Arama sonuçlarınız

1. B

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Aynı soruya bende cevap bekliyorum...

2. B

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Etkinliğin tarihi 3 ve 4 Temmuz olarak açıklandı...Cuma gününden katılmayı planlayan benim gibiler sizi şüpheye düşürdü sanırım.
  3. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ben plastik tüp getireyim 50-60 kadar onları tüpleyelim..kışı tüpte geçirsinler seneye toprakla buluştururuz.Erken gideceğinizden Orman İdaresinden El Arabası-Kürek-Bel-v.s temin edebilirmiyiz öğrenip...

4. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Mesajınız için teşekkürler Adnan Bey...Meşe ve Gezenbilir Hatıra Ormanı konusunu Kamp ateşi başında daha etraflıca konuşuruz.Ben 10 adet fidan getiriyorum nereye ekileceğini orada belirleriz.Geleneksel...
  5. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) -Kamp yağacağımız yer fidan dikmek için düşünülecek en son yer olabilir,ama Türkiye'nin en büyük tabii ormanının bulunduğu Domaniç'e bile giderken fidan götürürüm. -Mevsim olarak fidan dikme zamanı değil ama...

6. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Bende listemi yazayım...dünden beri hazırlamaktayım..; -Çadırımda 1 Adet TEMA Gönüllüsü Önlüğü asılı olacaktır. Çadır sakinleri 50 ve 56 yaşında 33 yıldır evli bir çifttir. -Bu mat denen altlık yapı...

7. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Bugün çadır ve malzemelerini tamamladım diğerleri zaten vardı,yiyecek içecek listelerini de hanım hazırlıyor... taze olması için bir çoğunu zaten yolda büyük bir marketten almayı planladık.Nasipse Cuma 13.00...
  8. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Kene asalak bir hayvan olduğundan başka vücutlardan kan emerek beslenir kamp yapılacak alan küçük ve büyükbaş hayvan otlatılan..beslenen yer olmadığından çayır çimen yemeyen kenenin burada işi olamaz,kene...
  9. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Benim amacım Boludan sonra aynı yere (Aladağ Göleti) giden araçsız arkadaşlarımızın aracımızı tanıyıp otostop yapmalarını sağlamak,aracımızda ön camda GEZENBİLİR yazısı olursa bu daha kolay olur sanırım.

10. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Kemal Usta telefonu iyi oldu...aracımız biraz yaşlı onun için hemen kaydettim.Teşekkürler. Birde Forumda Gezenbilir logosu büyükçe hangi lingte vardır,renkli bir çıktı alıp ön cama koymak...

11. B

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Konuyu geçen seneden beri takip etmekteyim,kamp araç ve gereçlerimiz olmadığından hep sessiz kaldım... bu yıl ha gayret deyip katılmaya karar verdim 4 gündür çadır,uyku tulumu başta olmak üzere ha bire malzeme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri