Arama sonuçlarınız

1. FMSSSS

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

Xk dediğiniz nam- diğer kare kasalar değil mi? Onlarda iyi fakat model yükselince fiyat çok artıyor. Tabi bu arada Jeep takıntım yok sadece hem günlük kullanım hem de hafif offroad için araç arıyorum aile 4 kişilik ve arkada 2 adet Bebek koltuğu olacak bu arada passat o şekilde idi.

2. FMSSSS

Valla passat hakettiğinden daha düşüğe gidecek sanırım 43000 civarı 2008 fsi comfortline araç Opel corsaların 35.000 civarı olduğunu düşünürsek. Maksimum 30.000 düşünüyorum bütçe olarak ama sanırım az gelecek, üstüne çıkmam da zor.
  3. FMSSSS

Bu durumda 2001-2004 arası Liberty lerde ortak motor var fakat şöyle bişey var " sadece Avrupa " demiş burada bizdeki Liberty ler de Avrupa diye mi geçiyor? Muhtemelen öyledir ama Liberty kullanıcıları biliyordur sanırım. Peki bu durumda ne yapmalı ne almalı hem aile aracı olacak hem arazi...

4. FMSSSS

Evet bu da enteresan bir bilgi
  5. FMSSSS

Aynen , bizim millet garip. Doblo tarzı araçlarda ne konfor ne bişey tek özelliği dizel olması passat gibi bi arabanın yanında teneke gibiler neyse benim cherokee konusunda ki ısrarım hem alışta fiyatın düşük olması hem de evin tek aracı olacağı için bu fiyatlara olabilecek en iyi 4x4. çünkü...

6. FMSSSS

Bu gibi bir aracı alıpta sadece avm yokuşlarında zorlamak istemem :)) passatımı satabilsem araç bakmaya başlıycam ama bizim millet enteresan araç sw olunca yüzüne bakmıyor. Ölmüş Sedan passatLar daha kıymetli maalesef. o_O:(

7. FMSSSS

Gönül 2,7 istiyor hatta 4,7 LPG'siz sigorta şirketinde çalıştığım için sıklıkla kazalı araç fotoları görüyoruz ve bazılarında iyi ki tüp yokmuş dediğimiz oluyor, bu sebeple tüplü arabadan pek hoşlanmıyorum. Ama 4,7 nin sesi de Pavarotti'nin sesinden güzel hani sizlerde bu araçların motorları...
  8. FMSSSS

Cummins konusunda net emin değilim ama 2.7 de Mercedes ortak kullanım olduğu gibi 3,1 de ortak kullanım olabilir eğer bu konuyu netleştirebilirsem tereddütsüz alabilirim 3.1 td yi parça konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamam Malum kayınpeder hem yedek parça hem servis sahibi BMC de. Serviste ki...
  9. FMSSSS

Merhaba söz konusu mevzu yaklaşık 40 yıl BMC bayiliği yapmış ve halen servis yedek parça satışı yapan kayınpederimle konuşurken ortaya çıktı BMC motor yani cummins vs derken o motorları biliyorum diye devam etti konu. Megastar kamyonetlerin üstündeki motor olduğunu ifade etti o dönem o şekilde...

10. FMSSSS

Uzun süre önce üye Olduğum gezenbilir ailesine tekrar merhaba, işlerim sebebiyle biraz uzak kaldım fakat 2 ay önce şu an kullandığım aracımı satıp 4x4 almaya karar verdim. Araştırmalarım neticeSinde bana kullanmakta olduğum aracı (Passat Variant) aratmayacak aynı zamanda da araziye çıkacak...

11. FMSSSS

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Bu fotoları bi tek ben mi göremiyorum anlamadım
  12. FMSSSS

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Fotoları göremiyorum cihazımdan dolayı mı

13. FMSSSS

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Ben de biraz geç katılmış oldum. uzun süredir uzak kaldım siteden ama bu aracı görünce ustalara ve araçta emeği geçenlerin eline sağlık demeden geçmek ayıp olacak diyerek yazıyorum. Araç herşeyiyle MUHTEŞEM olmuş diyorum, iç dizaynı dışının sadeliği...
  14. FMSSSS

Kasko yaptırmalı mı acaba ???

Ynt: Kasko yaptırmalı mı acaba ??? Fiyat vermek yanlış olur marka model fiyatları çok etkiliyor araçların şirketin havuzundaki kaza oranları vs gibi değerler fiyatları çok etkiliyor,ama en önemli etken TC no sistem geçmişinizdeki kaza oranlarınıza göre fiyat veriyor artık. 18 yaşındaki birine...
  15. FMSSSS

Kasko yaptırmalı mı acaba ???

Ynt: Kasko yaptırmalı mı acaba ??? Arkadaşlar merhaba ben sigortacıyım Güneş Sigortada uzman olarak çalışıyorum. Birçok şirket 10 yaşından büyük araçlara kasko yapmaz. Ama kaskoyu mutlaka mutlaka yaptırmak lazım. Sigorta bence çok önemli sigortacı olduğumdan söylemiyorum ;D. Burda şöyle bir...

16. FMSSSS

Lada Niva vs Uaz vs SSangYong Kyron

Ynt: Lada Niva vs Uaz vs SSangYong Kyron Video görünmüyor
  17. FMSSSS

TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Merhaba, Bir sigortacı olarak işin sigorta kısmından baktığınızda normalde şirketlerin birçoğu 10 yaşından büyük araçları sigortalıyorlar.Sigorta şirketinin kendinden değil acentesinden yaptırmakta fayda var.Diğer yandan araçların plakaları görünse...
  18. FMSSSS

VX 100 Değişime Uğruyor

Ynt: VX 100 Değişime Uğruyor Güle güle kullanmanız dileğiyle darısı başıma.

19. FMSSSS

VX 100 - Disco TD5 - Cherokee 2.7 CRD ?

Ynt: VX 100 - Disco TD5 - Cherokee 2.7 CRD ? Birşey daha eklemek istiyorum izininizle. VX100 alırken özellikle dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? kaporta mekanik hariç. Örnek olarak yükselme alçalma var mı veya çalışıyor mu? diğer ekstra özellikler ve bunların çalışıp çalışmadığına dair...
  20. FMSSSS

VX 100 - Disco TD5 - Cherokee 2.7 CRD ?

Ynt: VX 100 - Disco TD5 - Cherokee 2.7 CRD ? Birşey daha sormak istiyorutm sizlere. VX100ün LPGsi yedek lastiğn yerine takıldığında acaba yedek lastiği arkaya takabileceğimiz bir aparatı var mıdır, kapağı yana değilde yukarı açıldığı için sorun yaratır mı. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri