Arama sonuçlarınız

1. matekeli

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Sevgili Behçet Tolga Yazılarınız ve yorumlarınız gayet bilgilendirici ve yol gösterici olduğu için tekrar teşekkürlerimi sunarım. Umarım paylaşımlarınıza devam edersiniz. ilk sayfada sizden oldukça doyurucu bilgiler almıştım ama maalesef onları...

2. matekeli

Gelibolu´da Karavanpark

Ynt: Gelibolu´da Karavanpark yöresini hakkıyla temsil edebilecek bir karavan parkı yürekten desteklerim yorumumu da esirgemem :) bir yorumda benden gitti
  3. matekeli

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Estagfurallah, is geregi olabilir gecikmeler. Teklifiniz icin tesekkurler Mehmet bey, insallah verimli bir fuar donemi gecmistir. Iyi calismalar dilerim Mehmet Akif Tekeli ;)

4. matekeli

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler :D Kiloya bakmamin sebebi ruhsat muayene ehliyet gibi sebepler. Yoksa aracim kitapciginda 1200 kg a kadar izin veriyor. Picasso 1600 kg, 1600 motor 110 bg, 240 tm dizel otomatik. Yoksa elbette bende buyuk olsun diyorumda...ama bi icine girmek lazim...
  5. matekeli

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler şimdilik bunları bi hazmedeyim ;) açıkçası 750 kg üstüne çıkmak , ne biliyim, biraz gereksiz kalabilir bizim durumda, ama önce bi içine girmek lazım tabi... çok teşekkürler

6. matekeli

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Merhaba düşündüğüm karadeniz turu için bulabildiğim her şirketten teklif istedim, böylelikle karavan yaşamınıda tatmış olacaktım, bazıları geri dönmedi veya dönemedi, özeti şudur 'ali.yilmaz@nazkaravan.com' Ali bey maille hemen dönüş yaptı, maalesef elinde...

7. matekeli

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler bu arada firmaya da mail attım ama sanırım Almanya da bir fuardalar, resimlerini facebookta gördüm, cevap vermediler hala. geri dönüş konusunda zayıf göründüklerini belirtmeden geçemeyeceğim bu da mailim: Merhaba Sitenizi inceledim, öncelikle göze...
  8. matekeli

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler merhaba küçükken pek çok gittiğim kaplar dışında, ailecek gidilebilecek kamp yaşamında çok fazla bir deneyimim yok ama çok çabuk öğrenir ve adapte olurum ;D ama eşim için aynısını söleyemem. o yüzden ilk seferden bocalamamam gerekli, haliyle enine...
  9. matekeli

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Merhaba Oncelikle hayirli olsun, sizinle ayni yoldan gitmeyi planliyorum. Gozlemlerinizi aktarabilirseniz cok sevinirim. Selamlar

10. matekeli

Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları Ve Karavan Ekipmanları Satıcıları üreticilerimize haddim olmayarak bir konuda geri dönüş yapmak isterim, özellikle tezgah ve aynı seviyedeki ekipmanların köşelerini radyuslu yapmak yerine tam 90 derece kesip öyle montaj yapıldığını gördüm çoğunlukla...

11. matekeli

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Ben Mehmet, 33 yasindayim, ozellikle yelkenli tekne ve karavalarla ilgileniyorum. Yilda 2_3 haftalik iznimde mumkun oldugunca gezip gormeye calisiyorum. Evliyim ve 4 yasinda bir kizim var. Bursada oturuyorum. Otomotiv sektorunde calisiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri