Arama sonuçlarınız

1. ta5che

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. bugün tugrul beyle marinada oturduk cay içtik sahilde size telefonumu bırakmıştım ararsınız diye düşündüm sizide cagracaktık görüşmek tanışmak için

2. ta5che

mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz

Ynt: mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz kısmet olursa birlikte gideriz mesajlarınıza bakmadınız galiba fysiniz varmı sizin
  3. ta5che

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. saim abi geleceksen arkadaşın dedigi gibi birlikte gidelim ben cumartesi günü akşam 22:30 da gidecem m.ali bey gelecekmisiniz sizde

4. ta5che

Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010)

Ynt: Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010) gercektende dimalarda kalan bir gezi olmuş tek tek resimlere ve videolara baktım bende sizlerleymiş gibi oldum .
  5. ta5che

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) bilal bey arkadaşın 18 de dügünü varmış benden riça etti nöbet için olur ama benimde 27 sinde işim var dedim 18 de ben onun nöbetini tutacam 27 sindede arkadaş benim...

6. ta5che

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) bu gidilecek yeri kamp yerini tam nokta olarak tarif edebilecek biri varmı ? birde harita üstünden işaretlenirse cok daha iyi olacak katılımçılar yogun bahadır beyin ve bilal beyin...

7. ta5che

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) agyatan gölünün alt kısmındaki sahil dogrumu ? kanalın yumurtalıktaki tarafın 15 ci km sindemı olunacak sahilden yol varmı yoksa deniz kıyısından gidilirmi bizim silifkede göksu nehrine...
  8. ta5che

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) evet bahce köyünü buldum kanalda ilerisinde yaklaşık 3-4 km galiba kanalın yanından denize giden yoldan gidiliyor kanalın karataş tarafımı yoksa yumurtalık tarafındaki sahilmi ?
  9. ta5che

Gaziantep, Gaski Göleti Off-Road Gezisi (1 Kasım 2009)

Ynt: Gaziantep, Gaski Göleti Off-Road Gezisi (1 Kasım 2009) cok iyi eglenmişsiniz defender lar pek camura ve kuma gelemiyor bende cok batıyorum agırlıgı 2ton250 kilo oldugundanmı neden bende jc5 te var 950 kilo bugüne kadar hiç bir yerde kalmadım . resimler ve videolar için tşk...

10. ta5che

Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010)

Ynt: Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010) geziniz cok güzel olmuş harika diyebilirim size sanırım 80 plakalı osmaniyedeki defendırcı rehberlik yaptı . şu mavi jc 5 şe bayıldım bendede bir tane var ama sanırım sizdeki dizel birde şu satlık ev yazısının...

11. ta5che

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. bu pazar 7.15 calışıyorum tatilim denk gelmiyor gelmeyi isterdim saim abi malesef hafta içine döndü tatilim paratesi salı carşamba tatilim
  12. ta5che

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) bu gidilecek yer tam olarak neresi karataşın merkezimi yoksa yumurtalık tarafımı kaç km nokta tarifi yapaçak olan arkadaş varsa bilgilerini bekliyorum

13. ta5che

mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz

Ynt: mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz uzun bir mesafe ama kestirimler varsa onu bilemem
  14. ta5che

Çukurova ve Adana Offroad gruplarının Eshabı kehyf Hava oyunlarında buluşması

Ynt: Çukurova ve Adana Offroad gruplarının Eshabı kehyf Hava oyunlarında buluşması resimler cok güzel cıkmış o gün 14:30 da iş yerinde olmam gerektigi için eshabıkeyf çıkısında sizlerden ayrılmak zorunda kaldım
  15. ta5che

Yağmur Yağdı Dayanamadık... :D

Ynt: Yağmur Yağdı Dayanamadık... :D offroad gece gündüz dinlemez yeterki kafamıza essin bizler dogacıyız tabiat nerede biz orada bütün zorlu yollar bizimdir . cok güzel bir gece olmuş ellerinize saglık katılan ve emegi gecen arkadaşlara tşkler güzel kareler oluşmuş ta5che türkiye...

16. ta5che

Çukurova offroad karakapı keşif gezisi

Ynt: Çukurova offroad karakapı keşif gezisi bu bölgeyide cok merak ettigimiz yerler arasında buraya gidersek sevgili annemde bizlerle gelecek oda görmek istiyor özellikle papazın bahcesini
  17. ta5che

Çukurova Offroad Grubu; Kız Kalesi ve Göksu Deltası Kampı (29 - 30 Ekim 2011)

gün batımında cukurovaoffroad ve kızkalesi . allah hepimize uzun ömürler birliktelikler nasip etsin . tüm cukurova offroad gurubunun kurban bayramı mübarek olsun allah kabul etsin

18. ta5che

Çukurova Offroad Grubu; Kız Kalesi ve Göksu Deltası Kampı (29 - 30 Ekim 2011)

bu kimin ladası yolda ve kumda harika bir makina (bugüne kadar sevmedigim aracın şimdi hastasıyım )
  19. ta5che

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) gezenbilir ailesi adana ofroad ın ve tüm cukurova offroadın kurban bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum herkesin kurban bayramı mubarek olsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri