Arama sonuçlarınız

1. suattug

2.7 Wj Olmaz Dediler 4 Inc Yükselttik Çok Ta Iyi Oldu[emoji23]

Teşekkür ederim kardeşim SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. suattug

Özel bir jant isteğim yok aslında. Öncelikle eksi ofset jant ve bu boydaki lastikle sürtmeyi engelleyebilirmiyim onu çözmem lazım görünüyor. Ama 16 inç için 5x127 delikli ve -25 için fiyat alabilirsen sevinirim seninki gibi veya nikelaj rengi olabilir kardeşim. SM-G930F cihazımdan Tapatalk...
  3. suattug

Yükseltme arac aldığımda 5cm get vardı dokunmadım hiç. Tamponu sürtme hiç yok sadece kol a surtuyor tam sağa dönerken. Ofset çözermi acaba? SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. suattug

265×70×16 surttu sağa dönüşlerde içteki kola. Eksi ofset faydası ölümü acaba? Birde 5×127 16jant eksi ofsetli jant bulamıyorum senin kini nereden aldın kardeşim? SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. suattug

Aklıma geldikçe soruyorum kusura bakma kardeşim. Kardeşim diyorum ama yaşım 42 senin kaç bilmiyorum; ) yükseltme , mt lastik ve - offset sonrası tampona , sağa sola sürtme olmadımı? Özellikle dönüşler de ve engebeli arazide. -50 ofsetli jant da ben sürme sıkıntısı yaşadım sonra zaten mxo çelik...

6. suattug

Maşallah yaaaa SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. suattug

İkisinden birini seçmek gerekiyor ışte .Yapacak bir şey yok malesef. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. suattug

Hocam peki 4 inch yükseltme ve lastikler le de araç iyice yükselince uzun yol performansı ne durumda . Yoruyormu? Sürat yapılabiliyor mu? SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. suattug

Teşekkürler bende ZJ2 mi aynı şekilde yaptım ama bir üst kasa zamanım geldi .onun için bakiniyorum.yardim isterim araç değişince. Teşekkürler tekrar SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. suattug

Şu an aracım satılık , sizin kasadan alıcam ve yapmak istediklerim sizin ki kadar. Aracınız çok güzel oldu onun için soruyorum. Bol çamurlar. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. suattug

Alınık Çekme Karavan

Arkadaşlar Merhaba temiz 2.el Caretta 150 /offroad veya Pino2010 arıyorum .özellikle Ankara varsa gorusmek isterim. İyi günler SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. suattug

Lastik ölçüleri ne oldu hocam? Jant -offsetli mi? SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. suattug

Satilik 93 Zj2 4000cc. Full Offroad Donanimli

Güncel ilan no : 298604151 SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. suattug

Grand Cherokee 4.7 V8 Yardim

Sorunda burada zaten kendiniz söylemişsiniz bi araçları yapan yok diye . Öyle olunca servis ve parça maliyetleri artiyorya zaten.. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. suattug

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Resim aracin kalkik halimi yoksa en alt seviyesimi Bende aynısını dan düşünüyorum bir de fiyat bildirebilirmisiniz iyi günler SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. suattug

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Merhaba hocam taktırdıginiz B/F için ölçü nedir 31.5 mu. Tam ölçüyü yazarmisiniz. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. suattug

2000 4.6 Hse Orjinal Haliyle Max. Hangi Ölçü Lastik

Arkadaşlar iyi geceler ve iyi bayramlar dilerim öncelikle. P38 2000model 4.6 Hse için Standart Eas ı da kullanabileceğim şekilde B/ F AT Lastik Max. Hangi ölçüde takabilirim aracın yürüyüşünúde çok etkilemeden bilgisi olanların yardımını rica ederim.
  18. suattug

Grand Cherokee 4.7 V8 Yardim

Bu segment ve fiyat aralığında Alabileceğiniz en konforlu amacına en uygun en saglam araçtır. Ankara da olduğum için usta konusunu İstanbul lu arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur. Bu arada araç iyi duruyor . SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. suattug

Güle güle kullanın güzel olmuş bence . Aracın gidişi , çekişi çok degistimi olumsuz yönde ? SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. suattug

Grand Cherokee 5.2

Maşallahı var aracımın çok memnunum. Yeni bir heyecan yrni bir proje için satıyorum zaten. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri