Arama sonuçlarınız

1. meteormete

Gezentimete Erdekte:)

Ynt: Gezentimete Erdekte:) erdege metreler kala güneş git gide daha fazla kendini hissettiriyor ve biz her fırsatta su şişelerine sarılıyoruz..yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber erdek te kendini ziyaret edenlere tüm güzelliklerini sergiliyor...

2. meteormete

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) tekrardan özgürlük meydanına ulaştık.Bizi yine ejdarhayı öldüren aziz georgias heykeli karşıladı.aziz georgias gürcülerin koruyucusu ejderhada gürcülerin düşmanlarını temsil ediyor kısaca aziz gürcülerin düşmanlarını bertaraf ediyor..özgürlük meydanının bir diğer...
  3. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Erdeğe çok az kaldı ve erdekle aramızda sadece 500 metrelik dik bir rampa kaldı..

4. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) çok teşekkürler şevket bey... evet arkeologlar yerliydi:) bende bu işi hala anlamış değilim erdek belediyesi de sponsor aslında .orası niye halen kamulaştırılmıyor ben onuda anlamadım koskoca tapınağın 4 metre yanında büyükbaş çifliği var güzel kokular eşiliğinde...
  5. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Karnımız zil çalmaya havada bunaltmaya başladı güneş tam tepede biz hem serin erdek sahiline hemde ekmek arası dönerlere ulaşmak için başladık tekrardan pedallamaya..sanırım yüzüm güneşten domates kıvamına bu sıralar ulaştı:)

6. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Kyzikos antik kentinde bulunan ve erdek bandırma yoluna sadece 20 metre uzaklıktakı hadrian tapınağını ziyaret ettik.Malesef tapınağın çevresinde bilgilendirici herhangi bir tabela mevcud degil senelerdir düzenli kazı yapılan bir ören yerinde nasıl tabela olmaz...

7. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) En sonunda 15 km kat ettikten sonra Erdek bandırma yolunun hemen hemen yarısı demek olan düzler mevkine geldik.Arkeolojiye merakımdan dolayı ne zaman burdan gecsen ziyaret ettiğim kyzikos antik kentine uğramaya karar veriyoruz..
  8. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Ahmet fotografa meraklı bende poz vermeye durum boyle olunca yol almaktan ziyade güneşin altında duraklıyoruz.İlk başlarda anlamadık ama mevsimin ilk güneşi bizi fena yakacak..
  9. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Benim bisikletim hektorla bu seneki ilk ahmetinde yeni bisikleti ile ortaokul yıllarından beri ilk uzun yolculugu. bu yüzden gezinin sonunu merak ediyoruz başarabilecek miyiz yoksa yarı yoldan mı dönücez:)

10. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Erdek kavşağını döndük trafiğin azalmasını umuyorduk ama günlerden pazar ve havanında güzel olması yüzünden oldukça sıkıntılı bir yolculuk geçirdik..

11. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Attık kendimizi Çanakkale yoluna hava oldukça sıcak...
  12. meteormete

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Tura başlangız noktamız Bandirma liman avm önündendi.Saat 1 civarı son hazırlıklarımızı tamamlayıp yola çıkmaya hazır hale geldik...

13. meteormete

Merhabalar ben gezentimete. Arkadaşım Ahmetle 05 mayıs pazar günü Bandirma Erdek - Erdek Bandirma (Toplam 50 km) arasında bisikletlerle gerçekleştirdiğimiz günübirlik gezimizi sizlerle paylaşmak istiyorum.Biz çok eğlendik.Sizde umarım konuyu okurken güzel zaman geçirirsiniz ..
  14. meteormete

Bahar gezintisi Ankara 30 Mart 2013

Ynt: Bahar Gezintisi Ankara 30 Mart 2013 çok güzel fotoğraflar tebrikler:)
  15. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) tekrar yönümüzü özgürlük meydanına çeviriyoruz ve çevremiz git gide güzelleşip zenginleşiyor..:)

16. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) heykelin hemen yanında da bir başka heykel var sokak lambasını yakan amca heykeli bunu da ben uydurdum:) eskiden şehirlerin nasıl aydınlatıldığını anlatan bir heykel.....
  17. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) tifliste her köşeyi döndüğünüzde süpriz bir şeyler karşınıza çıkabiliyor.. bende bu tiflis heykellerine kafayı taktım acayip eğlenceli bu adamlar. heykelin ismi dans eden gürcüler heykeli bu ismi ben uydurdum:) aralarında bi boşluk buldum hemen katılıverdim...
  18. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) aval aval sağa sola yukarı aşağı bakmaktan yere dikkat etmemişiz. arkadaşım özer fark etti yerlerde tiflis belediyesinin koymuş oldığunu tahmin ettiğim üzerinde topuklu ayakkabı resmı bulunan metal levhalar var.dikkat topuğunuz kırılabilir....

19. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) sokaklardan birinden köşeyi döner dönmez karşımıza yamuk yumuk bir yapı çıkıyor.. saat kulesi ismi leaning tower numarası ne derseniz a simetrik şekilde yapılmış.Yapımında devşirme yapı elemanları kullanılmış. birde saat başı kulenin tepesindeki nişten mekanik bir...
  20. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) gürcistanın fakir yüzü her fotoğraf karesine yansıyor.......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri