Arama sonuçlarınız

1. meteormete

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) ben bu arkadaşin resmini birine benzetiyorum ama kime:)

2. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) kısmet olur inşallah yapmak lazım komşu ziyareti:)
  3. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) çok teşekkürler bilgiler için umarım günün birinde ziyaret ederiz baküyü..

4. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) sebebi güzel güzel 2 aylık oğlumu turkiyede bıraktım onu çok özledim ondan döndük azerbaycana geciş yapsaydık 4 5 gun daha uzayacaktı ondan:)ama elbet gıdıcez nasıl bakuyu tavsıye edıyormusun degermı gıtmeye onca yolu ..
  5. meteormete

Karadenizli Amazonların gizli cenneti GİDEROS

Ynt: Karadenizli Amazonların Gizli Cenneti Gideros şansa bak bu yazıyı kastamonudan dondukten sonra gordum ama bırdahakı sefere inşallah:(

6. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) Batumda olduğu gibi tiflistede kadınların iş gücüne katılma oranı bir hayli yüksek.. kolay gele emekçi teyzem kolay gele:)

7. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) Tiflisin sokaklarını Ağır roman filmindeki sokaklara benzettim
  8. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) Resimde bir tane bakkal var bulabildiniz mi :)
  9. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) tepeden aşağı indiğimizde iki tane sevimli gürcü teyze çıktı karşımıza biraz önce tanıklık ettiğimiz nikaha yetişmeye çalışıyorlardı.Umarım sonuna yetişmişlerdir keza bu hızla zor gibi:)

10. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) çok teşekkürler levent bey ilginiz için:)

11. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) tepeden aşaği inerken birkaçtane tarihi kilise karşımıza çıktı hemen içeri dalıverdik baktık bi kalabalık karısıverdık aralarına megersem nıkah varmıs ılerde gorecegımız onlarca nıkahtan ılkı .bakındık saga sola lokum pasta gibi bedava birşeyler varmı dıye ama...
  12. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) Başladık tepeden aşağı inmeye

13. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) Gelelim heykel hakkında birazcık ansiklopedik bilgilere..20 metre yükseliğinde ki alüminyumdan yapılan heykel Tiflisi'n kuruluşunun 1500. yılı anısına 1958 yılında sololaki tepesine dikilmiş.Heykel gürcü kıyafetlerini giymiş bir kadını betimliyor.Bir elinde...
  14. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) en sonunda Kartlis Deda heykelinin bulunduğu tepeye ulaştık ve heykel tüm ihtişamıyla bizi karşıladı..
  15. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) size katılıyorum bozulmamış yapısı gürcistanın en güzel tarafıydı.ben turistik yerlerden ziyade dogal yerleri seviyorum.azerbaycanda okuyormussunuz planımızda azerbaycan bakude vardı ama gıdemedık.

16. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) benden önce tepeye varan ozer beni beklerken inişimi fotoğraflamış..:)
  17. meteormete

Ynt: Gezentimete Gürcistanda:) teleferikten tiflis manzaraları
  18. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) otelimizden çıkar çıkmaz tiflis şehrini ikiye bölen kura nehri ile karşılaştık.köprünün üzerinde 1 modern olmak üzere 3 tane köprü gördük.Modern olanın ismi barış köprüsüymüş gece ışıklandırması oldukça güzel.köprüyü geçip sağa doğru 50 metre ileride teleferik...

19. meteormete

Gezenbilir Balıkesir Grubu

Ynt: Gezenbilir Balıkesir Grubu Ad -Soyad : Mesut Mete Doğum yeri Tarih: Bandırma/Balıkesir Meslek : Hava Tahmin Uzmanı Gezgin Yaşadığım Şehir: Bandırma İlgi Alanları: Gezmek,Trekking,bisiklete binmek,motorsiklet(ama yok),yurt dışı...
  20. meteormete

Seyyah Yolda

Ynt: Seyyah Yolda hocam gezinizi zevkle okudum sayenizde gürcistanı birde sizin gözünüzle görmüş oldum yunus gösterisini kaçırdığım için tekrardan üzüldüm:) bu arada karavan bölümünü sıkça takip ettiğimi fark ettim karavancıların gezme kültürleri vee gezip gördüklerini paylaşmaları çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri