Arama sonuçlarınız

1. meteormete

Erdek Kapıdağ Tatlısu-Manastır-Manastır-Tatlısu 20 km

Ynt: Erdek Kapıdağ Tatlısu-Manastır-Manastır-Tatlısu 20 km diger kareler

2. meteormete

Ynt: Erdek Kapıdağ Tatlısu-Manastır-Manastır-Tatlısu 20 km cok sagolun gps kayıtlarımız yok ama. oncelıkle yurudugumuz bu rotayı ısaretlendırme planımız var. manastır erdek selale vede tatlısıyu belırleyıp butun yollara bu belırlı noktaları gosteren ısaretlemeler yapacagız(likya yolu...
  3. meteormete

Suuçtu Şelalesi (13 haziran 2010)

Ynt: Suuçtu Şelalesi (13 haziran 2010) burda şelalenın tepesınden dokuldugu yerın goruntusu ufak bır tırmanısla selalenın tepesıne ulasmak mumkun..

4. meteormete

Suuçtu Şelalesi (13 haziran 2010)

Ynt: Suuçtu Şelalesi (13 haziran 2010) sanırım gezıde suuçtu şelalesının yaz donemındekı guzellıgını goruntulemıssınız bende konuyu zengınlestırmek vede merak edenler ıcın sonbahar resımlerını eklıyorum...goruldugu uzere hermevsım bır baska guzel suuçtu...
  5. meteormete

Yunan vizem çıktı benimle gelmek isteyen var mı?

Ynt: Yunan vizem çıktı benimle gelmek isteyen var mı? tabıkı cok sevınırım planlayabılırız yunanıstan seyahatınız gerceklestımı ben bahar aylarında gıtmeyı planlıyorum otobusle selanık selanık atına arası tren atınadan tekrar ıstanbul dusunuyorum ..meteormete@mynet.com aynı zamnada facebook...

6. meteormete

Ynt: Erdek Kapıdağ Tatlısu-Manastır-Manastır-Tatlısu 20 km hemen hemen herkesın yuruyebılecegı bır guzergah...

7. meteormete

Yunan vizem çıktı benimle gelmek isteyen var mı?

Ynt: Yunan vizem çıktı benimle gelmek isteyen var mı? cok yazık ben eşlik etmekk ısterdım.. ama yazınızı cok gec gordum bırdahakıne ınsallah benım yesıl pasaportum var bende yunanıstanı gormek ıstıyorum...:((
  8. meteormete

3 ocak 2012 tarihinde arkadaşim ozerle beraber kapıdag mevkıınde yapmıs oldugumuz doga yuruyuşunu sızlerle paylasmak ıstedım..ekledıgım resımlerde rotamız da bulunmaktadır ıstenıldıgı taktırde rota hakkında daha fazla bılgı verebılırız. tatlısudan baslayan yuruyusumuz oldukca degısken bıtıkı...
  9. meteormete

Karlar Altında DURSUNBEY

Ynt: Karlar Altında DURSUNBEY bandırmada yasayan bır gezgın olarak en kısa zamanda zıyaret edılmesı gereken bır yer

10. meteormete

Kültepe

Ynt: Kültepe 25 şubatta kayserıde olmayı planlıyorum ınsallah kultepeyıde zıyaret edecegız..

11. meteormete

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme yanı resımlere bakılınca kilo alıp gobek yapmadan donme denıyor gıbı geldı bana:)
  12. meteormete

İğneada

Ynt: İğneada ilk gidilecek yerler listemdekı ilk 3 te cok merak edıyorum resımlerı gorunce icimdekı kıpırtı dahada buyudu ..:)

13. meteormete

Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

Ynt: Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle [Bende beğenileriniz için sizlere teşekkür ediyorum.Mümkün olduğu kadar gittiğim yerlerin ayrıntılarını arayıp sorarım ve tatilin,gezinin yeterince hakkını vermeye çalşırım.Kaçırdığım yerler içinde çok üzülürüm. Mesela böyle bir 350-400 kmlik bir adaya ,yola...
  14. meteormete

Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

Ynt: Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle yıllarca yasadıgım defalarcada tatıl amaclı gıtıgım bır yer... bu guzel ada kadar anlatımda cok guzel olmus yogun bır emek ve arastırma sonucu hazırlanmıs ... cok tesekkurler gıdecek olanlara ıyı bır rehber olacagı kanısındayım... adaya gıtmeyı dusunen ve...
  15. meteormete

Kapıdağ Erdek Gezisi

Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi ınsallah karsılasırızda aman hocam yanlıslıkla bızı avlamayın sakın:)

16. meteormete

Kapıdağ Erdek Gezisi

Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkruler omer bey .. uyarılarınız dıkkate alacagız tabıkı . bır cok defa bızde dolastık kapıdagı ıste bagımlılık yaptıgı ıcın her fırsatta oraya gıdıyoruz resımlere gelınce elbett ekleyecegız resımsız gezı notu olmaz:)
  17. meteormete

Kapıdağ Erdek Gezisi

Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi en son bılgılere gore pazar sabahı ; cumartesıyı pazara baglayan ılk saatlerde bekledıgımız hafıf saganak yagıs nedenı ıle havamız dakı nem oranı yuksek cok bulutlu bır hava ve kuzey yonlerden 10 kts cıvarında bır ruzgar beklemekteyım... ama yuruyusun ılerleyen...
  18. meteormete

Kapıdağ Erdek Gezisi

Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi dostum sabırzılıkla beklıyorum pazar gununu ...:)

19. meteormete

İstanbul'dan Erdek'e Kadar?

Ynt: İstanbul'dan Erdek'e Kadar? dostum cok gecmıs olsun dıyelım baslarken gezınızden bırsey anlamamaısınız bu sefer anladıgım kadarı ıle bosuna dememısler herseyın bası saglık dıye.denızde yuzerken denız anası falan dokunmus olmasın su kahverengı olanlardan belırtılerıne bakmalı belkı odur...
  20. meteormete

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz cavıt abıcım sıteye hergun gıremıyorum ama daha sonra soruna ayrıntılı cevap verme hakkımı saklı tutarak kabaca cevap vermek gerekırse.kapıdag cevresındekı yol panelvan ve yuksekse bır arabayla rahatlıkla dolasılabılecek sevıyede yaz kiş.cogu asfalt...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri