bakmayın aynı şeyi 2 defa yazmışım telefonun azizliği olmuş. Bu arada dün 3.1 td araç için birini aradım takasa passat variant olur mu diye galerici ne dese beğenirsiniz " onlar satılmıyor " sanki 3.1 td ler peynir ekmek gibi gidiyor ya :):);)

16. FMSSSS

Pajero offroad aksesuarları internette araştırdım pek bulamadım elbet vardır ama sıkıntılı gibi bir de Japon araçların offroad tamponları 3000-4000 civarı wj cherokee offroad tamponu 1300--1500 arasında gezerken Japon'ların ki epey yüksek.
  17. FMSSSS

Bu araçların offroad aksesuarları da sıkıntılı galiba internetten bakıyorum özellikle Japon araçların offroad aksesuarları da pahalı galiba. wj tampon 1250 TL ye var ama Japon'ların tamponlar 3000 4000 lerde geziyor ben mi bulamıyorum bilmiyorum .
  18. FMSSSS

Kesinlikle ustaların problemli ve gereksiz bilmişlikleri ayrı bir dert zaten ben o yüzden bir aracımı satmak zorunda kaldım debriyaj Balatasını değiştirip sente ayarı diyorlar galiba onu beceremediği için motor dan garip sesler gele gele arabayı bana teslim etmeye kalktılar bunu götürün...

19. FMSSSS

Sizin aracınızın sorunsuz olduğunu diğer konulardan biliyorum ;) takip ediyorum yani. Araç çok yakışıklı ve konforlu almayı çok istiyorum açıkçası hafif offroad şartlarında da sorunlu olacağını sanmıyorum . Ama herkes sorunlu araç diyor maalesef ama bir de şöyle birşey var sahibinden.com da...
  20. FMSSSS

Aslında terranolara da baktım ve fiyatları oldukça iyi. Offroad aksesuarları da yeterince var piyasada. Ama dizelini iyi durumda bulmam zor gibi. Ama fiyatları gerçekten iyi, hacim olarak da büyük bir araç aile için ideal bir araç ve Japon olması da ekstra avantaj. Tavsiyenizi değerlendirmeye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri