Arama sonuçlarınız

1. mancar

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi dacia dusterın arka çekiş sistemi nasldır diye bu aralar düşünüp duruyordum ki Ümit Bey siz bu başlığı açmışınız zamanlamanız çok iyi.. ;)

2. mancar

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Dusterın yaklaşma ve uzaklaşma açıları ilgimi çektiğinden eklemek istedim. Kabiliyetli bir araba olduğunu düşünüyorum. Bütün videoları takip halindeyim ama arada kaçırmış olduğuklarım arasında varsa kaldırılabilir. Saygılar...
  3. mancar

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Güzel videolar beğendim. Ümit Bey At dediğiniz lastiklerde Mud sanırsam..

4. mancar

Dacia Duster Far Değişim Rehberi

Ynt: Dacia Duster Far Değişim Rehberi Ben bu tarz led uygulamalarını pek sevmiyorum arabayı basitleştirdiğini düşünüyorum. Yeni çıkan arabalarda ne kadar orjinal olsa bile o görüntü arabadan biraz da olsa soğutuyor beni.. tabii zevk meselesi orasıda ayrı bir konu..
  5. mancar

Yakıt Gösterge Ekranı ve ABS-ESP-El Freni Işılklarının Aynı Anda Yanmasına Çözüm

Ynt: Yakıt Gösterge Ekranı ve ABS-ESP-El Freni Işılklarının Aynı Anda Yanmasına Çözüm peki ümit bey bu şoklamayla yapılan kalibre,yakıt deposu sorununu tamamen ortadan kaldırıyormuymuş acaba..

6. mancar

Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

Ynt: Dacia Duster Bagaj Kapasitesi gördüm ki hiç bir farkı yokmuş :) resimler için saolun Ümit Bey. Yeteri kadar açıklayıcı oldular.

7. mancar

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Dacia Dusterı kutlarım açıkcası bunu hakeden bir araç olduğunu düşünüyorum.
  8. mancar

Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

Ynt: Dacia Duster Bagaj Kapasitesi Sanırsam bu 4x2 modeli. 4x4 modeliyle arasında ki litre kaybı çok önemli olmasa gerek...
  9. mancar

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) Bu arada ben mesajı yanlış yere atmışım :D ''neden dacia duster'' başlığı altına attığımı sanaraktan yazmıştım. Attığım mesajdan da eğer reklam içeriği çıkarıldıysa bunada üzülürüm açıkcası. :-\

10. mancar

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) Ümit Bey videolarınıza bayıldım ;) duster kullanıcısı olma yolunda ilerlediğimi bilmenizi isterim.. tüm başlığı okudum güncel kısmına yetiştim :) Bütün duster kullanıcılarına paylaşımlarından dolayı teşekkürler...

11. mancar

XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım

Ynt: XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım Aynı sorun bende de mevcut önce direksiyon kutusunda sorun olduğunu düşünüp kutuyu değiştirdim sonradan gördük ki direksiyon milini kutuya bağlayan uç parçanın sorunlu olduğunu farkettik onuda mili komple değiştirerek çözüleceğini söylediler.
  12. mancar

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. allahım bu nasıl bir listedir.. bilgiler için teşekürler..

13. mancar

Araç Üstü Sis Farı

Ynt: Araç Üstü Sis Farı Benimde Ergun abinin ve başka bi zj de daha gördüğüm büyük yuvarlak sisler baya ilgimi çekiyo bunların performansları nasıl merak ediyorum...
  14. mancar

Jeep Lansman

Ynt: Jeep Lansman böyle tanıtıma kimsenin tepkisiz kalabileceğini sanmam iyi düşünülmüş ve doğal birde videosunu bulup izlyebilsek süper olur...
  15. mancar

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. saolun Barış Bey... :)

16. mancar

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Öncelikle herkeze selamlar... Check Engine ışığının yanma sebebini bulduk yada o bizi buldu dersek daha doğru olur :D Oksitlenen jarj dinamosunun kablosu zamanla kopmuş ve aküyü şarj etmez duruma gelmiş bunlara ek olarakda biten dinamo kömürleri son...
  17. mancar

Araç Kurtarma Operasyonları (Video, Fotoğraf ve Anlatımlar)

Ynt: Araç Kurtarma Operasyonları (Video, Fotoğraf ve Anlatımlar) Evet işin orası bi gerçek mutlaka çıkarmamız gereken dersler olacaktır...
  18. mancar

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu Ergun abi böyle şeyleri yapıp buraya resimlerini ekleyince baya bi imrendiriyosun bazen keşke izmirde değilde İstanbulda olsaydım diyorum bu paylaşımları canlı canlı görüp uygulayabilmek isterdim.

19. mancar

Araç Kurtarma Operasyonları (Video, Fotoğraf ve Anlatımlar)

Ynt: Araç Kurtarma Operasyonları (Video, Fotoğraf ve Anlatımlar) Göktuğ Bey böyle XJ videoları koymayın içim acıdı valla :-[
  20. mancar

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Ergun abi sürekli yanıyo derken marşdan sonra ama bu aralar çok yanıyo bazende yanmıyor işte ışığı söküp atsam bu sefer o benim kafanın içinde yanıcak :) Amin herkese :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri