Arama sonuçlarınız

1. nurr

Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüşü (26 Ekim 2008) Arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça çok güldüm.Çok komik ve güzel biten bir macera oldu bizim için. Bekir bey bizi arabasına alınca müslümü değiştirdi ama sonra yine aslına döndü iyilik meleğimiz. Boşverin yine ne...

2. nurr

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar.Hayırlı haftalar. Ulaş başarılar diliyorum sana.
  3. nurr

Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüş Duyurusu (26 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Doğançay - Tantalos Kayası Doğa Yürüyüş Duyurusu (26 Ekim 2008) 1 - TezzMertek ( Murat ÖZ) 2 - matiate ( Ömer Adil Kutlu ) 3 - sirmayl (Sırma Aylanç) 4- nurr (nuran) 5- umudayaşam (firdevs)

4. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşgeldin Firdevs... Pazarları yürüyüşlerde telafi ederiz artık bu aburcuburları... Murat bilgi için teşekkürler.Değerlendirmek lazım.
  5. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kanallarda yok zaten.Cd ciler sağolsun.

6. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben bu cipsleri akşam için saklıyayım Murat film izlerken iyi gider.

7. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşbulduk.Bugün pek kimse yok burada.
  8. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar... İyi mesailer diliyorum.
  9. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yok sağol ben almıyayım.

10. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler Murat... Bugünkü yorgunluğumun üzerine iyi gelecek.

11. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat bu kadarda acımasız olunur mu?
  12. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) O akşam bir tanesini denedim ya Murat eve gittim bir kaldırdım o kaldırış. Valla sen söylemesen ben ayakkabıları unutmuştum. Pazar sabahı aklıma gelirdi artık. Eh artık vurursa da şansıma.Bende ona karşılık veririm.

13. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Buda güzel fikir.Yatana kadar onunla dolaşayım. Hatta yeni diye başucuma koyarım belki.
  14. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben bunu düşünemedim ya Murat.Hep söylüyorum sen çok zekisin. Eve gidince biraz dersini vereyim ben ayakkabıların.
  15. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Evet haklısın.Yarın giyeyim de alışsın ayaklarım.Önceki ayakkabı üç yürüyüştede vurdu ayağımı.

16. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba arkadaşlar...
  17. nurr

Doruk Dağcılık; Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (12 Ekim 2008)

Ynt: Doruk Dağcılık; Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (12 Ekim 2008) Tebrikler Ulaş.Kanyon geçişini çok güzel anlatarak , duygularımıza tercuman olmuşsun. Ellerine kollarına sağlık.
  18. nurr

Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (19 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (19 Ekim 2008) Katılımcılar ; 1- TezzMertek 2- Füsun Tanrıkulu 3- Buğrahan 4- Matiate 5- Silda 6- ozhtc35 7- nurr(Nuran2)

19. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Demek bizi feda ediyorsun Murat sucuklu yumurta uğruna... Yatacağımız yeri güzel seçmişsin...
  20. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bizi oralara götüren kişi Murat olduğuna göre aç bırakmaz herhalde. Aç karnına onun hızına nasıl yetişeceğiz yoksa.Kalırız valla oralarda.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri