Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Monti Bey teşekkürederim düşüncenizden dolayı bende kendileriyle mail aracılığıyla iletişim kurdum. Board taşıyımcım thule 745 sizikiyle aynı gibi görünüyor. Ses yaptı derken rüzgar sesimi yoksa bağlantı noktalarından kaynaklanan sürtünme...
Cevabınız için teşekkür ederim Monti bey ben İzmirdeyim, sayfasından baktım ama sadece istanbul ve ankarada var bayileri.
Monti bey bende board taşıyıcım için tavan barı almak istiyorum kaça aldığınızı yazmanız mümkün mü? Resimde taşıyıcılar kaliteli görünüyor tavsiye edermisiniz.
Ynt: Lastik Ölçüleri
Eski aracımda BF kullanıyordum kar performansından da memnundum. 2 hafta önce kış lastiği lassa competus winter aldım, ıslak zemin performansı güzel, kar performansını merak etmekteyim.
Ynt: Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek.
Fatih Bey dusterla virajlara girerken savrulma hissini daha çok hissetiğimi söyliyebilirim şuna göre konuşuyorum XJ de ki süspansiyonlarım çok sertti ve jantlarım offsetli olduğundan lastiklerim dışarda dururdu bir çok arabadan daha iyi viraj alırdım...
Ynt: Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek.
Fatih Bey merhaba, 2008 den 2011 ağustosuna kadar XJ cherokee kullanıp dustera geçen biriyim. Aslında bu iki aracı artı - eksi diye kıyaslamak hata, siklet farkı var çünkü önemli olan amaçlarınıza hitap edebilmesi. Grand Cherokee 5.2 gibi bi canavardan...
Ynt: Kasım Ayında Rize Yaylaları--Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası
Ümit Bey resimlerinize bayıldım işin içinde kar oldumu akan sular durur :) bu arada lastikleriniz orjinal olanlar değilmi tutunma nasıl biraz anlatsanız..
Ynt: Extreme Off Roadçu Duster
Yavaş yavaş görüyoruzki sabırlar tükenmeye başladı yazılanlar iyice rahatsızlık boyutuna ulaştı da geçiyor. Şunu belirtmek isterim bu forumda konularda bilgi paylaşan arkadaşları ne görmüşlüğüm vardır ne de konuşmuşluğum sadece forum samimiyeti içinde paylaşılmış...
Ynt: Tümseklerde önden gelen ses?
Mevlüt bey ben çok büyük bir sorun teşkil eden bişey olduğunu düşünmüyorum bazı tümsekler keskin hatlı direk yükselip alçalan türde oluyorlar buda hzılı geçerken gümleme yapabiliyor lastiklerin yere hızlı vurmasından kaynaklanıyor olabilir ama içiniz rahat...
Ynt: Dacia - Duster Hakkında
Hakan Bey size şöyle aktarayım...
Offroada merak duyduğum için ilk arabam olan 93 model XJ mi 2008 yılında aldım. Çok severek aldım ve de kullandım(kullanırken inanın başka bi keyif aldığınızı hissedersiniz). Gerçekten çok sağlam, güçlü ve diri bir arazi...