Arama sonuçlarınız

1. B

Tema'dan Ücretsiz 9 Ağaç

Ynt: Tema'dan Ücretsiz 9 Ağaç TEMA ile ilgili tüm bilgilere bu linkten ulaşabilirsiniz. http://www.tema.org.tr/

2. B

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Gaziemir Doğa Yürüyüşü (05 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Gaziemir Doğa Yürüyüşü (05 Eylül 2010) İmrenerek izledim İzmir'liler çok şanslı.Paylaşım için teşekkürler.
  3. B

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Sn.derindeniz İnşallah bir aksilik çıkmaz da Kaz dağlarında birlikte oluruz...geçen yıl katılamadım üzüldüm,sizler şanslısınız cevval moderatörümüz Tezz Mertek yanınızda ve sanırım mesajınıza cevap yazacaktır.Tarih yaklaşınca Murat kardeşimiz zaten konu başlığı açacaktır...

4. B

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim İlginize teşekkür ederim...efendim bahsettiğiniz tercih meselesine tamamen katılıyorum,hangi amaçla..hangi bölgede hangi iklimde,hangi yüseltide hangi ağaç tercihi mutlaka yapılmalıdır.İnsana hizmet etmek için sağına soluna 1 adım bile atmadan 100 yıllarca aynı yerde yaşayan...
  5. B

Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi?

Ynt: Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi? Benim " siz hiç ağaç diktiniz mi..? " sorusuna cevabım aşağıda.... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8294.100

6. B

Tema'dan Ücretsiz 9 Ağaç

Ynt: Tema'dan Ücretsiz 9 Ağaç Duyarlılığınız için teşekkürler.

7. B

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Bu bölüm epeydir öksüz kalmış...Efendim Gezenbilir üyeliğim yanında TEMA vakfı üyeliğim çok faal olduğundan bu günden sonra her Gezenbilir sitesine girdiğimde burayı da ihmal etmeyeceğim. Kütahya'da 2.5 dönüm korunaklı bir bahçemiz var...üyelerimizin çoğunluğukamu...
  8. B

Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010) Affınıza sığınarak bir deneme de ben yaptım.
  9. B

Gezenbilir İzmir ; Ödemiş Gölcük'te Kamp - Trekking Etkinliği (28-30 Ağustos 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Ödemiş Gölcük'te Kamp - Trekking Etkinliği (28-30 Ağustos 2010) Muratcığım yine övgüyü hakeden bir etkinliği bizimle paylaştığın için teşekkürler.Daha önce ne etkinlikler var bilmiyorum ama kaz dağları etkinliğini dört gözle bekliyorum. Doğum günümdeki kutlama mesajına...

10. B

TODOSK 2. Ulusal Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: TODOSK 2. Ulusal Likya Yolu Yürüyüşü Güzel ve etkileyici bir proğram,hazırlayanları tebrik ederim.Gönlünüze göre geçmesi dileklerimle...

11. B

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) Marmaranın kuzeyi bana çok uzak kalıyor,güzel bir etkinlik olmasını dilerim. Buradan takip edenleri unutmayın fotolarla avunuruz.
  12. B

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Zerrin Hanım emeğinize çok teşekkür ederim o anları tekrar yaşamak çok güzel.

13. B

Şişme Mat? Şişme Yatak?

Ynt: Şişme Mat? Şişme Yatak? Bolu Aladağlar festivalinde kullandığım şişme yatağı Migrostan tanesi 39 TL aldım tavsiye ederim,konforuna diyecek yok....Gece karanlığında bataklığa çadır kurmuşuz sabah farkettik ama 3 gün çadırın yerini değiştirmedik,tek kişilik 2 tane alıp yanyana koyunca 2...
  14. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Ne kadar güzel bir durum değil mi..? Yüzlerce Amcası-Dayısı-Teyzesi-Halası var.Hani bizde adettir ya...fotoğrafını çekerken yumur yumur bacaklarını mıncıklayasım geldi,kıyamadım.Allah analı babalı büyütsün EFE yi...
  15. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) En Şirin EFE.... "Babam bana bundan alacak..... ;D ;D ;D

16. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Gençlik ve Spor Bakanlığı oteliyle Kampımız arasındaki köprü...Kaynak suyu ve tuvalet ihtiyacı için çok kullandık. Herkes kendi çadırının önünde ateş yaktığından büyük kamp ateşine ilgi yoktu..
  17. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Kamp yaptığımız yer çocuklar için çok eğlenceliydi... Bungolow bölümünde seneye güzel bir kafaterya olacak...(inşaat halindeydi) TEMA-Kütahya'dan GEZENBİLİR adına 6 adet Sarıçam fidanı dikilmiştir.(Seneye kontrol...
  18. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Hangi formattır bu resimler açılmıyor.

19. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Çok mu uzaklardaydınız kardeşim...koku yaymadan nasıl pişirdiniz o sucuk-yumurtayı,ekmeğimizi alır gelirdik bea.. ;D :D ;D ;D
  20. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) İyi niyetimiz karşılıklı reha bey...biz burada şu satırlarda görevleri için çırpınan yönetici arkadaşlarımızı kutlamak için yazıyor olmalıydık,aksaklık olmaması için didinen kendileri yorgunluktan eğlenemeyen pek çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri