Arama sonuçlarınız

1. nurr

Doruk Dağcılık; Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (12 Ekim 2008)

Ynt: Doruk Dağcılık; Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (12 Ekim 2008) Bu ayki doğa yürüyüşleri masraf listemde fotoğraf makinesi yoktuda ondan koptum bir anda.

2. nurr

Ynt: Doruk Dağcılık; Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (12 Ekim 2008) Teşekkür ederim Ömer.
  3. nurr

Ynt: Doruk Dağcılık; Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (12 Ekim 2008) Arkadaşlar pek fotoğrafçılıktan anlamam ama idare edin artık. Murat yüklediğin için teşekkürler.

4. nurr

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bugün serbest muhabbet köşesi çok sessiz...
  5. nurr

Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) Fotoğraflar için teşekkürler Elif.Ellerine sağlık...

6. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Murat.Yorgunluğu atamadım henüz ama güzel bir yorgunluktu. Fotoğrafları takip ediyorum.Benim fazla yok ama yüklemeyi başarabilirsem göndereceğim. Şu anda kendi bilgisayarıma ve picasama yüklüyorum.

7. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar...Herkese iyi haftalar...
  8. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fotoğraf makinen için üzüldüm.Buluruz inşallah.
  9. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar.İzmir grubunun toplantı yeri belli olmuş buna sevindim.Karşıyakayı pek bilmiyorum ama anladığım kadarıyla çarşı caddesinin sonundaymış.Oralara geldiğimde sizi arar tarif alırım artık.

10. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kamp fotoğraflarınızı görmüştüm.Güzel vakit geçirmişsiniz.

11. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Evet ilk kez bir adaşımla tanışacağım.
  12. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Cumartesi için açık hava gerçekten güzel olur. Çok güzel bir yer.Tamam o zaman bende katılacağım. Karar vermeme yardımcı olduğun için teşekkürler Murat.

13. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bu hafta sonuda fotğraflardaki yeremi gidlecek.eğer öyleyse mükemmel bir yere benziyor.
  14. nurr

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) 1-TezzMertek (Murat ÖZ) 2- Biophilia (Nuran) 3- XtrmPrgrmmr (Kökten Ulaş BİRANT) 4- umudayaşam(Firdevs) 5- georoad(yılmaz) 6- canaydemir (Can Aydemir) 7- eLf (Elif) 8- yengeç (hakan tanrıyakul) 9- silda ( Semra Maral ) 10- EsR@...
  15. nurr

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) Merhaba arkadaşlar... İzmir grubunun toplantı yeri belli olursa, yarım saat kadar mecburi gecikmeyle toplantıya katılmak isterim.

16. nurr

Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü?

Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? tek kelimeyle mükemmel fotoğraflar.ellerinize sağlık.
  17. nurr

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Nuran Tekin Doğum Tarihi Ve Yeri: 1969 - İzmir Memleket: İzmir Semt: Hatay İlgi Alanı: Doğa sporları
  18. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Benimde istediğim bu sadecede doğada olmak yeni yerler keşfetmek.

19. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Müsait olursam gelmek isterim. Nuran ismindeki arkadaşımızı gördüm.Umarım tanışırız. Daha önce eski mezunlarla buluşup yürüyüşler düzenlemiştik.Artık toplanamıyoruz maalesef. Bayramdan sonra patikatrekçilerle yürümeyi düşünüyorum.Ancak başka klupleride...
  20. nurr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bunu biliyorum tabii. Zaten köpeğim artık gümüldür de.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri