Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?
Adanadaki arabaya bakmaya gitmedim ama istenbuldan bi araç aldım şu sıralar işlerim yoğun olduğu için pek ilgilenemiyorum ama yavaş yavaş başlamayıda düşünüyorum arabanın resimlerinide en kısa zamanda ekliycem.
Göktuğ Bey 10 olmasada 5 - 6 haracayabilirim ilk etapta sonradan zamanla yapılacakları halledebilirim.
Orkun Bey arabaya bugün bakmaya gidiyorum eğer alırsamki zaten tamponu değiştirmeyi düşünürüm vinci saklıycak ve daha zarif bi tampon planım var.
Bir araba daha buldum temiz görünüyor dışdan komple boyanmış üzerinde vinci var 93 model ve high output motor 20.000 YTL fiyattan satıyorlar bu fiyata böyle bi araç alınırmı bir oluru varmıdır...
Bugün 93 model bir limitede baktım ve arabayı ilk defa yakından inceleme fırsatı buldum. Kasası göründüğünden biraz daha ufak göründü gözüme high output motora sahip, km göstergesi mil cinsinden yazıyodu vede 123.000 mildeydi...
Araştırmaya devam ediyorum, bir kaç tane daha araç buldum yarın ve cumartesi günü bakmaya gidicem büyük ihtimalle.Seçenekleri karşılaştırıp değerlendirme yapıcam bakalım piyasaki arabalar nasılmış çok meraklıyım açıkcası...
Öyleyse neye göre böyle bi High Output tabirinde bulunuyolar 90 dan 91 geçerken araya kaynamış bi araba olabilirmi acaba? :D
Uğur Bey daha yüksek modellerde de vergi yükseliyor ve uçuk rakamlara çıkmaya başlıyor hem kasadaki değişim, hatların yuvarlaklaşmaya başlaması bu istemediğim bi olumsuzluk. Birde araba 4x4 gözüküyor arazi şanzımanının kolu...
Aracı belli bir süre sonra off road'a hazırlamayı da düşünüyorum. Bana 1. Şık daha çekici geliyor xj kasayı zj kasaya göre daha bi gözeme hoş görünmesi sebebiyle ön plana çıkarıyorum(köşeli hatları olması benim ayrıyetten tercih...
Orkun Bey araç High Output diye ilk başta belirtilmiş satılık ilanında, bilmiyorum linkini versem bi problem olurmu?
Öncelikle herkese selamlar...
Uzun bir süre olmamak kaydıyla forumları bi kaç aydır takip ediyorum ve XJ hayalimi gerçekleştirme isteğimin ''satın alma noktasına'' gelmesi ve buradaki tecrübeli sizlerden yardım almam gerektiğine inanmamla ilk mesajımı gönderiyorum. :)
Dediğim gibi artık son...