Arama sonuçlarınız

1. yelbuga

iç aydınlatma sorunu

merhaba, bir süredir iç aydınlatmaların sönmemesi sorununu yaşıyorum. biliyorsunuz kumandadan kapattıktan bir süre sonra iç aydınlatmalar otomatik kapanır. ama nedense bir süredir kapanmıyor. ben de farkettikten sonra direksiyondaki kumandadan manuel kapatıyorum. normalde binip kontağı açınca...

2. yelbuga

2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Aracımı 2 kere oraya götürdüm. Memnunum ama sanayideki ustaları bir kenara bırakmak doğru değil. Çok tavsiye etmiyorum. Bostancı sanayi de ısını çok iyi bilen ustalar var
  3. yelbuga

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar verdiginiz ornek araclari yeterince incelediniz mi? cunku verdiginiz ornekler arasinda fiyat ucurumu var. ornegin 99 jeep ile 2003 LC arasinda en az 20 bin tl fark var. dizel ile lpg arasindaki farki bu kadar onemseyen birinin bu ucurumu...

4. yelbuga

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar tekrar merhaba ekonomi istiyorsun ve arac icinde lpg istemiyorsun. bu durumda cok secenek yok :) ya dizel yada arac disinda lpg li bir sistem olabilir. arkada alt kisma lpg takilan modeller gormustum ama jeep bunun icin uygun degil...
  5. yelbuga

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar 2.7 ler offroad için çok uygun değil. Şimdi bostaci da servisteyim. Usta da aynı şeyi söylüyor. Offroad için en uygumı 4.7 ler. Ama illa yapıcam derseniz overland modeller chipleri ile oynanmış ve gücü yükseltilmiş modellerdir. Benimki...

6. yelbuga

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Tüm 2.7 lerin motor ve york gücü zaten aynı. Soruyu anlamadım

7. yelbuga

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar ben görmedim.
  8. yelbuga

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar merhaba, aynı araçtan bende de var. offroad videolarına hep özendim ancak hiç öyle bir etkinlikte yer alamadım. aracımda standart donanım var. aslında ben ilk olarak 4inch yükseltme kiti alarak işe başlamayı düşünüyorum. ve lastikler...
  9. yelbuga

Yeni bir başlangıç mı :) Jeep vs Frontera

Ynt: Yeni bir başlangıç mı :) Jeep vs Frontera cevap için teşekkürler :) ismim Ertuğrul genel olarak memnun buradaki arkadaşlar. dediğiniz gibi de yapılabilir evet. aslında bunlar heves ve zaman işi. arabamı satarsam sizlere daha çok konu danışırım sanırım :) iyi günler

10. yelbuga

Yeni bir başlangıç mı :) Jeep vs Frontera

merhaba arkadaşlar, 2004 model GrandCherokee sahibiyim. aracımdan memnunum ancak eşime de bir araba almak istediğim için, satıp daha uygun bir arazi aracı almayı düşünüyorum. Frontera önceden beri beğendiğim bir araç. sitede yazılarınız okudum ve tecrübeli kişilerden birkaç tavsiye rira...

11. yelbuga

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC Dizel lc ler cok pahali Anlasildi arabada sorun yoksa takas mantikli :) Araniza katilirsam haber veririm bilgi icin tesekkurler
  12. yelbuga

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC lpg bir miktar uygun oluyor dizelden bu durumda.

13. yelbuga

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC merhaba, jeep dizel. evet 70 lt mazot ile şehiriçi 450 şehirlerarası 600 lm yapıyor nasıl olmaz,olamaz anlamadım? ben dizel ile bu km leri yaparken, LPG ile ne yakarım diye soruyorum.
  14. yelbuga

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC merhaba, jeep dizel. evet 70 lt mazot ile şehiriçi 450 şehirlerarası 600 lm yapıyor nasıl olmaz,olamaz anlamadım? ben dizel ile bu km leri yaparken, LPG ile ne yakarım diye soruyorum.
  15. yelbuga

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC km konusuna ben de takıldım. tabi almadan önce sitede önerilen ustalardan birine göstermeyi düşünüyorum. aracı görünce zaten belli olur az çok 100 mü 300 mü :) bu arada farklı yorumlar okudum yakıt tüketimi ile ilgili. genelde jeep ile şehir içi 450, şehirlerarası 600...

16. yelbuga

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC jeep i verip bir miktar para alacağım.onunla da lpg taktırmayı düşünüyorum zaten. vergide fark var evet. ama o çok sorun değil
  17. yelbuga

Grand Cherokee & LC

Merhaba, 1 yıldır 2004 model Grand Cherokee 2.7 crd araca sahibim. memnunum aslında. ancak geçenlerde aracıma bir takas önerisi geldi. 2001 model bir vx100 ile. zaten çok hoşuma giden bu araçla takas etmek mantıklı mı sizlere sormak istedim. Jeep: 2004 Grand Cherokee Overland dizel 2.7 200...
  18. yelbuga

sonunda Turbo olayı :)

merhaba, dün 200 bin bakımını yaptırdığımda ustaya siyah duman çok fazla dedim.bir kontrol edin. turbo kaçırıyor dediler. 3500 devirden sonra da bariz ses yapıyor bu şekilde de kullanabilirsin ama çekişi ve yakıtı etkiler dedi. tamir edilemiyormuş sanırım. bu konuda tecrübeli arkadaşların...

19. yelbuga

2.7 crd

Ynt: 2.7 crd o zaman firma göndersin kargoyla? sonuçta burda 750 liradan bahsediliyor. arada ciddi fark var. ama proje vs olmayabilir ruhsata işlenmediyse o zaman da anlamı kalmıyor tabi
  20. yelbuga

2.7 crd

Ynt: 2.7 crd valla iyi fiyat. ben de yaptıracağım kısa süre içerisinde. 750 lira parça ya istediler 220 lira da proje için buna ruhsat masrafı da eklenecek. 1000 tl yi bulacak gibi görünüyor mazota kıyıp adana ya mı gitsem ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri