Arama sonuçlarınız

1. meteormete

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) Gecenin ilerleyen saatlerinde geceleyeceğimiz hostele yerleştik old batumi adında gürcü bir ailenin işlettiği son derece şirin bir hostel di.Geceliği kişibaşı 35 lari .unutmadan yaklaşık olarak 1 lari bir liraya tekabül ediyor. Aşağıda da hostelden kareler.

2. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) batuma ulaşır ulaşmaz kendimizi ışıl ışıl batum sokaklarına attık.ufak bir tur attıktan sonra hemen bir cafeye oturup daha önce adını sıkça duyduğumuz gürcü şaraplarından tattık.
  3. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) akşam hava karardıktan sonra sınıra ulaştık.Malum gürcistan türk vatandaşlarından vize istemiyor ama bizim gürcistandan sonra azerbaycan planımız oldugu icin pasaportla geciş yaptık arabayı hopa da bıraktık..sınırı geçer geçmez taksıcıler karşılıyor sizlerı batum...

4. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) buralara kadar gelipte meşhur çayeli fasulyesinden yememek olmazdı.:)
  5. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) tarbzonda bir gece konakladıktan sonra gürcistan sınırına dogru yola devam ettık..

6. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) dogu karadenizin güzelliklerinide gezme fırsatımız oldu..

7. meteormete

Merhabalar ben gezentimete kasım 2012 ayında arkadaşım Özer le bandırmadan yola çıkıp Gürcistan sınırına kadar araba ile sarp sınır kapısından ise tiflise kadar ise trenle gerçekleştirdiğimiz seyahati sizinle paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 1 hafta süren yolculuğumuz içerisinde yaşadığımız...
  8. meteormete

Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu

Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu rotamız..
  9. meteormete

Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu bırazdaha resım ama gps kayıtları yok ...

10. meteormete

Gunubirlik Canakkale gezisi icin onerileriniz

Ynt: Gunubirlik Canakkale gezisi icin onerileriniz Çanakkale derken Çanakkale il merkezi oldugunu varsayarak kesınlıkle adlıyenın yanındakı askerı denız muzesını gezmenızı tavsıye edıyorum baslangıc yerınız orası olsun derim..

11. meteormete

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu bende tanıtayım kendimi fırsat bulmuşken ben mesut mete Balıkesir bandırmada çalışıp ikamet ediyorum uzmanlık alanım hava tahmini fırsat buldukça kendımı dogaya atıyorum ilgi alanlarım sadece doğa yürüyüşleri değil yurtdışı ve yurtici gezileride...
  12. meteormete

Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu en büyük şelale

13. meteormete

Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu biraz daha fotoğraf
  14. meteormete

Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu unutmadan rotamızıda yayınlayalım...
  15. meteormete

Merhabalar 20 ocak pazar günü güzel havayı fırsat bilip arkadaşlarımla beraber kapıdağın en büyük iki şelalesini vede en büyük göletini kapsayan 10 km lik bir parkur katettik.Biz çok eğlendik resimlerini sizlerlede paylaşmak istedim .Bizim kadar olmasada sizlerinde zevk alması dileği ile. Daha...

16. meteormete

Mudanya-Trilye

Ynt: Mudanya-Trilye tavsiyeye bende katılıyorum pek fazla bilinmiyor ama kumkayada ziyaret edimeyi hakediyor.. Birazda mudanyadan foto ekleyelim 1834 yılında anastasyos oğlu ıgoryas tarafından yaptırılan eskı kılıse, mubaeleden sonra 1924 yılında yapının kilise olarak kullanılması sona ermış...
  17. meteormete

Mudanya-Trilye

Ynt: Mudanya-Trilye taş mektep 1904 yılı yapımı bınanın yıgma kısımları orjınaldır ama metal kısımları ıle ılgılı bırsey soyleyemeyecegım yapı 1924 yılında tekrar bı degısıme ugramıs ve gunumuze kadar ufak tefek degısıkler gormus ama bence orjınaldi.:).yanlız merdıvenler kesınlıkle orjinal.. bu...
  18. meteormete

Mudanya-Trilye

Ynt: Mudanya-Trilye daha fazlas resim ve bilgi için http://meteormete.blogspot.com

19. meteormete

Mudanya-Trilye

Ynt: Mudanya-Trilye bir kaç foto daha
  20. meteormete

Mudanya-Trilye

Mayıs 2012 tarihinde arkaşlarımla yapmış oldugum mudanya trilye gezisi nacizane 3-5 resim umarım sizde en az benim kadar begenirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri