Arama sonuçlarınız

1. meteormete

Gökçeada Turumuz (7-8 Temmuz 2007)

Ynt: Gökçeada Turumuz (7-8 Temmuz 2007) katılıyorum gunubırlık gokceada turunda 10 saate ne gorup ne yasanabılır gezmek ezıyette donusur....

2. meteormete

Güney Marmara (Mini) Gezisi

Ynt: Güney Marmara (Mini) Gezisi fotolar mukemmel ozellıkle kapıdag yarımadasınnın resımlerı bır baska guzel
  3. meteormete

Aizonai'de Apil'i Aramak...

Ynt: Aizonai'de Apil'i Aramak... sanırım ben kendım buraları gezseydım bu kadar zevk almazdım.anlatımdakı uslup gezılen yerler hakkındakı ayrıntılı ve eglencelı bılgıler cok hos ayrıca amatorce arkeoloji ile ilgılenen bırı olarak bır baska zevk aldım:)yazılarınızın devamını beklıyorum:)

4. meteormete

Gökçeada Gezisi

Ynt: Gökçeada Gezisi gökceada oyle bı yerdır kı ya gemıden ılk adımınızı attıgınız anda nefret edersınız ılk gemıyle gerı donersınız yada bu adanın bagımlısı olur her fırsatta kendınızı adaya gıden bır ferıbotun ıcınde bulursunuz.kendınızı bır gezgın olarak goruyor ve hayatınızı buna...
  5. meteormete

İstanbul'dan Erdek'e Kadar?

Ynt: İstanbul'dan Erdek'e Kadar? bu arada kapıdag turu yaptınmı begendınmı buraları

6. meteormete

İstanbul'dan Erdek'e Kadar?

Ynt: İstanbul'dan Erdek'e Kadar? dostum yazını gec gordum onceden gorebılseydım mutlaka kapıdag ve erdek cıvarı ıcın yardımcı olmaya calısırım bırdaha yolun duserse burlara ozleden bı haber verırsen yardımcı olurum

7. meteormete

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz kamp icin bende kapıdagı onermek ıstıyorum hemen hemen bozulmamıs dogası ve aynı zamanda marmara bolgesının merkezınde yer alması sebebıyle tercıh yapılırken goz onunde bulundurulması gereken bır yer.gunlerce kımsenın ugramadıgı ıssız koylar...
  8. meteormete

Meteoroloji Tahminleri

Ynt: Meteoroloji Tahminleri bende sıtenıze yenı uye olan bır meteorolojist olarak tavsıye edebılrımkı tek sıte veya tek kaynaktan yararlanmayınız.tutarlılıgın artması ve kesın sonuc ıcın en az 3 sayısal hava tahmını yapan sıteye goz atmanız dha ıyı sonuclar verebılır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri