Arama sonuçlarınız

1. cakir0203

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sayın Sebiha hanım, Karavan tadilatı ne alemde gidiyor.

2. cakir0203

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sevgili kardeşim Yusuf bey. Boş zamanın ,yada tatilin ne zaman bilmiyorum, öyle bir zamanını nerede geçireceksen,bana yakın olması şart değil , bir ay sonradan itibaren bilmek isterim.
  3. cakir0203

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sevgili Yusuf Aybek kardeşim, Seninle yüz yüze tanışmayı çok isterdim. Bir gün bu umudu gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Kısmet ne zaman olur bilmiyorum ama,duyarlı tavrın,paylaşımcılığın,samimi davranışların beni gerçekekten...

4. cakir0203

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz arkadaşlar, yerimizden yüreğimiz geniş. Seçim sizlerin.
  5. cakir0203

Doğum Günü Kutlaması - Levent (buralpdi)

Ynt: Doğum Günü Kutlaması - Levent (buralpdi) Levent bey, Perihan hanım, sağlık ve mutluluklar,kalan ömrünüzde.

6. cakir0203

Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı?

Ynt: Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı? Okumayı bilene fark etmez, Okumayı bilmeyene hiç fark etmez.

7. cakir0203

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Harapşehir ilk okulu Doğanşehir_Malatya Bilir kolej orta okulu Aksaray_İstanbul Sağmalcılar lisesi İstanbul Hayat ünivrsitesi(devam ediyor)Türkiye.
  8. cakir0203

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni katılanlara kocaman merhabalar.
  9. cakir0203

Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref)

Ynt: Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref) Şeref bey, Karavanınız hayırlı olsun ,güzel günlerde kulanmanız dieğiyle.

10. cakir0203

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf bey, Elinize emeğinize sağlık İyi günlerde kullanmanız dileğiyle ESen kalın.

11. cakir0203

Teknelerde Isınma ve Sıcak Su Sistemi

Ynt: Teknelerde Isınma ve Sıcak Su Sistemi Metin Berkant Bahçeci bey merhaba. Bu ürünün fiyatı ve temin imkanını bildirebilirmisiniz. Esen kalın.
  12. cakir0203

Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Yaşar bey merhaba, Küvet ölçüleri 50*70*105. Daha sonra resim eklemeye çalışırım.

13. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Aynen öyle Haşmet bey, Dahası araba daha sert oluyor,esneme az iki lastikte.
  14. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Merhaba Levent bey. Benim elimdeki 2500 motor.1988 model.Yakıt 1 lt mazot yol durumuna göre 8 ila 12 km yol yapıyor.2008 eylül ayında Antalya Malatya 1000 km sahilden 260 bin le geldim. Ancak bir şeyi belirteyım,bu...
  15. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın Sebiha33 hoşgeldiniz. Sayın Şelale hoşgeldiniz.

16. cakir0203

3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010) Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum, Ne olacak benim halim.
  17. cakir0203

Kamp Alanı Oluşturma Önerisi

Ynt: Kamp Alanı Oluşturma Merhaba soner bey. Siz karavancımısınız yoksa kamp işletmecisimi? Ben üç yıldır karavancıyım.Akdeniz sahilinde uğramadığım,Hataydan Bodruma kadar Kaş kalkan patara kaldı,kısmetse bu yaz oraları göreceğim. Güzel de karavancının halinden anlamak bu mu? Gelin ben kamp...
  18. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Şükret bey merhaba, Neden olmasın,zevk duyarım,siz nerde ikamet ediyorsunuz?

19. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Çok sağolun Ercan bey, Allah gönlünüze göre versin.sevgile saygıyla selamlıyorum.
  20. cakir0203

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Demir_bey Hoşgeldin Özgür bey

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı