Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:)
sadece birkaç yıl önce yapılmasına rağmen batumun simge binalarından birisi haline gelmiş olan sheraton oteli ve kumarhanesi kumarhanenin müdavimleri arasında Türkler bir haylı fazla..
gurculer dınlerıne oldukca baglılar kılıseler gunun her saatı dolup dolup tasıyor onunden gecen herkez durup dua edıyor rsımlerde yerlere kapaklanıp dua eden gurculer..
Batum ve tifliste dikkatimi çeken bir başka şeyde binaların dış görüntüsüne cok önem veriyorlar ama görünmeyen iç tarafa gelince bakımsız ve eski halde bırakmışlar.Kısaca makyajlamışlar.bir iki tane resim daha iy anlatabilmek için..
beğendiğinize çok sevindim evet çarşı heryerde ama bizim kartal çapkınlığa gelmiş Batuma belki tanıyan olur rencide olmasın diye diğer resimlerini koymadık:))
Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu
Çok teşekkürler siz degerli gezenbilir üyesi doğa severleri Kapıdağımızda,Güzel Kapıdağımızı ise gezenbilir ortamında daha çok görmek dileği ile bekleriz herzaman..:)
Ynt: Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum
dogrudur o zaman 25 nısanı onerırım canakkalenın bır dıger onemlı gunu o zaman havalar bıraz daha ıyı olabılır..
Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu
çok teşekkürler size katılıyorum kapıdağ Marmara bölgesinin ortasında olmasına rağmen el değmemiş güzellikleri ile bizi olduğu kadar sizi de mest etmiş anlaşılan bekleriz yolunuz düşerse tekrar buralara..:)
bir şehrin ruhunun pazarlarda attığını ticaretin kültürün en yalın ve saf halinin buralarda olduğunu düşünürüm ve vede turistik yerlerden daha ziyade yerel pazarları dolaşırım.batum yine başka lokal bir Pazaryeri buluyoruz ve hemen dalıveriyoruz.
evet çok haklısınız maalesef botanik parkı gezemedik dönüşe bırakmıştık ama hata yaptık sanırım . Dönüşte oldukça yorulmuştuk malum binlerce km araba sürdük ve çok gezdik.. fotoğraflar hakkındaki düşünceniz içinse teşekkürler:)
Ynt: Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum
merhabalar birkaç öneride benden olsun hem size hem gelecek diğer gezginlere...
Öncelikle geziyi planladığınız tarihler Çanakkale inin en kalabalık olduğu zamanlar bu yüzden konaklama işini önceden ayarlamanız...