Arama sonuçlarınız

1. meteormete

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) sadece birkaç yıl önce yapılmasına rağmen batumun simge binalarından birisi haline gelmiş olan sheraton oteli ve kumarhanesi kumarhanenin müdavimleri arasında Türkler bir haylı fazla..

2. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) Hacı hacıyı Mekke de deli deliyi Batumda bulurmuş..:) Batumun delisiylede karşılaşmak nasip oldu:)
  3. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) batumda gün batımı

4. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) gurculer dınlerıne oldukca baglılar kılıseler gunun her saatı dolup dolup tasıyor onunden gecen herkez durup dua edıyor rsımlerde yerlere kapaklanıp dua eden gurculer..
  5. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) Batum ve tifliste dikkatimi çeken bir başka şeyde binaların dış görüntüsüne cok önem veriyorlar ama görünmeyen iç tarafa gelince bakımsız ve eski halde bırakmışlar.Kısaca makyajlamışlar.bir iki tane resim daha iy anlatabilmek için..

6. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) beğendiğinize çok sevindim evet çarşı heryerde ama bizim kartal çapkınlığa gelmiş Batuma belki tanıyan olur rencide olmasın diye diğer resimlerini koymadık:))

7. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) şansımıza hava yazdan kalmaydı
  8. meteormete

Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu

Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu Çok teşekkürler siz degerli gezenbilir üyesi doğa severleri Kapıdağımızda,Güzel Kapıdağımızı ise gezenbilir ortamında daha çok görmek dileği ile bekleriz herzaman..:)
  9. meteormete

Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum

Ynt: Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum dogrudur o zaman 25 nısanı onerırım canakkalenın bır dıger onemlı gunu o zaman havalar bıraz daha ıyı olabılır..

10. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) batum sahilindeki heykeller..

11. meteormete

Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu

Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu çok teşekkürler size katılıyorum kapıdağ Marmara bölgesinin ortasında olmasına rağmen el değmemiş güzellikleri ile bizi olduğu kadar sizi de mest etmiş anlaşılan bekleriz yolunuz düşerse tekrar buralara..:)
  12. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) batum sokakları

13. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) batuma devam
  14. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) batumun en büyük kilisesi virgin mary kilisesi
  15. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) bir şehrin ruhunun pazarlarda attığını ticaretin kültürün en yalın ve saf halinin buralarda olduğunu düşünürüm ve vede turistik yerlerden daha ziyade yerel pazarları dolaşırım.batum yine başka lokal bir Pazaryeri buluyoruz ve hemen dalıveriyoruz.

16. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) evet çok haklısınız maalesef botanik parkı gezemedik dönüşe bırakmıştık ama hata yaptık sanırım . Dönüşte oldukça yorulmuştuk malum binlerce km araba sürdük ve çok gezdik.. fotoğraflar hakkındaki düşünceniz içinse teşekkürler:)
  17. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) batum otogarı
  18. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) ertesi sabah tekrar batum sokaklarındayız arka mahallelerde gerçek batumu arıyoruz..

19. meteormete

Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum

Ynt: Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum merhabalar birkaç öneride benden olsun hem size hem gelecek diğer gezginlere... Öncelikle geziyi planladığınız tarihler Çanakkale inin en kalabalık olduğu zamanlar bu yüzden konaklama işini önceden ayarlamanız...
  20. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) Hostelimiz old batumi adından anlaşılacağı üzere eski batumun kalbinde her yere yürüme mesafesinde.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR