Arama sonuçlarınız

1. nurr

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bir benmi kaldım fotoğraf yüklemeyi öğrenemeyen... Utandım bak şimdi...

2. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selamlar gezenbilir ailesi. Bugün kimse yok galiba buralarda Murat. Nerde bu millet ?
  3. nurr

Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008) İyi kamp dileklerin için teşekkürler Yılmaz. Fotoğraflarını ve yazılarını bekliyoruz. Sanada misafirlerinle birlikte iyi eğlenceler...

4. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar.
  5. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Murat.Kimseden ses çıkmadığına göre bugünde çaylar senden galiba... Moderator olmak kolay değil.

6. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar.İyi çalışmalar...

7. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu yazıyı bende okumuştum yeni üye olduğumda... Aynı düşüncedeydim Murat...
  8. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba arkadaşlar... Biraz ses vereyim ben size:) serbest muhabbet sessiz kalmasın:)
  9. nurr

Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Yılmaz nerelerdesin ? Hadi artık naz etmede ismini ekle listeye... Akşamda konuştuğumuz gibi firdevs ve ben koordinat vermeyi öğrendik derslerde. Hiç merak etme sen.Akut bize çabucak ulaşır :)

10. nurr

Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Sanırım Firdevs daha iyi biliyordur oraları. Kahvaltıda boyoz var öylemi.Tamam erken bile geliriz...

11. nurr

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Murat ben Firdevse gideceğim birlikte Gaziemire geleceğiz.
  12. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar.İyi mesailer...

13. nurr

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Teşekkür ederim Firdevs çok zahmet oldu sana.ellerin dert görmesin emi.
  14. nurr

Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) Ben Murata yolladım ama buraya koymamış nedendir bilmem.
  15. nurr

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) Yılmaz merhaba... haklısın yol boyunca hep arabalar ters tarafa gidiyor sandık hayıflanıp durduk. Meğer tersine giden bizmişiz.

16. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben 657 değilim Buğra.Onlar tatile çoktaaan girdi baksana kimse yok buralarda... yaşlıların sözüne kulak vermen gerekiyor...
  17. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Firdevs.İyidir ne olsun çalışıyoruz işte biz köleler... Bizde yarın keyif yaparız ne yapalım kader utansın...
  18. nurr

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) teşekkürler canerkan...

19. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hadi iyisiniz.Bizim içinde keyfini çıkarın tatilin...
  20. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar.İyi mesailer herkese...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR