Arama sonuçlarınız

1. meteormete

İğneada Çadır Konaklamalı Gezimiz

Ynt: İğneada Çadır Konaklamalı Gezimiz merhabalar çok güzel gezi olmuş .iğneada herzaman ilgimi çekmiştir bu yazıdan sonra ilk gezimi oraya yapmaya karar verdım.o 7 km lik zorlu yolu bisikletle almayı planlıyorum .iğneadaya kadar araçla ordan bisikletle:)

2. meteormete

Gökçeada Gezi Rehberi

Ynt: Gökçeada Gezi Rehberi sitem ve yazılarım hakkındaki düşünceleriniz için çok teşekkürler.muhakkak yazımda verdiğim bilgileri çoğu insan biliyordur .fakat derli toplu bir kaynak olması ve merak edenler için başvuru yeri olması içinhazırladım..yararlı olduysam ne mutlu bana:)
  3. meteormete

Gökçeada Gezi Rehberi

Merhabalar ben GezentiMete Ben bir gezgin olarak aynı zamanda bir Gökçeada aşığıyım.Ömrümün 4 yılını orada geçirdim sayısız dostluklar kurdum maceralar yaşadım girip çıkmadığım yeri kalmadı.Aynı zamanda Gökçeada hakkında sayısız makale belgesel film vb materyal inceledim. İnternettede Gökçeada...

4. meteormete

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) Tekrar leaning tower ın bulunduğu meydana ulaştık ve başladık saat başının gelmesini beklemeye..
  5. meteormete

Bangez (bandırmalı Gezginler Kulubü) Batık Gemi Bisiklet Etkinliği 60 Km

Ynt: Bangez (bandırmalı Gezginler Kulubü) Batık Gemi Bisiklet Etkinliği 60 Km Yukarı doğru tırmandıkça manzarada güzelleşiyor bizde zırt pırt durup resim çekinmekten ilerleyemiyoruz.

6. meteormete

Ynt: Bangez (bandırmalı Gezginler Kulubü) Batık Gemi Bisiklet Etkinliği 60 Km unutmadan rotamızı ve rotamızın yukseklık profılını paylasalım..

7. meteormete

Ynt: Bangez (bandırmalı Gezginler Kulubü) Batık Gemi Bisiklet Etkinliği 60 Km Sabah saat 8 de bandırmadan yola çıktık ilk 8 kmlik rüzgar güllerinin bize eşlik ettiği hafif bir rampayı tırmandıktan sonra yenice köyü yol ayrımına vardık.
  8. meteormete

Merhabalar ben GezentiMete Kurucusu ve üyesi olduğum BanGez(Bandırmalı Gezginler Kulubü) olarak gerçekleştirmiş olduğumuz 60 km lik.Bisiklet turumuzu sizlerle paylaşmak istedim.Bandırmadan kıyı sahil şeridini takip ederek kurşunlu kasabasındaki batık gemi enkazına gidip geldiğimiz 60 km lik rota...
  9. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) Meydanı ararken yolumuz gürcistan patrikanesinin önünden geçti gözümüz kapıya takıldı takılmayacak gibi değil hani sanat eseri gibi hemen hafıza kartımıza gönderiverdik bu güzel resimleri sizlerlede paylaşalım:)

10. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) tiflisin Türk tarihindeki önemli bir yeri de ünlü ittihatçılardan Cemal paşanın yanındaki 2 arkadaşı ile burada suikasta uğrayıp şehit edilmesi.kimileri suçu rus gizli servisi kimileri de ingiliz gizli servisine atıyor...olayın meydana geldiği yıl 1 temmuz 1922...

11. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) bu arada karnımızda yavaş yavaş acıkmaya basladı maalesef yabancı tatlara karsı on yargılıyım o yüzden burgerkıng forma tında bir yere gidip karnımızı doyurduk..ardından saat basında cana vuran papazı görmek için tekrar leaning tower ın bulunduğu küçük meydana...
  12. meteormete

Gezentimete Erdekte:)

Ynt: Gezentimete Erdekte:) memleketim bandırmam bana uzaktan göz kırpıyor:)

13. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) haliyle dönüşümüz gidişimizden biraz daha zor ve uzun sürüyor:)
  14. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Çok teşekkürler sayenizde uzun zamandır ıhmal ettğim yazıma devam edıyorum.:)
  15. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) bayılırım yol boyundaki köy kahvelerine.meraklı ama bi o kadar sıcak bakışlar eşliğinde sıcak çayınızı yudumlarken yorgunlugunuzu unutuverirsiniz.muhakkak meraklı bir amca veya dede merakını yenemeyerek soruverir evladım nerden böyle diye..sizde cevap verirsiniz işte...

16. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Başladık dönüş yolunda pedallamaya. Güneşin ufukla kavuşmasına sayılı dakikalar kaldığından gidişimiz gelişimize nazaran çok daha rahat..:)
  17. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) yavaş yavaş güneş ufka yaklaşmaya başlarken bizimde dönüş zamanımız geldi.dönüş yolunda ufak bir karavan gözüme çarpıyor o dakikadan itibaren hayallerimin zirvesine yerleşiyor :) benim gibi çekirdek bir aileye sahip gezginler için biçilmiş kaftan.:)
  18. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) bu arada sahil boyunda kyzikos ören yerinden toplanmış içinde roma lahdi ve aslan başlı çörtenler gibi dikkat çekiçi parçaların da bulunduğu ufak bir arkeopark mevcud..aynı zamanda kyzikos ören yerinde bulamadığımız bilgilerede burda rastlıyoruz teşekkürler erdek...

19. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) biraz erdek ten bahsetmek gerekirse Türkiyenin ilk sayfiye yerlerinden birisi..konum olarak marmara bölgesinin tam ortasında ....yaklaşık 3 kmlik kumsalı çay bahceleri ile muhteşem bir tatil kasabası..:)bizde hemen bisikletlerimizle kısa bir tur atıp deniz manzarasına...
  20. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) erdege ulaşır ulaşmaz ilk işimiz yol boyunca kaybettığımız kalorileri tekrar almak için kendimizi ilk dönercinin kapısında içeri atıveriyoruz...:=)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri