Arama sonuçlarınız

1. mancar

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Bende beğendim. Biraz daha yükseltmişler sanki.

2. mancar

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Geçen sene Lassa competus winter aldım gayette memnun kaldım. Tereddütlerim vardı ama iyi performans sergiledi.
  3. mancar

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Agustini merhaba Aracım 4WD ve kışında kış lastiklerimi takıyorum gayette memnunum. Karda istediğim performansı alıyorum hatta birçok kullanıcının orjinal lastikleriyle bile iyi sonuçlar aldığını izledim videolardan.

4. mancar

Dacia Duster Kronik Sorunlari

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari Buna bende inanıyorum şans işi, fazla kafaya takmamak lazım ;)
  5. mancar

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari Evet garantiden.

6. mancar

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari Aracımı aldıktan 6 ay sonra döner kontaktör sorunu yaşadım, değiştirildi. ;)

7. mancar

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Monti Bey demin uğraşıyodum o plastik parçayla sizin yazınızda biliyomuşsunuz gibi denk geldi ;)
  8. mancar

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Monti Bey teşekkürederim düşüncenizden dolayı bende kendileriyle mail aracılığıyla iletişim kurdum. Board taşıyımcım thule 745 sizikiyle aynı gibi görünüyor. Ses yaptı derken rüzgar sesimi yoksa bağlantı noktalarından kaynaklanan sürtünme...
  9. mancar

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Cevabınız için teşekkür ederim Monti bey ben İzmirdeyim, sayfasından baktım ama sadece istanbul ve ankarada var bayileri.

10. mancar

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Monti bey bende board taşıyıcım için tavan barı almak istiyorum kaça aldığınızı yazmanız mümkün mü? Resimde taşıyıcılar kaliteli görünüyor tavsiye edermisiniz.

11. mancar

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri Eski aracımda BF kullanıyordum kar performansından da memnundum. 2 hafta önce kış lastiği lassa competus winter aldım, ıslak zemin performansı güzel, kar performansını merak etmekteyim.
  12. mancar

Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek.

Ynt: Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek. Fatih Bey dusterla virajlara girerken savrulma hissini daha çok hissetiğimi söyliyebilirim şuna göre konuşuyorum XJ de ki süspansiyonlarım çok sertti ve jantlarım offsetli olduğundan lastiklerim dışarda dururdu bir çok arabadan daha iyi viraj alırdım...

13. mancar

Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek.

Ynt: Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek. Fatih Bey merhaba, 2008 den 2011 ağustosuna kadar XJ cherokee kullanıp dustera geçen biriyim. Aslında bu iki aracı artı - eksi diye kıyaslamak hata, siklet farkı var çünkü önemli olan amaçlarınıza hitap edebilmesi. Grand Cherokee 5.2 gibi bi canavardan...
  14. mancar

Kasım Ayında Rize Yaylaları--Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası

Ynt: Kasım Ayında Rize Yaylaları--Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası Ümit Bey resimlerinize bayıldım işin içinde kar oldumu akan sular durur :) bu arada lastikleriniz orjinal olanlar değilmi tutunma nasıl biraz anlatsanız..
  15. mancar

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Yavaş yavaş görüyoruzki sabırlar tükenmeye başladı yazılanlar iyice rahatsızlık boyutuna ulaştı da geçiyor. Şunu belirtmek isterim bu forumda konularda bilgi paylaşan arkadaşları ne görmüşlüğüm vardır ne de konuşmuşluğum sadece forum samimiyeti içinde paylaşılmış...

16. mancar

Tümseklerde önden gelen ses?

Ynt: Tümseklerde önden gelen ses? Mevlüt bey ben çok büyük bir sorun teşkil eden bişey olduğunu düşünmüyorum bazı tümsekler keskin hatlı direk yükselip alçalan türde oluyorlar buda hzılı geçerken gümleme yapabiliyor lastiklerin yere hızlı vurmasından kaynaklanıyor olabilir ama içiniz rahat...
  17. mancar

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Teşekkürederim Ümit Bey daha önceden belirtmek için fırsatım olmadı henüz yazabildim. :)
  18. mancar

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Hakan Bey size şöyle aktarayım... Offroada merak duyduğum için ilk arabam olan 93 model XJ mi 2008 yılında aldım. Çok severek aldım ve de kullandım(kullanırken inanın başka bi keyif aldığınızı hissedersiniz). Gerçekten çok sağlam, güçlü ve diri bir arazi...

19. mancar

4x4 Duster için Kış Lastiğine Gerek var mı?

Ynt: 4x4 Duster için Kış Lastiğine Gerek var mı? dusterer, nokian lastikleri incelemeni tavsiye ederim.
  20. mancar

90 xj kalkıştan sonra sitop ediyor

Ynt: 90 xj kalkıştan sonra sitop ediyor Bekir Bey emme manifoldunun contasını bir kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri